Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Stereo / Panning

  • Make Noise Morphagene

    ¥ 70,180 (¥ 63,800 ora kalebu pajak)
    soleh
    Evolusi modul swara mikro sing nggunakake cara operasi tape

    * Produk iki bisa uga duwe goresan utawa calar amarga karakteristik panel nggunakake papan sirkuit sing dicithak. Wigati dimangerteni. CIRI MUSIK * manual Jepang kasedhiya. Iki minangka evolusi modul swara mikro sing nggunakake lengkap cara operasi tape. Ngatur pita nganggo gunting maneh ...

    rincian
  • Make Noise Mimeophon

    Metu saka Simpenan
    Repeater audio Stereo

    CIRI MUSIK Mimeophon minangka repeater audio stereo modern kanthi efek penundaan gema sing ditingkatake. Iki bisa ngowahi wektu, ruang, lan timbre, lan bisa morph lan modulate ing sawetara skala skala banget, saka mikrosound nganti frasa ulang ...

    rincian
  • Instruo Arbhar

    ¥ 87,900 (¥ 79,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sampler granular generasi sabanjure cocog kanggo panggunaan langsung

    TAMPILAN MUSIK ARABhar minangka prosesor granit Eurorack generasi anyar. Audio sing disampel disigar dadi nada sing cendhak, dicampur, diowahi lan dilapisi kanthi larik saka nada lancar kanthi cepet ...

    rincian
  • Intellijel Designs Mixup

    ¥ 12,400 (¥ 11,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Penyampur stereo kanthi saklar lan rantai

    CIRI-CIRI MUSIK Campur yaiku mixer muted kompak kanthi masukan stereo lan output. Input audio ing ngisor iki ana ing panel ngarep. Input 1 lan 2 yaiku input mono kanthi bathi penyesuaian bathi lan switch bisu. Input 3 minangka input stereo (Nanging, yen sampeyan mung nutul L ...

    rincian
  • Make Noise QPAS

    ¥ 49,390 (¥ 44,900 ora kalebu pajak)
    soleh
    Filter multimode input / output sing uga apik kanggo nggawe gambar stereo

    CIRI MUSIK QPAS minangka filter mode output / output stereo kanthi fitur khusus. Saluran L lan R masing-masing dumadi saka rong saringan mode macem, lan kanthi gampang ngontrol frekuensi kasebut kanthi kapisah ing sisih kiwa lan tengen, gampang kanggo mbangun gerakan puncak resonansi sing apik ing stereo ...

    rincian
  • 4ms Listen Four

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    soleh
    Campuran output stereo sing bisa dirantai lan gampang digunakake

    CIRI-CIRI MUSIK Rungokake Papat yaiku mixer output stor 4-input. Sampeyan uga bisa digunakake minangka modul output akhir ing sistem modular. Sampeyan bisa nambah jumlah saluran kanthi chain daisy utawa nyambung menyang Wav Recorder saka mburi. Rong input mas (panning bisa ...

    rincian
  • Instruo Lubadh

    ¥ 87,900 (¥ 79,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Looper 2CH lengkap kanggo synths modular kanthi operasional

    FEATURES MUSIK Lubadh minangka modul looper lengkap kanggo synths modular, sing dumadi saka rong saluran mandhiri. Kanthi gabungke loro, sampeyan bisa langsung ngrekam (nganti 2 menit saben saluran), muter, overdub, trim, scan, control pitch ...

    rincian
  • Intellijel Designs Multi-FX 1U

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Efek modul kanthi wektu tundha sing bisa diowahi, paduan suara lan piring anget

    CIRI-CIRIK MUSIK Multi-FX yaiku modul efek input stereo / output mono kanthi efek tundha tundha kunjungan kanthi laras kanthi apik. Mode efek dipateni kanthi saklar, lan peran saben tombol beda-beda gumantung karo mode kasebut. Tombol wektu nuduhake wektu tundha ...

