Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Turu Limiter

  • Make Noise Maths

    ¥ 38,390 (¥ 34,900 ora kalebu pajak)
    soleh
    Generasi / modulasi CV klasik sing wis dadi klasik kanthi kombinasi fungsi sing apik!

    FITUR FITUR MUSIK yaiku MATHS generasi / modulasi CV sing bisa dibandhingake karo piso tentara Swiss amarga fleksibilitas.Nduweni loro amplop lan LFO (CH2 & CH1), lan sampeyan bisa nggabungake karo fungsi plus α kanggo nggawe amplop sing kompleks lan musik.Uga patchon ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Joranalogue Filter 8

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Dilengkapi 8 output phase lan sirkuit umpan balik resonan sing unik.Filter multi-mode / osilator 8 tahap sing berkualitas lan serbaguna.

    FEATURES MUSIKS Filter Filter 8 minangka osilator multi-mode / 8 fase sing mbedakake saka VCF analog sing ana karo wolung output sing beda fase 45 derajat lan sirkuit umpan balik resonan unik. Struktur saringan Filter 8 minangka gaya OTA analog klasik ...

    rincian
  • Intellijel Designs Noise Random Tools 1U

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul toolbar 1U sing berpatutan karo gangguan, acak, S & H lan di bungkus

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. Kene ...

    rincian
  • Random*Source Serge Variable Q Filter (VCFQ)

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCF multi-mode bermutu, serbaguna.Pemrosesan CV uga bisa digunakake kanthi operasi ing sub audio

    FITUR MUSIK VCFQ (Serge Extended Variable Resonance Filter) minangka filter sing paling misuwur ing sistem Serge lan salah sawijining modul Serge sing penting. Versi Random * Sumber mesin iki yaiku Serge Tcherepnin ...

    rincian
  • Joranalogue Contour 1

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator kompak lan fungsional sing kompak lan berkualitas kanthi macem-macem sikat nganggo teknologi desain modern unik Joranalogue.

    CIRI-CIRI MUSIK Contour 1 minangka limiter / fungsi sing mateni kanthi kinerja lan operasi kanthi nggunakake teknologi desain modern sirkuit klasik, mateni limiter sing wis misuwur minangka unsur utama synth modular amarga keahliane sing akeh. Iku generator. Basis watesan turu ...

    rincian
  • Random*Source Serge Dual Universal Slope Generator Mk2 (DSG)

    ¥ 58,900 (¥ 53,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul "péso tentara" asli Serge, sing uga osilator kuat!

    FITUR MUSIK Serge Dual Universal Slope Generator (DSG) minangka modul sing paling fleksibel ing sistem Serge sing bisa nyedhiyakake macem-macem fungsi kanggo CV lan audio.Akeh generator fungsi Eurorack duwe modul iki ...

    rincian
  • WMD Time Warp

    ¥ 33,900 (¥ 30,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4 saluran kanthi 2HP, kompak liwat limiter gampang digunakake

    TAMPILAN MUSIK Wektu Warp yaiku dobel liwat dobel kanthi awak kompak lan antarmuka sing optimal. Kaloro bathi sing mateni dilengkapi karo fungsi kayata pandherek amplop saliyane fungsi mateni dhasar sing bisa diuripake / Off dening gapura, lan sampeyan bisa nggawe macem-macem CV ...

    rincian
  • Manhattan Analog CVP

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Glide offset attenuator sing kanthi tepat proses 1v / ok

    FITUR MUSIKAN CVP ngolah / ngolah CV input kanthi telung sirkuit: +/- 5v offset, glide (liwat), lan attenuator bipolar.Sinyal output bisa digayuh kanthi visual kanthi kekuwatan lan polaritas kanthi LED warna 2.Jack panah ing jejere input yaiku buffer sinyal input ...

    rincian
  • Make Noise Function

    Metu saka Simpenan
    MATHS siji saluran ditambah modul alpha envelope dll!

    FITUR MUSIK manual Jepang kasedhiya. Fungsi minangka generator fungsi gaya Pantai Kulon liwat limiter kanthi kisaran wektu sing akeh.Fungsi dhasar padha karo CH1 Matematika, nanging sinyal output ditahan dening gerbang (trek & tahan) input HANG ...

    rincian
  • Random*Source Serge Smooth and Stepped Generator (SSG)

    ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul piso tentara swiss utama Serge sing nggabungake lan conto & tahan kanggo nindakake macem-macem proses CV lan audio

    FITUR MUSIK SSG (Generator Gamelan & Stepped) punika modul multifungsi gabungan tembelan-programmable sing nyedhiyani macem-macem liwat lan fungsi sampel kanggo audio lan CV, lan iku salah siji saka modul penting saka sistem Serge. ...

    rincian
  • New Systems Instruments Inertia

    ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator fungsi analog unik sing simulasi gerakan obyek

    FITUR MUSIK Instrumen Sistem Anyar Inertia minangka jinis simulator gerakan universal sing langka kanggo Eurorack sing ngasilake kurva output saka pasukan eksitasi lan gerakan. Diilhami dening Serge DUSG, mesin sing mentas dirancang iki minangka ...

    rincian
  • Frap Tools Falistri

    ¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Prosesor / Pengembang Sinyal Pantai Barat kanthi Fungsi Praktis saka Perspektif Kontemporer

    FITUR MUSIKAL Frap Tools Falistri minangka manajer gerakan serbaguna analog sing dirancang kanggo nggawe voltase lan panyuntingan. Falistri kira-kira dipérang dadi patang bagean, bagean ndhuwur panel yaiku rong generator fungsi, sisih ngisor panel ...

    rincian
  • Befaco Rampage

    ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator fungsi dual ultra-multifungsi kaya generator lampu gaya Pantai Barat

    FITUR MUSIK Befaco Rampage minangka generator / prosesor fungsi ganda sing bisa diprogram kaya generator lampu kayata sintesis West Coast.Generator fungsi loro sing dipasang ing mesin iki miring kanthi interaksi ...

    rincian
  • WMD/SSF VC Mini Slew

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Limiter thru limiter sing ngidini macem-macem kontrol CV!

    CIRI-CIRI MUSIK VC Mini Slew minangka limiter mateni sing canggih lan kompak banget. Kaya ing normal, inputting CV nyuda owah-owahan voltase, lan input sinyal gapura uga dadi generator generator ASR. Kajaba iku, sinyal pemicu yaiku input kanggo input Trigger.

    rincian
  • New Systems Instruments Inertia (Demo)

    Rega asli ¥ 43,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator fungsi analog unik sing simulasi gerakan obyek

    FITUR MUSIK Instrumen Sistem Anyar Inertia minangka jinis simulator gerakan universal sing langka kanggo Eurorack sing ngasilake kurva output saka pasukan eksitasi lan gerakan. Diilhami dening Serge DUSG, mesin sing mentas dirancang iki minangka ...

    rincian
  • Befaco Slew Limiter

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VC liwat limiter sing prasaja lan nduweni operability banget

    FITUR MUSIK Befaco Slew Limiter punika modul sing tundha (lancar) owah-owahan ing sinyal mlebu.Fitur iki, uga dikenal minangka prosesor lag, asring digunakake kanggo pitch CV kanggo nggawe portamento lan slide CV, nanging sinyal gerbang minangka amplop ASR dhasar ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x