Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

Turu Limiter

  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 57,900 (¥ 52,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Make Noise Maths

    Metu saka Simpenan
    Generasi / modulasi CV klasik sing wis dadi klasik kanthi kombinasi fungsi sing apik!

    FITUR FITUR MUSIK yaiku MATHS generasi / modulasi CV sing bisa dibandhingake karo piso tentara Swiss amarga fleksibilitas.Nduweni loro amplop lan LFO (CH2 & CH1), lan sampeyan bisa nggabungake karo fungsi plus α kanggo nggawe amplop sing kompleks lan musik.Uga patchon ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Intellijel Designs Noise Random Tools 1U

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul toolbar 1U sing berpatutan karo gangguan, acak, S & H lan di bungkus

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. Kene ...

    rincian
  • Joranalogue Filter 8

    ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Dilengkapi 8 output phase lan sirkuit umpan balik resonan sing unik.Filter multi-mode / osilator 8 tahap sing berkualitas lan serbaguna.

    FEATURES MUSIKS Filter Filter 8 minangka osilator multi-mode / 8 fase sing mbedakake saka VCF analog sing ana karo wolung output sing beda fase 45 derajat lan sirkuit umpan balik resonan unik. Struktur saringan Filter 8 minangka gaya OTA analog klasik ...

    rincian
  • Joranalogue Contour 1

    ¥ 28,900 (¥ 26,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator kompak lan fungsional sing kompak lan berkualitas kanthi macem-macem sikat nganggo teknologi desain modern unik Joranalogue.

    CIRI-CIRI MUSIK Contour 1 minangka limiter / fungsi sing mateni kanthi kinerja lan operasi kanthi nggunakake teknologi desain modern sirkuit klasik, mateni limiter sing wis misuwur minangka unsur utama synth modular amarga keahliane sing akeh. Iku generator. Basis watesan turu ...

    rincian
  • Random*Source Serge Variable Q Filter (VCFQ)

    ¥ 51,900 (¥ 47,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCF multi-mode bermutu, serbaguna.Pemrosesan CV uga bisa digunakake kanthi operasi ing sub audio

    FITUR MUSIK VCFQ (Serge Extended Variable Resonance Filter) minangka filter sing paling misuwur ing sistem Serge lan salah sawijining modul Serge sing penting. Versi Random * Sumber mesin iki yaiku Serge Tcherepnin ...

    rincian
  • Random*Source Serge Dual Universal Slope Generator Mk2 (DSG)

    ¥ 72,900 (¥ 66,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul "péso tentara" asli Serge, sing uga osilator kuat!

    FITUR MUSIK Serge Dual Universal Slope Generator (DSG) minangka modul sing paling fleksibel ing sistem Serge sing bisa nyedhiyakake macem-macem fungsi kanggo CV lan audio.Akeh generator fungsi Eurorack duwe modul iki ...

    rincian
  • Buchla & Tiptop Audio Source of Uncertainty 266t

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul acak inti saka sistem Buchla karo kontrol majeng kayata kontrol distribusi

    FITUR MUSIK Buchla & Tiptop "Sumber Ketidakpastian" 266t minangka modul generator acak klasik Buchla. Enem alat sing beda-beda dipasang ing siji modul.Putih, Jambon (-6dB/...

    rincian
  • Manhattan Analog CVP

    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Glide offset attenuator sing kanthi tepat proses 1v / ok

    FITUR MUSIKAN CVP ngolah / ngolah CV input kanthi telung sirkuit: +/- 5v offset, glide (liwat), lan attenuator bipolar.Sinyal output bisa digayuh kanthi visual kanthi kekuwatan lan polaritas kanthi LED warna 2.Jack panah ing jejere input yaiku buffer sinyal input ...

    rincian
  • Make Noise Function

    Metu saka Simpenan
    MATHS siji saluran ditambah modul alpha envelope dll!

    FITUR MUSIK manual Jepang kasedhiya. Fungsi minangka generator fungsi gaya Pantai Kulon liwat limiter kanthi kisaran wektu sing akeh.Fungsi dhasar padha karo CH1 Matematika, nanging sinyal output ditahan dening gerbang (trek & tahan) input HANG ...

    rincian
  • Instruo Cnoc

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Output gerbang bisa ditugasake. 2-output, kompak West Coast-gaya fungsi generator

    FITUR MUSIK Cnoc punika analog, voltase-kontrol fungsi generator loro-tataran.Lair saka filsafat sintesis swara West Coast, jenis iki generator fungsi dadi adoh ngluwihi Kapabilitas generator amplop tradisional. AR, ASR, Loopi...

    rincian
  • Random*Source Serge Smooth and Stepped Generator (SSG)

    ¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul piso tentara swiss utama Serge sing nggabungake lan conto & tahan kanggo nindakake macem-macem proses CV lan audio

    FITUR MUSIK SSG (Generator Gamelan & Stepped) punika modul multifungsi gabungan tembelan-programmable sing nyedhiyani macem-macem liwat lan fungsi sampel kanggo audio lan CV, lan iku salah siji saka modul penting saka sistem Serge. ...