    rincian
  • Make Noise Xoh

    ¥ 14,740 (¥ 13,400 ora kalebu pajak)
    soleh
    Modul mixer / output stereo

    CIRI-CIRI MUSIK Xoh minangka modul output / headphone / output output kompak. Tingkat loro input stereo masing-masing diatur, dicampur, lan output masing-masing. Output headphone duwe kontrol level darmabakti, lan output liyane mudhun menyang level garis. Yen sampeyan nutul mung L, bakal dadi mono ...

    rincian
  • Intellijel Designs Planar 2

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pengganti / panci kotak paling utama / panel karo fungsi rekaman / puter maneh

    CIRI-CIRI MUSIK Planar 2 yaiku macem-macem input / output lan alat panci CV / audio sing diisi macem-macem. Operasional unik kirik sing unik ngidini sampeyan nindakake kontrol sing alus lan serentak. Ana papat masukan saka A nganti D, iki yaiku joysticks ...

    rincian
  • WMD Performance Mixer

    ¥ 111,900 (¥ 101,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul mixer kinerja utama kanggo campuran akhir

    TAMPILAN Campuran Prestasi yaiku modul mixer macem-macem saluran, sing dadi mixer pungkasan kanggo pagelaran live modular. Input utama yaiku 6 saluran kanggo saluran mono lan 2 kanggo stereo, gunggunge 8 saluran. Salajengipun, 6 saluran mono saben saluran ...

    rincian
  • WMD MSCL

    ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kompresor stereo sing gampang digunakake kanggo master

    CIRI-CIRI MUSIK MSCL minangka kompresor sing gampang digunakake kanggo digunakake minangka master stereo. Iki duwe tombol mandhiri kanggo wektu serangan, ngeculake, lan bathi, lan paramèter kayata rasio lan ambang dikontrol dening "Comp" tombol sekaligus kanggo nyetel komprèsi ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID XL minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing ngidini sampeyan mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek cacat ...

    rincian
  • Erica Synths Black Stereo Mixer v3

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pengadun stereo sing fleksibel lan kompak sing bisa ngalih ing antarane stereo / mono x2

    TAMPILAN MUSIK Stereo Mixer V3 minangka alat stereo sing gampang digunakake sing ngemot akeh input sing uga stereo trampil. Kabeh papat saluran yaiku input stereo, loro uga bisa digunakake minangka mono x4 kanthi bathi sing padha. Gumantung ing saklar lan kabel internal, macem-macem ...

    rincian
  • Intellijel Designs Stereo Mixer 1U

    ¥ 9,900 (¥ 9,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Mixer stereo 1U sing bisa nyambung lan kompak

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MUS ...

    rincian
  • Happy Nerding 4x Stereo Mix (Black)

    Metu saka Simpenan
    Mung 4HP, DC kopling quad stereo mixer

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding 4x Stereo Mix minangka mixer stereo 4-saluran kompak. Kanthi nggunakake tombol koaksial dobel, efisiensi ruang gedhe 2HP diwujudake, lan chip VCA digawe dening SSI, sing duwe reputasi apik ing babagan kualitas swara, dipasang. Ing njero rong tombol dobel kasebut, ana tombol ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Black)

    Metu saka Simpenan
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek diinstal kanthi default ...

    rincian
  • ALM Busy MFX

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Dilengkapi akeh algoritma sing diilhami dening efek outboard klasik.Prosesor efek DSP stereo kompak sing bisa dadi CV dilengkapi osiloskop lan tuner.

    FITUR MUSIK MFX minangka prosesor multi-efek stereo kanggo Eurorack.Modul DSP 6HP kompak 16bit / 44.1kHz iki nawakake 14 program efek lan utilitas pangukuran.Akeh program efek utama yaiku klasik ...

    rincian
  • Make Noise X-pan

    Metu saka Simpenan
    Campuran / panner / crossfader kanggo konstruksi gambar stereo

    FEATURES MUSIK X-Pan minangka modul mixer / panner / crossfader kanthi 5 masukan. Desain swara sing kurang karo headroom dhuwur cocog kanggo nyampur macem-macem swara lan nggawe gambar stereo. Rusak salib antarane AB nganti X-Pan lan nindakake panning ...

