Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Stereo / Panning

  • Make Noise Mimeophon

    ¥ 52,250 (¥ 47,500 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Repeater audio Stereo

    CIRI MUSIK Mimeophon minangka repeater audio stereo modern kanthi efek penundaan gema sing ditingkatake. Iki bisa ngowahi wektu, ruang, lan timbre, lan bisa morph lan modulate ing sawetara skala skala banget, saka mikrosound nganti frasa ulang ...

    rincian
  • Instruo Arbhar

    ¥ 81,900 (¥ 74,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sampler granular generasi sabanjure cocog kanggo panggunaan langsung

    TAMPILAN MUSIK ARABhar minangka prosesor granit Eurorack generasi anyar. Audio sing disampel disigar dadi nada sing cendhak, dicampur, diowahi lan dilapisi kanthi larik saka nada lancar kanthi cepet ...

    rincian
  • 4ms Ensemble Oscillator (EO) (White)

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCO polyphonic unik kanthi konfigurasi harmonik lan penghubung

    CIRI-CIRIK MUSIK Ensemble Oscillator (EO) minangka kombinasi unik saka 16 osilator gelombang sine kanthi bentuk gelombang kayata sintesis aditif, FM, distorsi fase, gelombang lip, lsp. Pendhapat polusi sing terintegrasi ...

    rincian
  • Make Noise QPAS

    ¥ 49,390 (¥ 44,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Filter multimode input / output sing uga apik kanggo nggawe gambar stereo

    CIRI MUSIK QPAS minangka filter mode output / output stereo kanthi fitur khusus. Saluran L lan R masing-masing dumadi saka rong saringan mode macem, lan kanthi gampang ngontrol frekuensi kasebut kanthi kapisah ing sisih kiwa lan tengen, gampang kanggo mbangun gerakan puncak resonansi sing apik ing stereo ...

    rincian
  • Intellijel Designs Mixup

    ¥ 12,400 (¥ 11,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Penyampur stereo kanthi saklar lan rantai

    CIRI-CIRI MUSIK Campur yaiku mixer muted kompak kanthi masukan stereo lan output. Input audio ing ngisor iki ana ing panel ngarep. Input 1 lan 2 yaiku input mono kanthi bathi penyesuaian bathi lan switch bisu. Input 3 minangka input stereo (Nanging, yen sampeyan mung nutul L ...

    rincian
  • Instruo Lubadh

    ¥ 81,900 (¥ 74,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Looper 2CH lengkap kanggo synths modular kanthi operasional

    FEATURES MUSIK Lubadh minangka modul looper lengkap kanggo synths modular, sing dumadi saka rong saluran mandhiri. Kanthi gabungke loro, sampeyan bisa langsung ngrekam (nganti 2 menit saben saluran), muter, overdub, trim, scan, control pitch ...

    rincian
  • 4ms Listen Four

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Campuran output stereo sing bisa dirantai lan gampang digunakake

    CIRI-CIRI MUSIK Rungokake Papat yaiku mixer output stor 4-input. Sampeyan uga bisa digunakake minangka modul output akhir ing sistem modular. Sampeyan bisa nambah jumlah saluran kanthi chain daisy utawa nyambung menyang Wav Recorder saka mburi. Rong input mas (panning bisa ...

    rincian
  • Intellijel Designs Multi-FX 1U

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Efek modul kanthi wektu tundha sing bisa diowahi, paduan suara lan piring anget

    CIRI-CIRIK MUSIK Multi-FX yaiku modul efek input stereo / output mono kanthi efek tundha tundha kunjungan kanthi laras kanthi apik. Mode efek dipateni kanthi saklar, lan peran saben tombol beda-beda gumantung karo mode kasebut. Tombol wektu nuduhake wektu tundha ...

    rincian
  • Make Noise Xoh

    Metu saka Simpenan
    Modul mixer / output stereo

    CIRI-CIRI MUSIK Xoh minangka modul output / headphone / output output kompak. Tingkat loro input stereo masing-masing diatur, dicampur, lan output masing-masing. Output headphone duwe kontrol level darmabakti, lan output liyane mudhun menyang level garis. Yen sampeyan nutul mung L, bakal dadi mono ...

    rincian
  • WMD Performance Mixer

    ¥ 105,900 (¥ 96,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul mixer kinerja utama kanggo campuran akhir

    TAMPILAN Campuran Prestasi yaiku modul mixer macem-macem saluran, sing dadi mixer pungkasan kanggo pagelaran live modular. Input utama yaiku 6 saluran kanggo saluran mono lan 2 kanggo stereo, gunggunge 8 saluran. Salajengipun, 6 saluran mono saben saluran ...

    rincian
  • Intellijel Designs Planar 2

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pengganti / panci kotak paling utama / panel karo fungsi rekaman / puter maneh