    rincian
  • 4ms Dual EnvVCA

    ¥ 33,900 (¥ 30,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dual-channel VCA built-in amplop / LFO kanggo persiyapan modern

    FITUR MUSIK Dual EnvVCA punika generator fungsi analog karo VCA eksponensial kurang gangguan sing bisa patched kanggo tumindak minangka LFO, limiter matèni, VCA, generator amplop, wektu tundha pemicu, Filter unik utawa osilator. D...

    rincian
  • Frap Tools Falistri

    ¥ 58,900 (¥ 53,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Prosesor / Pengembang Sinyal Pantai Barat kanthi Fungsi Praktis saka Perspektif Kontemporer

    FITUR MUSIKAL Frap Tools Falistri minangka manajer gerakan serbaguna analog sing dirancang kanggo nggawe voltase lan panyuntingan. Falistri kira-kira dipérang dadi patang bagean, bagean ndhuwur panel yaiku rong generator fungsi, sisih ngisor panel ...

    rincian
  • 4ms Shaped Dual EnvVCA

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Model paling dhuwur saka seri EnvVCA kanthi modulasi dual lan fungsi waveshaping

    FITUR MUSIK Dual Shaped EnvVCA punika generator fungsi analog karo swara kurang dirancang eksponensial VCA sing bisa patched kanggo tumindak minangka LFO, limiter matèni, VCA, generator amplop, wektu tundha pemicu, Filter wacky utawa osilator.

    rincian
  • 4ms EnvVCA

    ¥ 23,900 (¥ 21,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator amplop kompak / LFO kanthi dibangun ing VCA

    FITUR MUSIK EnvVCA minangka generator fungsi analog karo VCA eksponensial kurang swara sing bisa ditambal kanggo tumindak minangka LFO, limiter matèni, VCA, generator amplop, wektu tundha pemicu, Filter unik utawa osilator.Saben slider ...

    rincian
  • Befaco Rampage

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator fungsi dual ultra-multifungsi kaya generator lampu gaya Pantai Barat

    FITUR MUSIK Befaco Rampage minangka generator / prosesor fungsi ganda sing bisa diprogram kaya generator lampu kayata sintesis West Coast.Generator fungsi loro sing dipasang ing mesin iki miring kanthi interaksi ...

    rincian
  • Befaco Rampage [USED:U200002-W3]

    Metu saka Simpenan
    Generator fungsi dual ultra-multifungsi kaya generator lampu gaya Pantai Barat

    FITUR MUSIK Befaco Rampage minangka generator / prosesor fungsi ganda sing bisa diprogram kaya generator lampu kayata sintesis West Coast.Generator fungsi loro sing dipasang ing mesin iki miring kanthi interaksi ...

    rincian
  • New Systems Instruments Inertia

    ¥ 52,900 (¥ 48,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator fungsi analog unik sing simulasi gerakan obyek

    FITUR MUSIK Sistem Anyar Instrumen Inertia minangka jinis simulator gerakan universal sing langka kanggo Eurorack sing ngasilake kurva output saka pasukan eksitasi lan gerakan. Diilhami dening Serge DUSG, mesin sing mentas dirancang iki gampang ...

    rincian
  • New Systems Instruments Inertia(Demo)

    Rega asli ¥ 52,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator fungsi analog unik sing simulasi gerakan obyek

    FITUR MUSIK Sistem Anyar Instrumen Inertia minangka jinis simulator gerakan universal sing langka kanggo Eurorack sing ngasilake kurva output saka pasukan eksitasi lan gerakan. Diilhami dening Serge DUSG, mesin sing mentas dirancang iki gampang ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4 (Demo)

    Rega asli ¥ 29,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Befaco Slew Limiter

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VC liwat limiter sing prasaja lan nduweni operability banget

    FITUR MUSIK Befaco Slew Limiter punika modul sing tundha (lancar) owah-owahan ing sinyal mlebu.Fitur iki, uga dikenal minangka prosesor lag, asring digunakake kanggo pitch CV kanggo nggawe portamento lan slide CV, nanging sinyal gerbang minangka amplop ASR dhasar ...

    rincian
  • Industrial Music Electronics King Slender (Model 1123)

    Metu saka Simpenan
    Slew Limiter lan modul mixer kanthi spesifikasi unik!

    FITUR MUSIK King Slender minangka modul sarana sing nggabungake rong fungsi.Sisih ndhuwur iku linear liwat limiter, lan CV kontrol munggah / tiba wektu bisa saliyane tombol (tujuan modulasi bisa dipilih saka salah siji Munggah utawa Mudhun karo ngalih). ...

    rincian
  • Industrial Music Electronics Double Andore mkII (Model 2017-2)

    Metu saka Simpenan
    Amplop AD / VCA dual kinerja dhuwur sing ngidini owah-owahan volume dinamis lan kompleks!

    FITUR MUSIK Double Andore mkII minangka modul VCA / amplop kanthi karakter sing kuwat.Amplop AD sing disambungake sacara internal menyang rong VCA linear kualitas dhuwur beda-beda gumantung saka gedhene amplifier (volume) saka rong jalur sinyal.Saben mesin ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x