    rincian
  • WMD SCLPL

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sampeyan bisa milih prabédan antarane prasetel sing bisa diprogram. 4 modul modul filter EQ / morphing kanthi 5HP mung

    FITUR MUSIK SCLPL minangka modul filter EQ / morphing digital stereo 5-band. Konfigurasi dual mono / stereo SCLPL nawakake kegunaan mandhiri uga dandan ing pangaturan apa wae karo WMD Performance Mixer perusahaan ...

    rincian
  • XAOC Devices Praga

    ¥ 71,900 (¥ 65,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCA stereo sing khusus dirancang VCA !!

    CIRI-CIRI MUSIK Praga minangka campuran stereo 4-saluran stabilitas sing bisa diolah. Panning lan kontrol voltase volume dipasang, lan VCA berkualitas tinggi lan amplifier operasional digunakake. Tanggapan VCA minangka unipolar / bipolar, lan mode sing ditemtokake kanggo menehi reaksi optimal sing beda ...

    rincian
  • Verbos Electronics Scan & Pan

    ¥ 57,900 (¥ 52,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Campuran sirkuit kompak kanthi tingkat lan kontrol voltase lan panning voltase

    FITUR FITUR MUSIK & Scan minangka modul mixer 14-saluran kanthi level kontrol voltase lan panning ing ruang kompak 4HP.Saliyane ngontrol level, campuran saben saluran yaiku balun kanggo saben saluran sing ditemtokake dening Jembar lan Pusat ing sisih tengen panel ...

    rincian
  • WMD AXYS

    ¥ 33,900 (¥ 30,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas karo rong stereo crossfaders

    CIRI-CIRI MUSIK AXYS minangka modul sarana sing ana loro crossfaders stereo lan kontrol voltase crossfade. Ana crossfaders X lan Y, loro uga duwe spesifikasi sing padha. Input A lan input B minangka input stereo, lan sisih ngisor L ...

    rincian
  • Happy Nerding 4x Stereo Mix (Silver)

    Metu saka Simpenan
    Mung 4HP, DC kopling quad stereo mixer

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding 4x Stereo Mix minangka mixer stereo 4-saluran kompak. Kanthi nggunakake tombol koaksial dobel, efisiensi ruang gedhe 2HP diwujudake, lan chip VCA digawe dening SSI, sing duwe reputasi apik ing babagan kualitas swara, dipasang. Ing njero rong tombol dobel kasebut, ana tombol ...

    rincian
  • Mannequins Cold Mac

    Metu saka Simpenan
    Utilitas mixer VCA kanthi fungsi unik

    CIRI-CIRI MUSIK * Nalika nindakake macem-macem kontrol ing Mac Dingin, sinyal bisa bocor sanajan Survey dipateni ing sisih kiwa, utawa sinyal kasebut bakal disebrat amarga kakehan voltase. Aku bakal. Mangga tuku sawise ngerteni. Cold Mac yaiku ...

    rincian
  • Joranalogue Enhance 2

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Enhancer / prosesor stereo VC analog kanthi pamroses Mid / Side

    FITUR MUSIK Joranalogue Enhance 2 minangka alat bermutu lan migunani kanggo ningkatake stereo.Tambah dimensi kekayaan liyane kanggo synthesizer lan tambah palet akustik.Setel imbangan lan jembaré ing stereo, lan aktifake EQ internal lan proses eksternal kanggo saben Mid / Side ...

    rincian
  • Make Noise Rosie

    Metu saka Simpenan
    Gawe modul output Noise kanthi efek efek, cue otomatis, lan fungsi crossfade

    FITUR MUSIKIR Nggawe modul output Noise kanthi loop efek, isyarat otomatis, lan fungsi silang.  

