Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Piranti Frap

  • Frap Tools 333

    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Unity mixer lan buffered sawetara kanthi sirkuit penguat summing kualitas tinggi seri mixer CGM

    FITUR MUSIK Frap Tools 333 minangka modul summing lan distribusi analog kanggo sistem Eurorack. Dumadi saka telung bagean sing padha, sing kalebu amplifier pengumuman berkualitas tinggi kanthi telung input lan telung output buffer independen, unit iki minangka kreatif ...

    rincian
  • Frap Tools Fumana

    ¥ 129,900 (¥ 118,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor spektral sing kuat karo rong bank Filter West Coast 16-band kanggo peta frekuensi akurat

    FITUR MUSIK Frap Tools Fumana minangka bank filter dual analog kanthi lengkap.Saben bank Filter kasusun saka 16 sawijining 48dB / Oct bandpass Filter susunan tetep ing frekuensi tartamtu. Spektra jinis sing padha asale saka Buchla 296 ...

    rincian
  • Frap Tools G - Group 2016

    Rega asli ¥ 29,900
    SALE
    Saiki rega ¥ 22,900 (¥ 20,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul kanggo klompok ing sistem mixer CGM

    FITUR MUSIK Frap Tools G minangka modul grup sing nduweni peran utama ing CGM (Creative Mixer Series).Modul stereo iki nyampur sinyal saka nganti wolung modul saluran sing disambung lan nangani rute kasebut.Daya mesin iki ...

    rincian
  • Frap Tools Sapel

    ¥ 66,900 (¥ 60,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul sumber acak sing bisa ngasilake macem-macem voltase

    FITUR MUSIK Frap Tools Sapel minangka generator CV acak serbaguna kanggo sistem modular Eurorack. Macem-macem nilai acak sing diasilake Sapel diconto saka swara termal analog lan mati ing tambalan kanthi generasi acak nyata ...

    rincian
  • Frap Tools Falistri

    ¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Prosesor / Pengembang Sinyal Pantai Barat kanthi Fungsi Praktis saka Perspektif Kontemporer

    FITUR MUSIKAL Frap Tools Falistri minangka manajer gerakan serbaguna analog sing dirancang kanggo nggawe voltase lan panyuntingan. Falistri kira-kira dipérang dadi patang bagean, bagean ndhuwur panel yaiku rong generator fungsi, sisih ngisor panel ...

    rincian
  • Frap Tools Usta

    ¥ 109,900 (¥ 99,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilaksanakake fungsi editing parameter panggung sing fleksibel banget.A 4ch x 4tr kinerja dhuwur sequencer sing nangani kabeh saka nggawe polyrhythms Komplek kanggo ngatur temperaments.

    FITUR MUSIK Frap Tools Usta punika 4-saluran x 4-trek Eurorack sequencer.Durasi saben tahapan bisa diowahi kanthi bebas. Durasi saben tahap ing unit iki ora diwatesi karo rasio siji-kanggo-siji kayata siji tahap kanggo saben impuls jam, nanging babagan jam ...

    rincian
  • Frap Tools Brenso

    ¥ 84,900 (¥ 77,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator komplek sing nggawe palet swara kanthi akeh bus modulasi, liwat-nol FM, lan mekanisme sinkronisasi sing unik.

    FITUR MUSIK Brenso minangka osilator unggulan Frap Tolls sing ngluwihi konsep osilator kompleks sing diilhami dening sintesis West Coast kanggo nggawe palet swara sing luwih akeh. Sirkuit kanggo interaksi rong osilator inti segitiga kanggo nggawe nada kompleks ...

    rincian
  • Frap Tools Masterone

    ¥ 38,900 (¥ 35,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi 4 bagean output independen kalebu output XLR sing seimbang. Modul output final seri CGM

    FITUR MUSIK Frap Tools Masterone minangka modul output pungkasan Frap Tools CGM (Creative Mixer Series) sing dirancang kanggo nyambungake Eurorack menyang piranti eksternal. 4 bagean output independen kanthi sambungan Neutrik sing beda ...

    rincian
  • Frap Tools 321

    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul offen attenuator kompak

    FITUR MUSIK Frap Tools 321 nawakake macem-macem fitur sing trep banget kanggo panyuntingan dinamis lan kopling sinyal ing patch apa wae.Entuk skala kabeh sinyal sing mlebu / inversi fase / offset / kopling karo sinyal liyane, unit iki dirancang kabeh nganggo kopling DC ...

    rincian
  • Frap Tools SC - Stereo Channel

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    CGM Series High Quality Stereo Channel Modul Covering Studio / Live Feature Sets

    FITUR MUSIK Frap Tools SC minangka modul stereo saluran siji saka seri CGM Eurorack Mixer.Nalika nahan fungsi lan input CV saka modul C model sadurunge, unit iki, sing wis dadi spesifikasi stereo, mentas dilengkapi fungsi pan / crossfade QSC.Kabeh liyane ing seri ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x