Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

Stereo / Panning

  • Make Noise Morphagene

    Metu saka Simpenan
    Evolusi modul swara mikro sing nggunakake cara operasi tape

    * Produk iki bisa uga duwe goresan utawa calar amarga karakteristik panel nggunakake papan sirkuit sing dicithak. Wigati dimangerteni. CIRI MUSIK * manual Jepang kasedhiya. Iki minangka evolusi modul swara mikro sing nggunakake lengkap cara operasi tape. Ngatur pita nganggo gunting maneh ...

    rincian
  • Intellijel Designs Mixup

    HARGA TURUN
    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Penyampur stereo kanthi saklar lan rantai

    CIRI-CIRI MUSIK Campur yaiku mixer muted kompak kanthi masukan stereo lan output. Input audio ing ngisor iki ana ing panel ngarep. Input 1 lan 2 yaiku input mono kanthi bathi penyesuaian bathi lan switch bisu. Input 3 minangka input stereo (Nanging, yen sampeyan mung nutul L ...

    rincian
  • Instruo Arbhar

    HARGA TURUN
    ¥ 87,900 (¥ 79,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sampler granular generasi sabanjure cocog kanggo panggunaan langsung

    TAMPILAN MUSIK ARABhar minangka prosesor granit Eurorack generasi anyar. Audio sing disampel disigar dadi nada sing cendhak, dicampur, diowahi lan dilapisi kanthi larik saka nada lancar kanthi cepet ...

    rincian
  • Make Noise Mimeophon

    Metu saka Simpenan
    Repeater audio Stereo

    CIRI MUSIK Mimeophon minangka repeater audio stereo modern kanthi efek penundaan gema sing ditingkatake. Iki bisa ngowahi wektu, ruang, lan timbre, lan bisa morph lan modulate ing sawetara skala skala banget, saka mikrosound nganti frasa ulang ...

    rincian
  • Make Noise QPAS

    ¥ 64,900 (¥ 59,000 ora kalebu pajak)
    soleh
    Filter multimode input / output sing uga apik kanggo nggawe gambar stereo

    CIRI MUSIK QPAS minangka filter mode output / output stereo kanthi fitur khusus. Saluran L lan R masing-masing dumadi saka rong saringan mode macem, lan kanthi gampang ngontrol frekuensi kasebut kanthi kapisah ing sisih kiwa lan tengen, gampang kanggo mbangun gerakan puncak resonansi sing apik ing stereo ...

    rincian
  • 4ms Listen Four

    HARGA TURUN
    ¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Campuran output stereo sing bisa dirantai lan gampang digunakake

    CIRI-CIRI MUSIK Rungokake Papat yaiku mixer output stor 4-input. Sampeyan uga bisa digunakake minangka modul output akhir ing sistem modular. Sampeyan bisa nambah jumlah saluran kanthi chain daisy utawa nyambung menyang Wav Recorder saka mburi. Rong input mas (panning bisa ...

    rincian
  • Instruo Lubadh

    ¥ 99,900 (¥ 90,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Looper 2CH lengkap kanggo synths modular sing nduweni operabilitas dhuwur.Dilengkapi firmware v2

    FITUR MUSIK Lubadh (louver) minangka modul looper lengkap kanggo synths modular, dumadi saka rong saluran independen.Nggabungake loro menehi rekaman cepet (nganti 2 menit saben saluran), puter maneh, overdubbing, trimming, mindhai, kontrol pitch, efek tundha...

    rincian
  • ALM Busy MFX

    HARGA TURUN
    ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    soleh
    Dilengkapi akeh algoritma sing diilhami dening efek outboard klasik.Prosesor efek DSP stereo kompak sing bisa dadi CV dilengkapi osiloskop lan tuner.