  • Steady State Fate Vortices & V-CV Expander

    Metu saka Simpenan
    Mixer audio sing dimodelake sawise konsol analog lan mesin pita

    FITUR FITUR MUSIK yaiku mixer audio kompak kanthi 14 input lan 7 output sing niru efek kejenuhan lan respon frekuensi konsol analog lan mesin pita.Saliyane fungsi utama dhasar sing dibutuhake kanggo mixer, kontrol pan sing bisa CV, loro ...

    rincian
  • Steady State Fate Stereo Dipole (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Filter mode multi-mode kualitas tinggi sing bisa ngolah stereo!

    FEATURES MUSIK Stereo Dipole minangka modul VCF sing bisa ngolah swara kanthi nggabungake papat saringan mode multi. Kontrol drive ing ngarep saringan ngasilake nada resik kanggo overdrive swara gedhe banget ...

    rincian
  • Worng Electronics SoundStage

    ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul mixer unik kanthi frekuensi lan panning susunan kanggo saben 21 masukan

    CIRI-CIRIK MUSIK SoundStage minangka mixer 21 input. Pangaturan ing stereo lan tanggapan owah-owahan filter sing dibangun kanggo saben input, lan posisi jack (sisih ndhuwur lan ngisor cocog karo respon frekuensi, kiwa lan tengen sing cocog karo susunan stereo) nuduhake saben tanggapan. Ambane saben efek panyaring ...

    rincian
  • Steady State Fate Stereo Dipole

    Metu saka Simpenan
    Filter mode multi-mode kualitas tinggi sing bisa ngolah stereo!

    FEATURES MUSIK Stereo Dipole minangka modul VCF sing bisa ngolah swara kanthi nggabungake papat saringan mode multi. Kontrol drive ing ngarep saringan ngasilake nada resik kanggo overdrive swara gedhe banget ...

    rincian
  • Random*Source Equal Power Stereo Mixer

    ¥ 60,900 (¥ 55,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Random * Source minangka mixer output / VCA sing dhuwur-mburi dirancang karo sistem Serge ing pikiran.

    CIRI-CIRI MUSIK Random * Sumber minangka modul mixer stereo / VCA sing dhuwur-mburi dikembangake kanthi bebas saka Serge. Amplementer operasional audio dhuwur kayata Muse NJR lan bagean kualitas tinggi kayata THAT2180 VCA digunakake kanggo ngarahake swara saka Serge's VCA ...

    rincian
  • Shakmat Modular Dual Dagger

    ¥ 35,800 (¥ 32,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Dilengkapi kontrol independen saka LP & HP.Filter stereo dual kreatif kanthi kemampuan ngubungake lan panning

    FITUR MUSIK Shakmat Modular Dual Dagger minangka filter stereo dual sing bisa ngontrol frekuensi cutoff low-pass lan high-pass.Resonansi sing bisa ditemtokake, saringan dual kanggo nuduhake frekuensi kontrol siji, bandwidth, resonansi eh ...

    rincian
  • ALM Busy MCFx2

    ¥ 38,900 (¥ 35,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Filter analog dual karo loro ngalih fungsi sing mbisakake seri / Processing podo

    FITUR MUSIK ALM Busy MCFx2 minangka modul filter ganda sing dilengkapi karo rong MCF, saringan variabel negara perusahaan.Unit iki, sing nduweni output low-pass, high-pass, lan band-pass (utawa kedudukan) lan ngetrapake inti saringan 2-kutub analog, ngethok saben filter ...

    rincian
  • WMD PM Channels Expander

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul Expand sing nambah rong input stereo menyang Performance Mixer

    FEATURES MUSIK Campur Performance Performance yaiku modul expander sing nambah input stereo 2 saluran. Si Exander mung ora nduwe. Sampeyan bisa nambah nganti siji Saluran Expander. Saben saluran duwe loro input stereo, sing endi wae ...

    rincian
  • WMD Overseer

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Filter stereo kompak sing uga bisa digunakake minangka DJ

    FEATURES MUSIKSARI Overseer minangka filter stereo sing bisa dikontrol voltase uga nganggep kinerja minangka efek sing ditrapake kanggo kabeh lagu kaya DJ. Overseer dilengkapi panyaring dhuwur lan siji filter sing sithik-sithik.

    rincian
x