Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Manhattan Analog

Eurorack Garage Maker adhedhasar ing Manhattan, Kansas. Kita terus ngetrapake kegiatan ing komunitas synth dangu, lan modul analog sing dawa banget sing nggunakake pirang-pirang sirkuit diskriminasi.
  • Manhattan Analog 4x4x4

    Metu saka Simpenan
    Gampang pasif kaping pirang-pirang

    FITUR MUSIK GAMBAR pasif sing gampang.

  • Manhattan Analog CVP

    ¥ 11,880 (¥ 10,800 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Glide offset attenuator sing kanthi tepat proses 1v / ok

    FITUR MUSIKAN CVP ngolah / ngolah CV input kanthi telung sirkuit: +/- 5v offset, glide (liwat), lan attenuator bipolar.Sinyal output bisa digayuh kanthi visual kanthi kekuwatan lan polaritas kanthi LED warna 2.Jack panah ing jejere input yaiku buffer sinyal input ...

    rincian
  • Manhattan Analog Discrete SVVCF

    ¥ 31,680 (¥ 28,800 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul filter swara tebal sing kasusun saka filter variabel negara lan mixer CP3 ing sirkuit diskret.

    TAMPILAN MUSIK Disletik SVVCF yaiku modul filter kanthi swara analog kenthel sing kasusun saka filter variabel negara sirkuit diskret lan mixer jinis Moog CP3 sing diselehake ing ngarepe. Telung masukan dicampur karo jinis campuran mix3, kedudukan / hiper ...

    rincian
  • Manhattan Analog Discrete SVVCF (Demo)

    Rega asli ¥ 31,680
    DEMO
    Saiki rega ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul filter swara tebal sing kasusun saka filter variabel negara lan mixer CP3 ing sirkuit diskret.

    TAMPILAN MUSIK Disletik SVVCF yaiku modul filter kanthi swara analog kenthel sing kasusun saka filter variabel negara sirkuit diskret lan mixer jinis Moog CP3 sing diselehake ing ngarepe. Telung masukan dicampur karo jinis campuran mix3, kedudukan / hiper ...

    rincian
  • Manhattan Analog Discrete SVVCF [USED:U147036-W1]

    USED
    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul filter swara tebal sing kasusun saka filter variabel negara lan mixer CP3 ing sirkuit diskret.

    TAMPILAN MUSIK Disletik SVVCF yaiku modul filter kanthi swara analog kenthel sing kasusun saka filter variabel negara sirkuit diskret lan mixer jinis Moog CP3 sing diselehake ing ngarepe. Telung masukan dicampur karo jinis campuran mix3, kedudukan / hiper ...

    rincian
  • Manhattan Analog DTA

    ¥ 13,090 (¥ 11,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Diskrit VCA kanthi kualitas swara ing Vintage

    FITUR MUSIK modul Manhattan Analog VCA kasusun saka sirkuit diskrit.Beda karo VCA sing resik, sing iki tujuane kanggo swara antik lan diwarnani kanthi agresif. Iki adhedhasar sirkuit VCA minimoog. D ...

    rincian
  • Manhattan Analog DTM

    ¥ 13,090 (¥ 11,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul mixer basis Moog CP3 kanthi sihir analog. Bisa ngatasi CV

    CIRI-CIRI MUSIK Manhattan Analog DTM yaiku modul campuran sing bisa dirancang kanthi sirkuit diskret adhedhasar mixer CP3 sing digunakake ing Moog Vintage. Fitur lan tata letak padha karo campuran swara sing resik, nanging DTM minangka clipin sing menarik ...

    rincian
  • Manhattan Analog MA35 VCA/VCF

    ¥ 26,180 (¥ 23,800 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCF / A kanthi kualitas swara vintage adhedhasar sirkuit MS-10

    FEATURES MUSIK MA35 yaiku modul analog tartamtu adhedhasar sirkuit VCF lan VCA Korg MS-10. Chip asli (KORG 35) sing digunakake ing panyaring mesin asli Korg dikonfigurasi karo sirkuit diskret, lan trafo tunggal sing minangka titik penting swara swara MS-10 ...

    rincian
  • Manhattan Analog Mix

    ¥ 13,090 (¥ 11,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    3-modul kompak lan modul campuran sing bersih

    FEATURES MUSIK modul 3 input input. Sanajan kompak, dudu pot kuwi nanging duwe tombol sing gampang ditahan. Boten kados DTM, mawi swara paling resik, paling murah. Jumper ing mburi papan ngganti tombol dadi bipolar tinimbang unipolar ...

    rincian
  • Manhattan Analog MVP

    ¥ 26,180 (¥ 23,800 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor voltase analog multifungsi

    CIRI MUSIK MVP yaiku prosesor voltase analog serba guna. Bagian paling ndhuwur yaiku Attenuverter x5 kanthi internal 3V kanggo masukan, bagean tengah yaiku mixer sing bisa digunakake minangka 2: 1 x2 utawa 4: 1 x1, lan bagean ngisor minangka bagean macem lan buffer. Macem-macem patch generatif, dll ...

    rincian
  • Manhattan Analog Steiner Synthasystem VCF

    ¥ 27,940 (¥ 25,400 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Filter Synthasystem Steiner-Parker

    CIRI-CIRI MUSIK Modul filter Steiner-A sing diliseni kanthi resmi saka sistem Parker Syntha. Mode kasebut bisa diuripake saka pass pass, band pass, lan pass high, lan loro jacks modulasi cutoff sing duwe aten dipasang. Output padha ...

    rincian
  • Manhattan Analog VCA

    ¥ 13,090 (¥ 11,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCA resik bermutu tinggi nggunakake chip THAT2180 nalika kompak

    FITUR MUSIK VCA minangka siji saluran VCA nggunakake chip swara YANG2180 sing resik sing digunakake ing VCA kelas dhuwur. Saliyane tombol offset sing nyetel volume nalika CV ana 0, fitur kasebut kalebu rong input CV kanthi atenuator.CV sawise ngliwati attenuator ...

    rincian
  • Manhattan Analog VCA [USED:U147009-W1]

    USED
    ¥ 9,900 (¥ 9,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCA resik bermutu tinggi nggunakake chip THAT2180 nalika kompak

    FITUR MUSIK VCA minangka siji saluran VCA nggunakake chip swara YANG2180 sing resik sing digunakake ing VCA kelas dhuwur. Saliyane tombol offset sing nyetel volume nalika CV ana 0, fitur kasebut kalebu rong input CV kanthi atenuator.CV sawise ngliwati attenuator ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x