Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Turu Limiter

  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Make Noise Maths

    ¥ 38,390 (¥ 34,900 ora kalebu pajak)
    soleh
    Generasi / modulasi CV klasik sing wis dadi klasik kanthi kombinasi fungsi sing apik!

    FITUR FITUR MUSIK yaiku MATHS generasi / modulasi CV sing bisa dibandhingake karo piso tentara Swiss amarga fleksibilitas.Nduweni loro amplop lan LFO (CH2 & CH1), lan sampeyan bisa nggabungake karo fungsi plus α kanggo nggawe amplop sing kompleks lan musik.Uga patchon ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Joranalogue Filter 8

    ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi 8 output phase lan sirkuit umpan balik resonan sing unik.Filter multi-mode / osilator 8 tahap sing berkualitas lan serbaguna.

    FEATURES MUSIKS Filter Filter 8 minangka osilator multi-mode / 8 fase sing mbedakake saka VCF analog sing ana karo wolung output sing beda fase 45 derajat lan sirkuit umpan balik resonan unik. Struktur saringan Filter 8 minangka gaya OTA analog klasik ...

    rincian
  • Intellijel Designs Noise Random Tools 1U

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul toolbar 1U sing berpatutan karo gangguan, acak, S & H lan di bungkus

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. Kene ...

    rincian
  • Joranalogue Contour 1

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator kompak lan fungsional sing kompak lan berkualitas kanthi macem-macem sikat nganggo teknologi desain modern unik Joranalogue.

    CIRI-CIRI MUSIK Contour 1 minangka limiter / fungsi sing mateni kanthi kinerja lan operasi kanthi nggunakake teknologi desain modern sirkuit klasik, mateni limiter sing wis misuwur minangka unsur utama synth modular amarga keahliane sing akeh. Iku generator. Basis watesan turu ...

    rincian
  • WMD Time Warp

    ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    4 saluran kanthi 2HP, kompak liwat limiter gampang digunakake

    TAMPILAN MUSIK Wektu Warp yaiku dobel liwat dobel kanthi awak kompak lan antarmuka sing optimal. Kaloro bathi sing mateni dilengkapi karo fungsi kayata pandherek amplop saliyane fungsi mateni dhasar sing bisa diuripake / Off dening gapura, lan sampeyan bisa nggawe macem-macem CV ...

    rincian
  • Make Noise Function

    Metu saka Simpenan
    MATHS siji saluran ditambah modul alpha envelope dll!

    FITUR MUSIK manual Jepang kasedhiya. Fungsi minangka generator fungsi gaya Pantai Kulon liwat limiter kanthi kisaran wektu sing akeh.Fungsi dhasar padha karo CH1 Matematika, nanging sinyal output ditahan dening gerbang (trek & tahan) input HANG ...

    rincian
  • Random*Source Serge Variable Q Filter (VCFQ)

    ¥ 39,800 (¥ 36,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCF multi-mode bermutu, serbaguna.Pemrosesan CV uga bisa digunakake kanthi operasi ing sub audio

    FITUR MUSIK VCFQ (Serge Extended Variable Resonance Filter) minangka filter sing paling misuwur ing sistem Serge lan salah sawijining modul Serge sing penting. Versi Random * Sumber mesin iki yaiku Serge Tcherepnin ...

    rincian
  • Manhattan Analog CVP

    ¥ 11,880 (¥ 10,800 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Glide offset attenuator sing kanthi tepat proses 1v / ok

    FITUR MUSIKAN CVP ngolah / ngolah CV input kanthi telung sirkuit: +/- 5v offset, glide (liwat), lan attenuator bipolar.Sinyal output bisa digayuh kanthi visual kanthi kekuwatan lan polaritas kanthi LED warna 2.Jack panah ing jejere input yaiku buffer sinyal input ...

    rincian
  • Frap Tools Falistri

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor / Pengembang Sinyal Pantai Barat kanthi Fungsi Praktis saka Perspektif Kontemporer

    FITUR MUSIKAL Frap Tools Falistri minangka manajer gerakan serbaguna analog sing dirancang kanggo nggawe voltase lan panyuntingan. Falistri kira-kira dipérang dadi patang bagean, bagean ndhuwur panel yaiku rong generator fungsi, sisih ngisor panel ...

    rincian
  • Random*Source Serge Smooth and Stepped Generator (SSG)

    ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul piso tentara swiss utama Serge sing nggabungake lan conto & tahan kanggo nindakake macem-macem proses CV lan audio

    FITUR MUSIK SSG (Generator Gamelan & Langkah) minangka modul multifungsi komposit sing bisa diprogram sing nyedhiyakake macem-macem fungsi conto lan audio kanggo CV lan CV, lan minangka salah sawijining modul penting ing sistem Serge. Smo ...

    rincian
  • Random*Source Serge Dual Universal Slope Generator Mk2 (DSG)

    ¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul "péso tentara" asli Serge, sing uga osilator kuat!

    FITUR MUSIK Serge Dual Universal Slope Generator (DSG) minangka modul sing paling fleksibel ing sistem Serge sing bisa nyedhiyakake macem-macem fungsi kanggo CV lan audio.Akeh generator fungsi Eurorack duwe modul iki ...

    rincian
  • Behringer 297 DUAL PORTAMENTO/CV UTILITY

    Metu saka Simpenan
    Kontroler Portament Analog & Utilitas CV kanggo Eurorack

    FITUR MUSIKIK Behringer 297 minangka kontrol portament analog lan sarana CV kanggo Eurorack.Dilengkapi karo mixer CV sing padha ing sisih ndhuwur lan ngisor lan kontrol portament sing bisa ngontrol CV, campuran CV, atenuasi, inversi, voltase offset ...

    rincian
  • WMD/SSF VC Mini Slew

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Limiter thru limiter sing ngidini macem-macem kontrol CV!

    CIRI-CIRI MUSIK VC Mini Slew minangka limiter mateni sing canggih lan kompak banget. Kaya ing normal, inputting CV nyuda owah-owahan voltase, lan input sinyal gapura uga dadi generator generator ASR. Kajaba iku, sinyal pemicu yaiku input kanggo input Trigger.

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x