Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Phaser

  • Erica Synths Black Hole DSP2

    ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Tangan efek bisa dikontrol voltase kanthi 24 jinis efek

    TAMPOK MUSIK Erica Synths Black Hole DSP 2 minangka modul efek kontrol sing bisa dikontrol kanthi 24 efek khusus. Saben efek duwe 3 paramèter, sing uga bisa dikendhaleni karo CV. Kanthi parameter CRUSH, conto ...

    rincian
  • Expert Sleepers Beatrix

    ¥ 23,900 (¥ 21,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi karo kontrol offset frekuensi.Phase analog karo OTA transistor diskrit

    FITUR MUSIK CINTA Sleepers Beatrix minangka phaser analog sing bisa dikontrol kanthi voltase kanggo Eurorack.Unit iki, sing ngetrapake sirkuit OTA transistor diskrit, duwe frekuensi kedudukan, ambane efek, kontrol CV (umpan balik), lan resonansi ...

    rincian
  • XAOC Devices Kamieniec

    ¥ 34,650 (¥ 31,500 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Phaser kanggo synths modular kanthi karakter klasik lan kapabilitas modulasi eksternal

    TAMPILAN MUSIK Kamieniec minangka modul pangolahan sinyal adhedhasar efek phaser taun 1970an. Nduwe karakter klasik sing wis biasa lan gampang dimodifikasi, nanging durung dioptimalake kanggo nggunakake synths modular. Fase efek pedal ...

    rincian
  • Intellijel Designs Polaris

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Saringan kompak nganggo kompak nganggo 26 mode kalebu phaser

    TAMPOK MUSIK Polaris yaiku filter multi mode kanthi OTA 4 tahap. Nduwe struktur sing padha karo Dr. Octature, nanging inti filter kasebut wis diowahi kanggo Polaris. Saliyane pas pass, high pass, output band darmabakti band, 26 beda karo output MULTI ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x