Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Klavis Technologies

Klavis Technologies

  • Klavis Technologies Twin Waves

    ¥ 27,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Oscillator Teknologi Hyper kanthi 8 VCO / LFO ing 2HP

    CIRI-CIRI MUSIK Klavis Twin Waves yaiku osilator dual kompak sing dilengkapi rong VCO (utawa LFO) kanthi algoritma sing bisa dipilih ing 8HP. Saben osilator nggunakake macem-macem algoritma sing disiapake kanggo saben VCO / LFO kanggo nyurung encoder rotasi → muter → ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x