Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Joranalogue

Joranalogue minangka produsen garasi Belgian sing utamane ngeculake modul analog sing bermutu. Fitur kasebut yaiku ana akeh modul sing bisa digunakake kanggo macem-macem tujuan, operasi ing loro audio nganti sawetara wektu CV, lan kanthi aktif nggunakake ide lan sirkuit anyar nalika dipengaruhi Serge lan liya-liyane.

  • Joranalogue Add 2

    ¥ 10,800 (¥ 9,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Mung 2HP, penambah / presisi kualitas kanthi kualitas dhuwur sing ngolah kabeh sinyal

    CIRI-CIRIK MUSIK Tambah 2 minangka tambahan presisi kompak sing kanthi bener nggabungake macem-macem sinyal input lan output. Loro bagean ndhuwur lan ngisor ngisor bisa uga digunakake minangka jarak kanthi nyetel jumper ing sisih mburi, clip LFO lan sinyal audio nalika njaga nilai rata-rata ...

    rincian
  • Joranalogue Compare 2

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 saluran komparator jendhela unik lan logika

    CIRI MUSIK Joranalogue Bandhingake 2 yaiku komparator jendhela dual 8HP sing dumadi saka rong komparator jendhela analog lan bagean logika. Nalika komparator normal beroperasi kanthi sinyal input ing ndhuwur nilai batesan, komparator jendhela ...

    rincian
  • Joranalogue Contour 1

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator kompak lan fungsional sing kompak lan berkualitas kanthi macem-macem sikat nganggo teknologi desain modern unik Joranalogue.

    CIRI-CIRI MUSIK Contour 1 minangka limiter / fungsi sing mateni kanthi kinerja lan operasi kanthi nggunakake teknologi desain modern sirkuit klasik, mateni limiter sing wis misuwur minangka unsur utama synth modular amarga keahliane sing akeh. Iku generator. Basis watesan turu ...

    rincian
  • Joranalogue Enhance 2

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    soleh
    Enhancer / prosesor stereo VC analog kanthi pamroses Mid / Side

    FITUR MUSIK Joranalogue Enhance 2 minangka alat bermutu lan migunani kanggo ningkatake stereo.Tambah dimensi kekayaan liyane kanggo synthesizer lan tambah palet akustik.Setel imbangan lan jembaré ing stereo, lan aktifake EQ internal lan proses eksternal kanggo saben Mid / Side ...

    rincian
  • Joranalogue Filter 8

    ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi 8 output phase lan sirkuit umpan balik resonan sing unik.Filter multi-mode / osilator 8 tahap sing berkualitas lan serbaguna.

    FEATURES MUSIKS Filter Filter 8 minangka osilator multi-mode / 8 fase sing mbedakake saka VCF analog sing ana karo wolung output sing beda fase 45 derajat lan sirkuit umpan balik resonan unik. Struktur saringan Filter 8 minangka gaya OTA analog klasik ...

    rincian
  • Joranalogue Fold 6

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Lipat CV lan perkalian frekuensi uga bisa ditindakake. Serial / paralel gelombang gelombang 4 tahap sing ngluwihi ukuran 6HP

    FITUR MUSIK Fold 6 minangka folder gelombang mung 6HP kanthi topologi hibrida serial / paralel 4 tahap sing diusulake dening Joranalogue.Kanthi ngetrapake sirine MAIN lan ALT paralel. Ing tahap output, kabeh bisa ...

    rincian
  • Joranalogue Generate 3

    ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator analog generasi sabanjure sing ngidini liwat modulasi nol frekuensi, fase, amplitudo, lan abot lan aneh banget

    FEATURES MUSIK NGGAL 3 yaiku osilator analog sing dilengkapi sirkuit generasi sabanjure sing ngidini modulasi nol kabeh unsur dhasar swara: frekuensi, fase, amplitudo, lan timbre. Generate 3 dilengkapi inti segitiga, lan macem-macem gelombang segitiga sing diasilake saka inti tliti dhuwur yaiku ...

    rincian
  • Joranalogue Link 2

    ¥ 10,800 (¥ 9,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Joranalogue's Precision Buffed Multiple

    FEATURES MUSIK Link 2 minangka macem-macem buffer saluran XNUMX saluran. Bagean ndhuwur lan ngisor dihubungake internal, lan yen ora dipasang karo input ngisor, bakal ana XNUMX input lan XNUMX output. Lingkaran sing kasusun saka komponen berkualitas dhuwur duwe gangguan lan sithik kurang. Kaloro audio / CV ...

    rincian
  • Joranalogue Mix 3

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    3 + 1 saluran analog mixer / VCA.Iki uga ngasilake swara distorsi murni kanthi kliping simetris.