    FITUR MUSIK MFX minangka prosesor multi-efek stereo kanggo Eurorack.Modul DSP 6HP kompak 16bit / 44.1kHz iki nawakake 14 program efek lan utilitas pangukuran.Akeh program efek utama yaiku klasik ...

    rincian
  • Make Noise Xoh

    Metu saka Simpenan
    Modul mixer / output stereo

    CIRI-CIRI MUSIK Xoh minangka modul output / headphone / output output kompak. Tingkat loro input stereo masing-masing diatur, dicampur, lan output masing-masing. Output headphone duwe kontrol level darmabakti, lan output liyane mudhun menyang level garis. Yen sampeyan nutul mung L, bakal dadi mono ...

    rincian
  • Intellijel Designs Multi-FX 1U

    HARGA TURUN
    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Efek modul kanthi wektu tundha sing bisa diowahi, paduan suara lan piring anget

    CIRI-CIRIK MUSIK Multi-FX yaiku modul efek input stereo / output mono kanthi efek tundha tundha kunjungan kanthi laras kanthi apik. Mode efek dipateni kanthi saklar, lan peran saben tombol beda-beda gumantung karo mode kasebut. Tombol wektu nuduhake wektu tundha ...

    rincian
  • 4ms Listen Four Quarters

    HARGA TURUN
    ¥ 30,900 (¥ 28,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pengadil output stereo sing bisa dirantai lan gampang digunakake. Versi output imbang

    CIRI-CIRI MUSIK Rungokake Papat kwartal yaiku output output sing seimbang saka Listen Four, modul mixer output stereo 4-input. Sampeyan uga bisa digunakake minangka modul output akhir ing sistem modular. Nambah saluran liyane kanthi chain daisy, Wav Reco ...

    rincian
  • Intellijel Designs Planar 2

    HARGA TURUN
    ¥ 52,900 (¥ 48,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pengganti / panci kotak paling utama / panel karo fungsi rekaman / puter maneh

    CIRI-CIRI MUSIK Planar 2 yaiku macem-macem input / output lan alat panci CV / audio sing diisi macem-macem. Operasional unik kirik sing unik ngidini sampeyan nindakake kontrol sing alus lan serentak. Ana papat masukan saka A nganti D, iki yaiku joysticks ...

    rincian
  • Make Noise X-pan

    Metu saka Simpenan
    Campuran / panner / crossfader kanggo konstruksi gambar stereo

    FEATURES MUSIK X-Pan minangka modul mixer / panner / crossfader kanthi 5 masukan. Desain swara sing kurang karo headroom dhuwur cocog kanggo nyampur macem-macem swara lan nggawe gambar stereo. Rusak salib antarane AB nganti X-Pan lan nindakake panning ...

    rincian
  • Make Noise XPO

    ¥ 62,900 (¥ 57,182 ora kalebu pajak)
    soleh
    VCO analog lengkap kanthi opsi modulasi sing efektif sanajan ing lapangan stereo

    FITUR MUSIK XPO (Stereo Prasmatic Oscillator) yaiku osilator stereo analog.Bentuk gelombang sinus dasar, segitiga lan gergaji ditambah output spike lan SUB, modulasi tonal stereo kalebu stereo PWM lan lempitan gelombang, frekuensi...

    rincian
  • Intellijel Designs Stereo Mixer 1U

    HARGA TURUN
    ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Mixer stereo 1U sing bisa nyambung lan kompak

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MUS ...

    rincian
  • Erica Synths Black Stereo Mixer v3

    HARGA TURUN
    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pengadun stereo sing fleksibel lan kompak sing bisa ngalih ing antarane stereo / mono x2

    TAMPILAN MUSIK Stereo Mixer V3 minangka alat stereo sing gampang digunakake sing ngemot akeh input sing uga stereo trampil. Kabeh papat saluran yaiku input stereo, loro uga bisa digunakake minangka mono x4 kanthi bathi sing padha. Gumantung ing saklar lan kabel internal, macem-macem ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID XL minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing ngidini sampeyan mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek cacat ...

    rincian
  • Happy Nerding 4x Stereo Mix (Black)

    Metu saka Simpenan
    Mung 4HP, DC kopling quad stereo mixer

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding 4x Stereo Mix minangka mixer stereo 4-saluran kompak. Kanthi nggunakake tombol koaksial dobel, efisiensi ruang gedhe 2HP diwujudake, lan chip VCA digawe dening SSI, sing duwe reputasi apik ing babagan kualitas swara, dipasang. Ing njero rong tombol dobel kasebut, ana tombol ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Black)

    Metu saka Simpenan
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek diinstal kanthi default ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Nautilus

    HARGA TURUN
    ¥ 59,900 (¥ 54,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Tiru jagad ing jero banyu kanthi jalur umpan balik sing bisa dikonfigurasi lan interaksi efek.Jaringan tundha sing nggawe papan sing wiyar saka sumber swara siji

