Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Sumber Swara

  • Mutable Instruments Plaits

    ¥ 26,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul swara Oscillator-synth kanthi 16 model

    FEATURES MUSIK Plaits yaiku modul swara osilator / sintesis digital sing bisa nggunakake akeh model (algoritma). Desain desain osilator lawas Mutable durung diwarisake, lan piranti lunak lan piranti lunak wis direncanakake maneh wiwit awal. Akeh algoritma ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 38,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Mutable Instruments Rings

    ¥ 35,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul model fisik khusus kanggo bagean resonator!

    TAMPOK Musical Rings minangka modul resonator sing ngetrapake algoritma pemodelan fisik Mutable ora kaya Braids lan Unsur. Tansah ngayunake saka sinyal audio input, kayata amplop cendhak, pulsa pemicu, utawa swara ...

    rincian
  • Make Noise Morphagene

    ¥ 63,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Evolusi modul swara mikro sing nggunakake cara operasi tape

    * Produk iki bisa uga duwe goresan utawa calar amarga karakteristik panel nggunakake papan sirkuit sing dicithak. Wigati dimangerteni. CIRI MUSIK * manual Jepang kasedhiya. Iki minangka evolusi modul swara mikro sing nggunakake lengkap cara operasi tape. Ngatur pita nganggo gunting maneh ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Drum2

    ¥ 15,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Sintesis perkusi kompak lan serbaguna kanthi 8 algoritma

    FITUR MUSIK Pico DRUM 2 minangka modul sintesis perkusi sing dilengkapi wolung algoritma sintesis drum.Beda karo conto kudung Pico Drum, Pico Drum 8 minangka synthesizer drum sing milih salah siji saka wolung algoritma lan beda kanggo saben algoritma ...

    rincian
  • 4ms Ensemble Oscillator (EO)

    ¥ 33,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    VCO polyphonic unik kanthi konfigurasi harmonik lan penghubung

    CIRI-CIRIK MUSIK Ensemble Oscillator (EO) minangka kombinasi unik saka 16 osilator gelombang sine kanthi bentuk gelombang kayata sintesis aditif, FM, distorsi fase, gelombang lip, lsp. Pendhapat polusi sing terintegrasi ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Data Bender (Black)

    ¥ 37,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Penyangga audio stereo bending sirkuit sing ngasilake sirkuit elektronik sing rusak.

    FITUR MUSIK Data Bender minangka buffer audio digital sirkuit curhat sing ngasilake sirkuit lentur sing akrab karo para pecinta musik eksperimen nganggo modul Eurorack.Parameter unik sing bisa dikendhaleni CV nyebutake kepiye piranti elektronik rusak utawa rusak. ...

    rincian
  • Instruo Arbhar

    ¥ 65,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Sampler granular generasi sabanjure cocog kanggo panggunaan langsung

    TAMPILAN MUSIK ARABhar minangka prosesor granit Eurorack generasi anyar. Audio sing disampel disigar dadi nada sing cendhak, dicampur, diowahi lan dilapisi kanthi larik saka nada lancar kanthi cepet ...

    rincian
  • Joranalogue Filter 8

    ¥ 30,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi 8 output phase lan sirkuit umpan balik resonan sing unik.Filter multi-mode / osilator 8 tahap sing berkualitas lan serbaguna.

    FEATURES MUSIKS Filter Filter 8 minangka osilator multi-mode / 8 fase sing mbedakake saka VCF analog sing ana karo wolung output sing beda fase 45 derajat lan sirkuit umpan balik resonan unik. Struktur saringan Filter 8 minangka gaya OTA analog klasik ...

    rincian
  • Mutable Instruments Tides mk2

    ¥ 26,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Generator envelope loop / LFO / osilator unik kanggo Mutable!

    CIRI-CIRI MUSIK Pasina minangka generator fungsi multifungsi sing nyadari fungsi kayata VCO, LFO, lan envelope adhedhasar gerakan voltase munggah lan mudhun. Uga minangka tandha segitiga prasaja sing munggah lan tumiba kanthi lurus, rasio serangan wektu / bosok, ora rata kurva, lancar ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 20,700 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Drums

    ¥ 15,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul Drum kanthi 2 swara swara lan setelan parameter kuat!

