Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Joranalogue

Joranalogue minangka produsen garasi Belgian sing utamane ngeculake modul analog sing bermutu. Fitur kasebut yaiku ana akeh modul sing bisa digunakake kanggo macem-macem tujuan, operasi ing loro audio nganti sawetara wektu CV, lan kanthi aktif nggunakake ide lan sirkuit anyar nalika dipengaruhi Serge lan liya-liyane.

  • Joranalogue Add 2

    ¥ 8,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Mung 2HP, penambah / presisi kualitas kanthi kualitas dhuwur sing ngolah kabeh sinyal

    CIRI-CIRIK MUSIK Tambah 2 minangka tambahan presisi kompak sing kanthi bener nggabungake macem-macem sinyal input lan output. Loro bagean ndhuwur lan ngisor ngisor bisa uga digunakake minangka jarak kanthi nyetel jumper ing sisih mburi, clip LFO lan sinyal audio nalika njaga nilai rata-rata ...

    rincian
  • Joranalogue Compare 2

    ¥ 21,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    2 saluran komparator jendhela unik lan logika

    CIRI MUSIK Joranalogue Bandhingake 2 yaiku komparator jendhela dual 8HP sing dumadi saka rong komparator jendhela analog lan bagean logika. Nalika komparator normal beroperasi kanthi sinyal input ing ndhuwur nilai batesan, komparator jendhela ...

    rincian
  • Joranalogue Contour 1

    ¥ 20,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Generator kompak lan fungsional sing kompak lan berkualitas kanthi macem-macem sikat nganggo teknologi desain modern unik Joranalogue.

    CIRI-CIRI MUSIK Contour 1 minangka limiter / fungsi sing mateni kanthi kinerja lan operasi kanthi nggunakake teknologi desain modern sirkuit klasik, mateni limiter sing wis misuwur minangka unsur utama synth modular amarga keahliane sing akeh. Iku generator. Basis watesan turu ...

    rincian
  • Joranalogue Filter 8

    ¥ 30,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi 8 output phase lan sirkuit umpan balik resonan sing unik.Filter multi-mode / osilator 8 tahap sing berkualitas lan serbaguna.

    FEATURES MUSIKS Filter Filter 8 minangka osilator multi-mode / 8 fase sing mbedakake saka VCF analog sing ana karo wolung output sing beda fase 45 derajat lan sirkuit umpan balik resonan unik. Struktur saringan Filter 8 minangka gaya OTA analog klasik ...

    rincian
  • Joranalogue Fold 6

    ¥ 17,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Lipat CV lan perkalian frekuensi uga bisa ditindakake. Serial / paralel gelombang gelombang 4 tahap sing ngluwihi ukuran 6HP

    FITUR MUSIK Fold 6 minangka folder gelombang mung 6HP kanthi topologi hibrida serial / paralel 4 tahap sing diusulake dening Joranalogue.Kanthi ngetrapake sirine MAIN lan ALT paralel. Ing tahap output, kabeh bisa ...

    rincian
  • Joranalogue Generate 3

    ¥ 36,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Osilator analog generasi sabanjure sing ngidini liwat modulasi nol frekuensi, fase, amplitudo, lan abot lan aneh banget

    FEATURES MUSIK NGGAL 3 yaiku osilator analog sing dilengkapi sirkuit generasi sabanjure sing ngidini modulasi nol kabeh unsur dhasar swara: frekuensi, fase, amplitudo, lan timbre. Generate 3 dilengkapi inti segitiga, lan macem-macem gelombang segitiga sing diasilake saka inti tliti dhuwur yaiku ...

    rincian
  • Joranalogue Link 2

    ¥ 8,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Joranalogue's Precision Buffed Multiple

    FEATURES MUSIK Link 2 minangka macem-macem buffer saluran XNUMX saluran. Bagean ndhuwur lan ngisor dihubungake internal, lan yen ora dipasang karo input ngisor, bakal ana XNUMX input lan XNUMX output. Lingkaran sing kasusun saka komponen berkualitas dhuwur duwe gangguan lan sithik kurang. Kaloro audio / CV ...

    rincian
  • Joranalogue Mix 3

    ¥ 17,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    3 + 1 saluran analog mixer / VCA.Iki uga ngasilake swara distorsi murni kanthi kliping simetris.

    FITUR MUSIK Mix 3 iku mung modul campuran 3HP kanthi 1 + 4 saluran lan 6 VCA.Sirkuit sing kasusun saka bagean-bagean saka kualitas dhuwur duwe swara sing resik banget.Nduwe ruangan gedhe lan ngidini kontrol entuk akurat.3 saluran utama yaiku ngolah audio ...

    rincian
  • Joranalogue Morph 4

    ¥ 38,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Kontrol 4 modulator kanthi paramèter Morph.Campuran hub / VCA modulasi sing ngemot program tambalan kanthi macem-macem output komposit

    FITUR MUSIK Morph 4 minangka pusat mixer / modulasi multi-VCA kanthi lengkap kanggo Eurorack sing ngidini kontrol terpusat 4 VCA linier kanthi parameter master Morph.Input / output independen kanggo saben saluran, modulator sing bisa diatur fleksibel, macem-macem ...

    rincian
  • Joranalogue Receive 2

    ¥ 20,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul input stereo XLR / 6.35mm

    TAMPOK MUSIK Nampa 2 yaiku modul sambungan line kanthi sambungan sing seimbang sing ngoptimalake level sinyal ing njaba Eurorack kayata gitar listrik lan pedal efek. Loro jacks combo kanggo input eksternal, loro sinyal sing seimbang lan ora seimbang saka konektor XLR utawa konektor 6.35mm ...

    rincian
  • Joranalogue Select 2

    ¥ 17,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor dual dual fungsi sing ngolah sinyal analog kanthi kontrol kendali telung

    CIRI-CIRI MUSIK Pilih 2 yaiku prosesor dual-tliti CV sing dhuwur lan ngontrol sinyal input kanthi sinyal gapura. Siji prosesor duwe rong input tandha label SIG. INPUT lan bisa nampa audio utawa CV. Input gawan yaiku ...

    rincian
  • Joranalogue Switch 4

    ¥ 13,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Tukar jinis / buffer jinis sing bisa digunakake kanggo pagelaran langsung

    CIRI-CIRI MUSIK Switch 4 minangka switch / router praktis kanggo kinerja langsung karo Eurorack Modular. Kanthi saklar khusus sing dipasang ing antarmuka intuisi, sampeyan bisa cepet bisu audio, micu amplop, pilih sumber modulasi, lan liya-liyane ...

    rincian
  • Joranalogue Transmit 2

    ¥ 20,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul output stereo seimbang sing berkualitas. Dilengkapi karo amplifier headphone sing uga bisa digunakake minangka output AUX

    CIRI MUSIK Transmit 2 yaiku modul output stereo seimbang sing bermutu kanggo modhal Eurorack. Transmit 2 nyedhiyakake pasangan stereo output output seimbang XLR, tanpa kelangan kejelasan swara alus sing digawe dening sistem modular ...

    rincian
  • [DIY Kit] Joranalogue Test 3

    ¥ 7,800 よ り (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas kanggo ngukur saiki lan voltase modul Eurorack

    CIRI-CIRI MUSIK Tes 3 nampilake arus panggunaan saiki modul Eurorack. Sambungake Test 3 menyang sumber listrik Eurorack. Gunakake tombol ing sisih kiwa kanggo ngalih rel kanggo ngukur saka (+ 12V / -12V / + 5V). Tombol ing sisih tengen sisih ngukur voltase rel sing diukur (V), saiki operasi (mA), ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x