    CIRI-CIRI MUSIK Planar 2 yaiku macem-macem input / output lan alat panci CV / audio sing diisi macem-macem. Operasional unik kirik sing unik ngidini sampeyan nindakake kontrol sing alus lan serentak. Ana papat masukan saka A nganti D, iki yaiku joysticks ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Silver)

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek diinstal kanthi default ...

    rincian
  • 4ms Listen Four Quarters

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pengadil output stereo sing bisa dirantai lan gampang digunakake. Versi output imbang

    CIRI-CIRI MUSIK Rungokake Papat kwartal yaiku output output sing seimbang saka Listen Four, modul mixer output stereo 4-input. Sampeyan uga bisa digunakake minangka modul output akhir ing sistem modular. Nambah saluran liyane kanthi chain daisy, Wav Reco ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Black and Gold)

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID XL minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing ngidini sampeyan mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek cacat ...

    rincian
  • Make Noise X-pan

    Metu saka Simpenan
    Campuran / panner / crossfader kanggo konstruksi gambar stereo

    FEATURES MUSIK X-Pan minangka modul mixer / panner / crossfader kanthi 5 masukan. Desain swara sing kurang karo headroom dhuwur cocog kanggo nyampur macem-macem swara lan nggawe gambar stereo. Rusak salib antarane AB nganti X-Pan lan nindakake panning ...

    rincian
  • 4ms Ensemble Oscillator (EO) (Black)

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCO polyphonic unik kanthi konfigurasi harmonik lan penghubung

    CIRI-CIRIK MUSIK Ensemble Oscillator (EO) minangka kombinasi unik saka 16 osilator gelombang sine kanthi bentuk gelombang kayata sintesis aditif, FM, distorsi fase, gelombang lip, lsp. Pendhapat polusi sing terintegrasi ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Black and Gold)

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek diinstal kanthi default ...

    rincian
  • Erica Synths Black Stereo Mixer v3

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pengadun stereo sing fleksibel lan kompak sing bisa ngalih ing antarane stereo / mono x2

    TAMPILAN MUSIK Stereo Mixer V3 minangka alat stereo sing gampang digunakake sing ngemot akeh input sing uga stereo trampil. Kabeh papat saluran yaiku input stereo, loro uga bisa digunakake minangka mono x4 kanthi bathi sing padha. Gumantung ing saklar lan kabel internal, macem-macem ...

    rincian
  • XAOC Devices Praga

    ¥ 64,680 (¥ 58,800 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCA stereo sing khusus dirancang VCA !!

    CIRI-CIRI MUSIK Praga minangka campuran stereo 4-saluran stabilitas sing bisa diolah. Panning lan kontrol voltase volume dipasang, lan VCA berkualitas tinggi lan amplifier operasional digunakake. Tanggapan VCA minangka unipolar / bipolar, lan mode sing ditemtokake kanggo menehi reaksi optimal sing beda ...

    rincian
  • WMD MSCL

    ¥ 35,900 (¥ 32,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kompresor stereo sing gampang digunakake kanggo master

    CIRI-CIRI MUSIK MSCL minangka kompresor sing gampang digunakake kanggo digunakake minangka master stereo. Iki duwe tombol mandhiri kanggo wektu serangan, ngeculake, lan bathi, lan paramèter kayata rasio lan ambang dikontrol dening "Comp" tombol sekaligus kanggo nyetel komprèsi ...

    rincian
  • Happy Nerding 4x Stereo Mix (Black)

    Metu saka Simpenan
    Mung 4HP, DC kopling quad stereo mixer

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding 4x Stereo Mix minangka mixer stereo 4-saluran kompak. Kanthi nggunakake tombol koaksial dobel, efisiensi ruang gedhe 2HP diwujudake, lan chip VCA digawe dening SSI, sing duwe reputasi apik ing babagan kualitas swara, dipasang. Ing njero rong tombol dobel kasebut, ana tombol ...

    rincian
  • Verbos Electronics Scan & Pan

    ¥ 55,900 (¥ 50,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Campuran sirkuit kompak kanthi tingkat lan kontrol voltase lan panning voltase

    FITUR FITUR MUSIK & Scan minangka modul mixer 14-saluran kanthi level kontrol voltase lan panning ing ruang kompak 4HP.Saliyane ngontrol level, campuran saben saluran yaiku balun kanggo saben saluran sing ditemtokake dening Jembar lan Pusat ing sisih tengen panel ...

    rincian
  • Mannequins Cold Mac

    Metu saka Simpenan
    Utilitas mixer VCA kanthi fungsi unik

    CIRI-CIRI MUSIK * Nalika nindakake macem-macem kontrol ing Mac Dingin, sinyal bisa bocor sanajan Survey dipateni ing sisih kiwa, utawa sinyal kasebut bakal disebrat amarga kakehan voltase. Aku bakal. Mangga tuku sawise ngerteni. Cold Mac yaiku ...

    rincian
  • Make Noise Rosie

    Metu saka Simpenan
    Gawe modul output Noise kanthi efek efek, cue otomatis, lan fungsi crossfade

    FITUR MUSIKIR Nggawe modul output Noise kanthi loop efek, isyarat otomatis, lan fungsi silang.  