    FITUR MUSIK Nautilus minangka jaringan penundaan kompleks sing diilhami dening komunikasi ing ngisor segara lan interaksi karo lingkungan.Dumadi saka 8 garis wektu tundha unik sing bisa disambungake lan disinkronake kanthi cara sing apik banget, saben Nautilus ngaktifake sistem sonar, terrain sing diasilake ana jam internal utawa eksternal.

    rincian
  • Joranalogue Enhance 2

    ¥ 28,900 (¥ 26,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Enhancer / prosesor stereo VC analog kanthi pamroses Mid / Side

    FITUR MUSIK Joranalogue Enhance 2 minangka alat bermutu lan migunani kanggo ningkatake stereo.Tambah dimensi kekayaan liyane kanggo synthesizer lan tambah palet akustik.Setel imbangan lan jembaré ing stereo, lan aktifake EQ internal lan proses eksternal kanggo saben Mid / Side ...

    rincian
  • Strymon StarLab

    ¥ 92,000 (¥ 83,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Stasiun swara kaya Strymon sing bisa digunakake minangka reverb, modulasi, utawa mobil plus sumber swara sing kuwat.

    FITUR MUSIK Strymon StarLab ngluwihi swara rak modular kanthi reverb anggun kanthi transparansi sing luar biasa.Semir sinyal sampeyan kanthi paduan swara, flangers, lan tundha modulasi sing apik, lan gawe swara sintesis ekspresif dhewe kanthi sintesis Karplus-Strong ...

    rincian
  • XAOC Devices Praga

    ¥ 79,900 (¥ 72,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCA stereo sing khusus dirancang VCA !!

    CIRI-CIRI MUSIK Praga minangka campuran stereo 4-saluran stabilitas sing bisa diolah. Panning lan kontrol voltase volume dipasang, lan VCA berkualitas tinggi lan amplifier operasional digunakake. Tanggapan VCA minangka unipolar / bipolar, lan mode sing ditemtokake kanggo menehi reaksi optimal sing beda ...

    rincian
  • Verbos Electronics Scan & Pan

    ¥ 72,900 (¥ 66,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Campuran sirkuit kompak kanthi tingkat lan kontrol voltase lan panning voltase

    FITUR FITUR MUSIK & Scan minangka modul mixer 14-saluran kanthi level kontrol voltase lan panning ing ruang kompak 4HP.Saliyane ngontrol level, campuran saben saluran yaiku balun kanggo saben saluran sing ditemtokake dening Jembar lan Pusat ing sisih tengen panel ...

    rincian
  • Happy Nerding 4x Stereo Mix (Silver)

    Metu saka Simpenan
    Mung 4HP, DC kopling quad stereo mixer

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding 4x Stereo Mix minangka mixer stereo 4-saluran kompak. Kanthi nggunakake tombol koaksial dobel, efisiensi ruang gedhe 2HP diwujudake, lan chip VCA digawe dening SSI, sing duwe reputasi apik ing babagan kualitas swara, dipasang. Ing njero rong tombol dobel kasebut, ana tombol ...

    rincian
  • Mannequins Cold Mac

    Metu saka Simpenan
    Utilitas mixer VCA kanthi fungsi unik

    CIRI-CIRI MUSIK * Nalika nindakake macem-macem kontrol ing Mac Dingin, sinyal bisa bocor sanajan Survey dipateni ing sisih kiwa, utawa sinyal kasebut bakal disebrat amarga kakehan voltase. Aku bakal. Mangga tuku sawise ngerteni. Cold Mac yaiku ...

    rincian
  • XAOC Devices Timiszoara

    ¥ 56,900 (¥ 51,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Efek khusus uga kasedhiya. Prosesor efek Stereo DSP adhedhasar 24-dicokot, Spin FV-1 chip

    FITUR MUSIK Timiszaoara minangka prosesor multi-efek stereo sing bisa dikontrol tegangan kanggo Eurorack.Arsitektur open FV-1 Spin Semiconductor nggunakake algoritma efek / fitur sing dirancang khusus ...

    rincian
  • ALM Busy MCFx2

    ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Filter analog dual karo loro ngalih fungsi sing mbisakake seri / Processing podo