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. Pico DRUMS minangka modul drum 12-bit sing bisa muter rong conto. 64 conto disimpen, lan sampeyan bisa nggunakake Program Drum kanggo ngganti conto kasebut. Fitur lan panggunaan: Loro Jerman ...

    rincian
  • Make Noise STO

    ¥ 23,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    A osilator analog kompak kanthi swara sing beda!

    CIRI MUSIK * manual Jepang kasedhiya. STO minangka osilator analog kompak sing bisa ngasilake macem-macem nada kanthi mbentuk gelombang lan FM. Sampeyan ora bisa ngetokake gelombang gelombang utawa gelombang denyut, nanging sampeyan bisa ngontrol kontrol wujud kanthi knobs lan CV, FM, lan liya-liyane ...

    rincian
  • Rossum Electro-Music Panharmonium

    ¥ 54,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul prosesor jinis anyar sing nganakake sintesis adhedhasar spektrum audio input

    TAMPOK Musical Panharmonium minangka jinis prosesor swara anyar sing nganalisa audio input, peta informasi spektral sing dipikolehi kanggo 33 osilator sing dibangun, lan menehi output. Mrodhuksi akeh modulasi kreatif saka swara sing cedhak karo swara asli, lan saka swara osilator dadi conto rutin ...

    rincian
  • Instruo Lubadh

    ¥ 65,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Looper 2CH lengkap kanggo synths modular kanthi operasional

    FEATURES MUSIK Lubadh minangka modul looper lengkap kanggo synths modular, sing dumadi saka rong saluran mandhiri. Kanthi gabungke loro, sampeyan bisa langsung ngrekam (nganti 2 menit saben saluran), muter, overdub, trim, scan, control pitch ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Surface (Black)

    ¥ 32,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    8 swara stereo / model model polyphony kanthi mode output sing bisa diganti

    CIRI-CIRI MUSIK Permukaan yaiku modul swara model model multitimbral sing bisa morphed menyang kualitas akustik instrumen akustik lan tekstur sintetik sing dimensi beda-dimensi. Model fisik sing diinstal yaiku instrumen senar, piano sing disiapake, perkusi musik kaya timpani utawa drum baja ...

    rincian
  • Verbos Electronics Harmonic Oscillator

    ¥ 77,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Osilator siji lan inspirasi teknologi West Coast sing ngidini sampeyan bebas ngontrol komponen nada dering!

    TAMPOK MUSIKKU Iki minangka modul osilator Eurorack sing pisanan sing bisa ngontrol wolung gelombang sine (Sine) harmonik (dhasar + harmonik). Output saka osilator sing dipasang (gelombang sinus, gelombang pulsa, gelombang sawto, lan sapiturute) diandharake kanthi jumlah frekuensi, nada dhasar (sinus saka frekuensi paling nada ...

    rincian
  • Erica Synths Sample Drum

    ¥ 38,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Gampang nggunakake drum sampler kanthi 2 saluran lan irisan

    CIRI MUSIK Kasedhiyan manual Jepang (pdf) kasedhiya. Sampel Drum minangka modul sampler 2 saluran Eurorack. Dirancang nganggo antarmuka lan fitur intuisi, kualitas swara punch kanggo drum, lan kinerja langsung. Latency sekitar 1 millisecond ...

    rincian
  • Michigan Synth Works SY0.5 (Black)

    ¥ 36,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul drum analog kanthi kontrol voltase ditambahake ing sirkuit Syncussion sing misuwur

    CIRI-CIRI MUSIK SY0.5 yaiku modul drum analog sing kanthi setya ngasilake sirkuit kanggo siji swara saka synthesizer drum synthesizer Pearl, sabisa, lan nambah fungsi sing unik kanggo modular. Swara sing njupuk kauntungan saka amplop snappy lan tekstur analog, macem-macem mode osilator ...