  • Happy Nerding FX AID XL (Black)

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID XL minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing ngidini sampeyan mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek cacat ...

    rincian
  • WMD AXYS

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Utilitas karo rong stereo crossfaders

    CIRI-CIRI MUSIK AXYS minangka modul sarana sing ana loro crossfaders stereo lan kontrol voltase crossfade. Ana crossfaders X lan Y, loro uga duwe spesifikasi sing padha. Input A lan input B minangka input stereo, lan sisih ngisor L ...

    rincian
  • Intellijel Designs Stereo Mixer 1U

    ¥ 9,900 (¥ 9,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Mixer stereo 1U sing bisa nyambung lan kompak

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MUS ...

    rincian
  • Happy Nerding 4x Stereo Mix (Silver)

    Metu saka Simpenan
    Mung 4HP, DC kopling quad stereo mixer

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding 4x Stereo Mix minangka mixer stereo 4-saluran kompak. Kanthi nggunakake tombol koaksial dobel, efisiensi ruang gedhe 2HP diwujudake, lan chip VCA digawe dening SSI, sing duwe reputasi apik ing babagan kualitas swara, dipasang. Ing njero rong tombol dobel kasebut, ana tombol ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Silver)

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID XL minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing ngidini sampeyan mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek cacat ...

    rincian
  • Steady State Fate Stereo Dipole

    Metu saka Simpenan
    Filter mode multi-mode kualitas tinggi sing bisa ngolah stereo!

    FEATURES MUSIK Stereo Dipole minangka modul VCF sing bisa ngolah swara kanthi nggabungake papat saringan mode multi. Kontrol drive ing ngarep saringan ngasilake nada resik kanggo overdrive swara gedhe banget ...

    rincian
  • New Systems Instruments Quad Mid Side

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas kanggo proses tengah ing quadraphonic

    FITUR MUSIKO Quad Mid Side minangka modul konversi pangolahan sisih tengah ing lingkungan quadraphonic kanthi speaker disusun ing kabeh sisih.Nalika sinyal menyang Ngiwa, Ngarep, Ngiwa, Ngiwa nengen sing cocog karo saben speaker ana input, tengah ...

    rincian
  • Happy Nerding 2xSAM (Silver)

    Metu saka Simpenan
    Atenuator / mixer stereo dobel.Peningkatan level garis uga bisa digunakake kanthi ngganti jumper

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding 2xSAM minangka attenuator / mixer stereo 2-saluran kompak.Saben saluran ngatasi sinyal stereo input lan output ing stereo.Output campuran uga digawa ing tahap ngisor.Input ditambah AC, komunikasi audio ...

    rincian
  • Happy Nerding 2xSAM (Black)

    Metu saka Simpenan
    Atenuator / mixer stereo dobel.Peningkatan level garis uga bisa digunakake kanthi ngganti jumper

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding 2xSAM minangka attenuator / mixer stereo 2-saluran kompak.Saben saluran ngatasi sinyal stereo input lan output ing stereo.Output campuran uga digawa ing tahap ngisor.Input ditambah AC, komunikasi audio ...

    rincian
  • Steady State Fate Stereo Dipole (Black and Gold)

    ¥ 50,900 (¥ 46,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Filter mode multi-mode kualitas tinggi sing bisa ngolah stereo!

    FEATURES MUSIK Stereo Dipole minangka modul VCF sing bisa ngolah swara kanthi nggabungake papat saringan mode multi. Kontrol drive ing ngarep saringan ngasilake nada resik kanggo overdrive swara gedhe banget ...

    rincian
  • WMD PM Channels Expander

    ¥ 35,900 (¥ 32,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul Expand sing nambah rong input stereo menyang Performance Mixer

    FEATURES MUSIK Campur Performance Performance yaiku modul expander sing nambah input stereo 2 saluran. Si Exander mung ora nduwe. Sampeyan bisa nambah nganti siji Saluran Expander. Saben saluran duwe loro input stereo, sing endi wae ...

    rincian
  • Verbos Electronics Bark Filter Processor

    ¥ 109,900 (¥ 99,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    12 band tetep saringan bank! Pocapan swara bisa uga karo pengikut envelope

    Prosesor Musical Filter Prosesor yaiku prosesor sinyal kanthi 12 saringan band pass frekuensi tetep. Pita panyaring kasebut cocog karo band frekuensi adhedhasar psikoacoustics sing diarani skala Bark (sing disusun kabeh liyane), lan ing antarane band sing ...

    rincian
x