    FITUR MUSIK Mix 3 iku mung modul campuran 3HP kanthi 1 + 4 saluran lan 6 VCA.Sirkuit sing kasusun saka bagean-bagean saka kualitas dhuwur duwe swara sing resik banget.Nduwe ruangan gedhe lan ngidini kontrol entuk akurat.3 saluran utama yaiku ngolah audio ...

    rincian
  • Joranalogue Morph 4

    ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kontrol 4 modulator kanthi paramèter Morph.Campuran hub / VCA modulasi sing ngemot program tambalan kanthi macem-macem output komposit

    FITUR MUSIK Morph 4 minangka pusat mixer / modulasi multi-VCA kanthi lengkap kanggo Eurorack sing ngidini kontrol terpusat 4 VCA linier kanthi parameter master Morph.Input / output independen kanggo saben saluran, modulator sing bisa diatur fleksibel, macem-macem ...

    rincian
  • Joranalogue Orbit 3

    ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    soleh
    Rampung analog.Osilator lam 3D kanthi daya tarik gulung kaping pindho

    FITUR MUSIK Joranalogue Orbit 3 ngoptimalake penarik gulung kaping pindho klasik sing digunakake ing teori lam kanggo lingkungan modular Eurorack, ngasilake sinyal kanthi ora normal kanggo ngontrol lan bisa ngulang. Iki minangka osilator lam sing nyedhiyakake.Mode frekuensi kurang ...

    rincian
  • Joranalogue Receive 2

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul input stereo XLR / 6.35mm

    TAMPOK MUSIK Nampa 2 yaiku modul sambungan line kanthi sambungan sing seimbang sing ngoptimalake level sinyal ing njaba Eurorack kayata gitar listrik lan pedal efek. Loro jacks combo kanggo input eksternal, loro sinyal sing seimbang lan ora seimbang saka konektor XLR utawa konektor 6.35mm ...

    rincian
  • Joranalogue Select 2

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Prosesor dual dual fungsi sing ngolah sinyal analog kanthi kontrol kendali telung

    CIRI-CIRI MUSIK Pilih 2 yaiku prosesor dual-tliti CV sing dhuwur lan ngontrol sinyal input kanthi sinyal gapura. Siji prosesor duwe rong input tandha label SIG. INPUT lan bisa nampa audio utawa CV. Input gawan yaiku ...

    rincian
  • Joranalogue Switch 4

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Tukar jinis / buffer jinis sing bisa digunakake kanggo pagelaran langsung

    CIRI-CIRI MUSIK Switch 4 minangka switch / router praktis kanggo kinerja langsung karo Eurorack Modular. Kanthi saklar khusus sing dipasang ing antarmuka intuisi, sampeyan bisa cepet bisu audio, micu amplop, pilih sumber modulasi, lan liya-liyane ...

    rincian
  • Joranalogue Transmit 2

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul output stereo Canon sing berkualitas tinggi. Uga dilengkapi ampli headphone sing uga bisa digunakake minangka output AUX

    CIRI MUSIK Transmit 2 yaiku modul output stereo seimbang sing bermutu kanggo modhal Eurorack. Transmit 2 nyedhiyakake pasangan stereo output output seimbang XLR, tanpa kelangan kejelasan swara alus sing digawe dening sistem modular ...

    rincian
  • [DIY Kit] Joranalogue Test 3

    ¥ 8,900 よ り (¥ 8,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas kanggo ngukur saiki lan voltase modul Eurorack

    CIRI-CIRI MUSIK Tes 3 nampilake arus panggunaan saiki modul Eurorack. Sambungake Test 3 menyang sumber listrik Eurorack. Gunakake tombol ing sisih kiwa kanggo ngalih rel kanggo ngukur saka (+ 12V / -12V / + 5V). Tombol ing sisih tengen sisih ngukur voltase rel sing diukur (V), saiki operasi (mA), ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x