    rincian
  • Steady State Fate/Divkid RND STEP

    Metu saka Simpenan
    6CH modul acak nggabungke sampel tliti dhuwur & tahan lan 3 bising

    FITUR MUSIKU Langkah Rnd minangka modul acak / conto & tahan kanthi 6 sumber swara independen sing wis gabung karo Divkid karo Nasib Negara Steady.Saben saluran duwe rong sumber swara jambon.Trigger Ta ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Nano Rand v2 (Black)

    Metu saka Simpenan
    Modul acak / gangguan / conto & tahan modul sing nggunakake digital

    FITUR MUSIK Nano Rand minangka generator voltase kompak / sumber & tahan / sumber swara sing nggunakake teknologi digital. Sampeyan bisa ngoper lan ngetokake 4 jinis voltase CV acak kanthi tombol algo.Bisa digunakake karo jam internal lan jam eksternal, lan nalika operasi karo jam eksternal ...

    rincian
  • Michigan Synth Works SY0.5 (Silver)

    ¥ 36,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul drum analog kanthi kontrol voltase ditambahake ing sirkuit Syncussion sing misuwur

    CIRI-CIRI MUSIK SY0.5 yaiku modul drum analog sing kanthi setya ngasilake sirkuit kanggo siji swara saka synthesizer drum synthesizer Pearl, sabisa, lan nambah fungsi sing unik kanggo modular. Swara sing njupuk kauntungan saka amplop snappy lan tekstur analog, macem-macem mode osilator ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Chord v2 (Silver)

    ¥ 34,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Osilator Wavetable dilengkapi 4VCO lan bisa milih penghubung penghubung otomatis utawa kontrol 4 pitch. Formulir gelombang bisa dipasang

    CIRI-CIRI MUSIK Chord v2 minangka osilator chord-all-in-one sing nggawa polyphony musik menyang sistem modular. Sekawan VCO sing dibangun duwe pirang-pirang bentuk gelombang, lan fungsi tuning sing cerdas ndadekake gampang output kord. Ukuran cilik dibandhingake versi 4 ...

    rincian
  • Mutable Instruments Elements

    ¥ 58,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul synthesizer modul!

    Fitur Musical Unsur yaiku modul swara sintesis adhedhasar metode "Sintesis Modal". Synth modal minangka teknik synth sing mokal saka teknik synth model sing diarani fisik. Cara modeling fisik minangka swara organik ...

    rincian
  • Instruo Cs-L

    ¥ 64,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Osilator kompleks perdana Instruo!

    TAMPOK MUSIK Cs-L minangka osilator kompleks sing nduwe macem-macem nada, gabungke rong jinis osilator analog. Ora kaya osilator kompleks sing umum, Cs-L duwe folder gelombang ing loro osilator. Uga inti saka osilator beda ing sisih ndhuwur lan ngisor, tahap ndhuwur ...

    rincian
  • Mannequins Just Friends

    ¥ 48,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Generator slope 6-output / osilator harmonik kanthi fungsi sing kuat lan unik

    CIRI-CIRI MUSIK Kasedhiya Mung Kanca minangka generator poliponik (fungsi) sing bisa ngasilake 6 aliran voltase sekaligus. Slope output bisa digunakake minangka envelope, LFO, osilator kanthi global ngoperasikake wektu operasi lan kisaran voltase kanthi saklar.

    rincian
  • Intellijel Designs Noise Random Tools 1U

    ¥ 11,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul toolbar 1U sing berpatutan karo gangguan, acak, S & H lan di bungkus

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. Kene ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Data Bender (Silver)

    ¥ 37,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Buffer audio stereo mlengkung sirkuit sing ngasilake sirkuit listrik sing rusak.

