Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Elektronik Musik Industri

Elektronik Musik Industri

Iki minangka produsen garasi dening Scott Jaeger, sing ora ana maneh ing jagad Eurorack. Wiwit wiwitan "DIGITAL AUDIO electronical", kita wis ngarahake modul digital sing cocog kanggo musik industri, lan terus nggawe rilis sing apik kanthi ide lan desain sing inovatif. Kanthi rilis modul klone resmi saka synthesizer analog vintahe Rusia "Polivoks", kreativitas kasebut berkembang menyang domain analog.
  • Industrial Music Electronics Bionic Lester mkIII

    Metu saka Simpenan
    Filter digital 2-pole kanthi swara agresif

    CIRI-CIRI MUSIK Bionic Lester yaiku panyaring digital variabel 2-saluran kanthi karakter agresif sing unik. Mod panyaring ganti terus karo tombol lan CV, lan owah-owahan saka pass pass → band pass → high pass → noto → kabeh pass / sisir. Digital ...

    rincian
  • Industrial Music Electronics Kermit mkIII

    ¥ 45,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    4-saluran osilator modulator bisa diprogram

    CIRI-CIRI MUSIK Kermit minangka osilator 4 saluran, gelombang gelombang (dioptimalake kanggo LFO) sing bisa disinkronake karo tempo lan bisa ngalih ing antarane mode. Para osilator C lan D nduwe siji tombol, nanging sampeyan bisa kanthi mandhiri nyetel paramèter sing meh padha karo A lan B kanthi ngatur combo tombol. Saben saluran minangka LFO, ...

    rincian
  • Industrial Music Electronics Hertz Donut Mk III (Model 9791-3)

    ¥ 54,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Osilator FM / Komplek kanthi 2 operator

    CIRI-CIRI MUSIK Hertz Donut mkIII minangka osilator kompleks digital sing kuat kanthi unison, detektif matriks 3x4 lan uga input eksternal. Saliyane frekuensi ing osilator utama, Fase Distorsi, Payung, Re ...

    rincian
  • Industrial Music Electronics Piston Honda Mk III (Model 1991-3)

    ¥ 58,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    2 pengayun, ngangkut gelombang asli, pengayun gelombang gelombang dobel kanthi kekuwatan gedhe kayata fungsi prasetel

    Fitur MUSICAL Piston Kawasaki mkIII punika dual Tabel gelombang osilator. Iki dilengkapi fungsi sing luwih modern nalika nggunakake tren swara Piston Honda nganti Mk2. Osilator Gelombang Gelombang Piston Hon ...

    rincian
  • Industrial Music Electronics Stillson Hammer Mk II

    Metu saka Simpenan
    Sequencer gapura 4-trek sing kuat lan intuisi!

    CIRI-CIRI MUSIK * Versi perangkat kukuh ing seri kaping 2, lan 3 paramèter kemungkinan gapura, kemungkinan bledosan, langkah mbaleni, mlaku kanthi acak ditambahake menyang mode urutan, fungsi rotasi, fungsi kontrol CV prasetel, lan liya-liyane. Stillson Hammer ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x