Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Piranti Frap

  • Frap Tools 321

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul offen attenuator kompak

    FITUR MUSIK Frap Tools 321 nawakake macem-macem fitur sing trep banget kanggo nyunting dinamis lan kopling sinyal ing tambalan apa wae.Nggawe skala apa wae sinyal mlebu / fase inversi / offset / kopling karo sinyal liyane, unit iki dirancang kanthi kopling DC ...

    rincian
  • Frap Tools 333

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Unity mixer lan buffered sawetara kanthi sirkuit penguat summing kualitas tinggi seri mixer CGM

    FITUR MUSIK Frap Tools 333 minangka modul summing lan distribusi analog kanggo sistem Eurorack. Dumadi saka telung bagean sing padha, sing kalebu amplifier pengumuman berkualitas tinggi kanthi telung input lan telung output buffer independen, unit iki minangka kreatif ...

    rincian
  • Frap Tools Falistri

    ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor / Pengembang Sinyal Pantai Barat kanthi Fungsi Praktis saka Perspektif Kontemporer

    FITUR MUSIKAL Frap Tools Falistri minangka manajer gerakan serbaguna analog sing dirancang kanggo nggawe voltase lan panyuntingan. Falistri kira-kira dipérang dadi patang bagean, bagean ndhuwur panel yaiku rong generator fungsi, sisih ngisor panel ...

    rincian
  • Frap Tools Masterone

    ¥ 38,900 (¥ 35,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi 4 bagean output independen kalebu output XLR sing seimbang. Modul output final seri CGM

    FITUR MUSIK Frap Tools Masterone minangka modul output pungkasan Frap Tools CGM (Creative Mixer Series) sing dirancang kanggo nyambungake Eurorack menyang piranti eksternal. 4 bagean output independen kanthi sambungan Neutrik sing beda ...

    rincian
  • Frap Tools G - Group

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul kanggo klompok ing sistem mixer CGM

    FITUR MUSIKAL Frap Tools G minangka modul klompok sing nduweni peran penting ing CGM (Creative Mixer Series).Modul stereo iki campuran sinyal mlebu nganti wolung modul saluran sing gegandhengan lan nangani tumuju.Mesin iki ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x