    FITUR MUSIK Data Bender minangka buffer audio digital sirkuit curhat sing ngasilake sirkuit lentur sing akrab karo para pecinta musik eksperimen nganggo modul Eurorack.Parameter unik sing bisa dikendhaleni CV nyebutake kepiye piranti elektronik rusak utawa rusak. ...

    rincian
  • Joranalogue Generate 3

    ¥ 36,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Osilator analog generasi sabanjure sing ngidini liwat modulasi nol frekuensi, fase, amplitudo, lan abot lan aneh banget

    FEATURES MUSIK NGGAL 3 yaiku osilator analog sing dilengkapi sirkuit generasi sabanjure sing ngidini modulasi nol kabeh unsur dhasar swara: frekuensi, fase, amplitudo, lan timbre. Generate 3 dilengkapi inti segitiga, lan macem-macem gelombang segitiga sing diasilake saka inti tliti dhuwur yaiku ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Chord v2 (Black)

    ¥ 34,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Osilator Wavetable dilengkapi 4VCO lan bisa milih penghubung penghubung otomatis utawa kontrol 4 pitch. Formulir gelombang bisa dipasang

    CIRI-CIRI MUSIK Chord v2 minangka osilator chord-all-in-one sing nggawa polyphony musik menyang sistem modular. Sekawan VCO sing dibangun duwe pirang-pirang bentuk gelombang, lan fungsi tuning sing cerdas ndadekake gampang output kord. Ukuran cilik dibandhingake versi 4 ...

    rincian
  • Make Noise tELHARMONIC

    ¥ 41,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Sensitif osilator 3-swara aditif sing nggunakake DSP sing alami bisa ngontrol voltase kord lan sisik!

    CIRI-CIRI MUSIK * Tugas Jepang ana ing kene. tELHARMONIC minangka modul sintesis kanthi pirang-pirang swara lan algoritma pirang-pirang. Ing jagad modular, isih ana telung teknologi sing nggawe nada elektronik, yaiku sintesis gaya Telharmonium sing dikembangake ing taun 3, ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Rnd

    ¥ 10,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul acak / LFO prasaja

    FITUR MUSIK manual Jepang kasedhiya.Modul sing ngasilake LFO lan voltase acak diselarasake karo jam internal / eksternal.Pulsa LFO duwe jembar pulsa acak.Kajaba iku, kalebu conto normal & tahan voltase acak sing bakal diganti kanthi acak kanggo saben jam, gerbang acak lan ...

    rincian
  • ALM Busy Akemie's Taiko

    ¥ 35,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul kendhakan FM

    FEATURES MUSIK KANGGO Akemie minangka modul sing nggunakake chip Yamaha IC asli uga Kastil Akemie. Iki minangka modul swara swara synth. Ana input 1V / Oct, lan sampeyan uga bisa muter melodi. Rasio lan Gelombang kayata F ...

    rincian
  • Rossum Electro-Music Mob of Emus

    ¥ 43,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Generator multifungsi 6-saluran sing kuat sing dadi inti saka sistem apa wae

    FITUR MUSIKAL Rossum Electro-Music Mob of Emus (MOE) minangka fleksibel 6-saluran kanthi osilator, sumber swara, modulator bentuk variabel, conto & tahan, modulator voltase acak frekuensi rendah, pemicu, pola irama, kuantizer, lsp. Ko ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Surface (Silver)

    ¥ 32,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    8 swara stereo / model model polyphony kanthi mode output sing bisa diganti

    CIRI MUSIK Permukaan yaiku modul swara model model multitimbral sing bisa morphing menyang kualitas akustik instrumen akustik lan tekstur sintetik sing dimensi beda-dimensi. Model fisik sing diinstal yaiku instrumen kanthi senar, piano sing disiapake, parka kaya kaya timpani utawa drum baja ...

    rincian
  • Intellijel Designs Rainmaker

    ¥ 68,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul efek dhuwur sing nggawe udan swara kanthi nggabungake wektu tundha irama kanthi filter / pitch shifter lan resonator sisir!

    CIRI-CIRIK MUSIK Pelancong minangka modul efek swara kanthi kualitas dhuwur sing nduwe rong bagean: wektu tundha stereo irama 16-tap lan resonator sisir stereo. Kaloro bagean kasebut minangka efek sing digawe kanthi tumpang tindih "tutul" sing nundha lan output swara input, nanging resonator com ...

    rincian
x