    FITUR MUSIK ALM Busy MCFx2 minangka modul filter ganda sing dilengkapi karo rong MCF, saringan variabel negara perusahaan.Unit iki, sing nduweni output low-pass, high-pass, lan band-pass (utawa kedudukan) lan ngetrapake inti saringan 2-kutub analog, ngethok saben filter ...

    rincian
  • XAOC Devices Minsk

    ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Processing Low-mburi saka komponen Side uga bisa. Prosesor gambar stereo hibrida kanthi efek rong dimensi

    FITUR MUSIK Xaoc Devices Minsk minangka prosesor gambar stereo hibrida sing nggabungake pangolahan digital lan analog kanggo nyedhiyakake operasi Mid / Side sing luwih maju kanggo pasangan sinyal stereo.Kapisah, komponen tengah lan sisih sing mengaruhi ambane lan ambane gambar pendengaran ...

    rincian
  • Instruo Cruinn

    HARGA TURUN
    ¥ 60,900 (¥ 55,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Nggawe super saw abot karo 5 dibangun ing LFOs.Osilator analog stereo kanggo modulasi fase jero

    FITUR MUSIK Instruo Cruinn minangka osilator stereo analog kanthi modulasi fase thru-nol kanggo nggawe tekstur animasi sing jero.Saliyane inti osilator gigi gergaji siji, Cruinn nduweni limang paralel, out-of-phase ...

    rincian
  • Steady State Fate Vortices & V-CV Expander

    Metu saka Simpenan
    Mixer audio sing dimodelake sawise konsol analog lan mesin pita

    FITUR FITUR MUSIK yaiku mixer audio kompak kanthi 14 input lan 7 output sing niru efek kejenuhan lan respon frekuensi konsol analog lan mesin pita.Saliyane fungsi utama dhasar sing dibutuhake kanggo mixer, kontrol pan sing bisa CV, loro ...

    rincian
  • Steady State Fate Stereo Dipole (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Filter mode multi-mode kualitas tinggi sing bisa ngolah stereo!

    FEATURES MUSIK Stereo Dipole minangka modul VCF sing bisa ngolah swara kanthi nggabungake papat saringan mode multi. Kontrol drive ing ngarep saringan ngasilake nada resik kanggo overdrive swara gedhe banget ...

    rincian
  • Intellijel Designs XFADE 1U

    HARGA TURUN
    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    A crossfader cilik digawe dening Innofader digunakake. DC-gandeng stereo crossfader

    FITUR MUSIK XFADE 1U minangka crossfader stereo gaya DJ klasik kanthi fitur Eurorack. XFADE 1U duwe input LR ing loro-lorone 'A' lan 'B', lan adhedhasar wangun kurva sing dipilih lan posisi fader, loro sinyal stereo iki ...

    rincian
  • Worng Electronics SoundStage

    Metu saka Simpenan
    Modul mixer unik kanthi frekuensi lan panning susunan kanggo saben 21 masukan

    CIRI-CIRIK MUSIK SoundStage minangka mixer 21 input. Pangaturan ing stereo lan tanggapan owah-owahan filter sing dibangun kanggo saben input, lan posisi jack (sisih ndhuwur lan ngisor cocog karo respon frekuensi, kiwa lan tengen sing cocog karo susunan stereo) nuduhake saben tanggapan. Ambane saben efek panyaring ...

    rincian
  • Random*Source Equal Power Stereo Mixer

    ¥ 74,900 (¥ 68,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Random * Source minangka mixer output / VCA sing dhuwur-mburi dirancang karo sistem Serge ing pikiran.

    CIRI-CIRI MUSIK Random * Sumber minangka modul mixer stereo / VCA sing dhuwur-mburi dikembangake kanthi bebas saka Serge. Amplementer operasional audio dhuwur kayata Muse NJR lan bagean kualitas tinggi kayata THAT2180 VCA digunakake kanggo ngarahake swara saka Serge's VCA ...

    rincian
  • Neuzeit Instruments Quasar

    ¥ 76,900 (¥ 69,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Mixer binaural rong saluran sing ngenalake audio spasial 3D menyang lingkungan Eurorack

    FITUR MUSIK Quasar minangka mixer audio rong saluran sing bisa nggawe gambar swara 3D nggunakake algoritma binaural. Rong posisi, diarani Quasar 2 lan Quasar 1, ngidini panggonan lan gerakan virtual ing sembarang sudut, dhuwur lan jarak ...

    rincian
x