Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Gelombang

  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 38,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 20,700 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Intellijel Designs Bifold

    ¥ 25,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Folder gelombang dobel sing kasusun saka rong gaya. Routing lan umpan balik sing fleksibel ngidini sampeyan ngasilake macem-macem karakter

    FITUR MUSIK Bifold minangka folder gelombang saluran ganda sing kasusun saka rong saluran, sirkuit lipatan "deadband" paralel (saluran P) gaya Buchla lan rangkaian lipat seri Serge (saluran S) sing dimodifikasi. Rong jinis Yu ...

    rincian
  • Mutable Instruments Blades

    Metu saka Simpenan
    Filter dual-mode analog dobel kanthi switching lancar, macem-macem kontrol CV, lan folder gelombang

    FITUR MUSIK agul-agul yaiku saringan multimode dobel kanthi lipat gelombang sing bisa dikendhaleni CV.Filter multimode 12dB / okt resik osilator kanthi apik ing kabeh jangkoan audio. Karakteristik filter Blades yaiku low pass / bandpa ...

    rincian
  • Mutable Instruments Warps

    ¥ 26,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modulator berkembang sing ngasilake nada kanthi modifikasi input audio karo saben liyane! Algoritma minangka CV / morphable, kanthi osilator sing dibangun.

    TAMPOK MUSIK Warps minangka modul prosesor kompak lan kuat sing njupuk rong sinyal audio (disebut operator lan modulator) lan nggawe sinyal audio anyar kanthi macem-macem modulasi silang. Siji sinyal audio input yaiku kontrol 2V / Oct ...

    rincian
  • WMD C4RBN

    ¥ 21,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Filter kompak variabel negara kanthi saturator lan folder gelombang

    CIRI MUSIK C4RBN yaiku filter variabel negara kanthi desain 2-pole / 4-pole. Dikembangake adhedhasar sejarah saringan WMD, C4RBN wis ningkatake stabilitas lan antarmuka kanggo kinerja langsung. Saturator diwenehake ing tahap input jalur sinyal analog lengkap.

    rincian
  • Instruo tanh[3]

    ¥ 13,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Shaper Gelombang 3CH Gampang

    CIRI-CIRI MUSIK tanh [3] yaiku shaper gelombang analog sing mandhuwur 3 saluran. Output voltase sing katon kaya nilai voltase sing diowahi kanthi fungsi tanh (tangen hiperbola). Biasane, ngowahi gelombang segitiga dadi bentuk sing padha karo gelombang sinus. Uga nambah voltase input (ing salah siji arah) ...

    rincian
  • Instruo Athru

    ¥ 24,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    4HP gelombang shaper lengkap

    TAMPOK MUSIK Athru minangka folder gelombang kompak lan lengkap. Folder gelombang sing nggawe gelombang gelombang luwih gedhe lan melu bali saka ukuran nalika ngluwihi ukuran tartamtu bisa ngontrol jumlah lipatan nganggo slider lan CV kanthi attenuverter. Athru duwe Cigna nomer loro ...

    rincian
  • Tiptop Audio Fold Processor

    ¥ 15,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Wave folder kanthi kontrol voltase

    TAMPILAN MUSIK Prosesor Lipat minangka prosesor sinyal sing bisa mbengkongake sinyal input lan ngganti gelombang kanggo nambah nada dering. Saliyane ing sirkuit lipat adhedhasar sirkuit folder gelombang synthesizer Serge, Inject con ...

    rincian
  • Joranalogue Fold 6

    ¥ 17,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Lipat CV lan perkalian frekuensi uga bisa ditindakake. Serial / paralel gelombang gelombang 4 tahap sing ngluwihi ukuran 6HP

    FITUR MUSIK Fold 6 minangka folder gelombang mung 6HP kanthi topologi hibrida serial / paralel 4 tahap sing diusulake dening Joranalogue.Kanthi ngetrapake sirine MAIN lan ALT paralel. Ing tahap output, kabeh bisa ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Drive

    ¥ 13,100 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Limiter internal. Folder overdrive / gelombang kompak

    FITUR MUSIK Pico Drive minangka folder overdrive / gelombang sing kompak. Sanajan antarmuka sing sederhana mung karo rong paramèter, Drive lan Gain, nanging ekspresi kaya karo limiter internal lan kontrol CV kanggo saben paramèter. Parameter drive ...

    rincian
  • XAOC Devices Jena

    ¥ 32,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul proses gelombang 8-bit

    FEATURES MUSIK Jena minangka modul pamrosesan sinyal digital sing bisa digunakake minangka shaper gelombang kanggo CV lan audio, minangka osilator digital, lan minangka generator generator Walsh lan generator irama. Jena minangka Binar Leibniz ...

    rincian
  • WMD/SSF Ultrafold

    ¥ 20,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Shaper gelombang sing uga dilengkapi karo umpan balik lan saged sawetara nada saka nada alus nganti swara kleru

    TAMPOK MUSIK Ultrafold yaiku modul sing nggawe gelombang sing nggunakake gelombang lan overdrive gelombang. Kajaba iku, kontrol Wave Shift ngganti tengah gelombang saka 0V, kanthi ngganti cara macem-macem fungsi mbentuk gelombang digunakake. Uga Fe ...

    rincian
  • WMD Geiger Counter

    ¥ 33,700 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul distorsi sing lengkap kanggo synths modular

    TAMPOK Musical Iki minangka modul distorsi sing nggunakake preamplifier dhuwur, gelombang penghancur, lan liya-liyane kanggo ngolah swara. Sinyal input luwih dhisik ngliwati bagean preamp lan nada, banjur pengurangan laju sampel, bagean crush, gelombang ...

    rincian
  • Tiptop Audio Fold Processor (Black)

    ¥ 15,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Wave folder kanthi kontrol voltase

    TAMPILAN MUSIK Prosesor Lipat minangka prosesor sinyal sing bisa mbengkongake sinyal input lan ngganti gelombang kanggo nambah nada dering. Saliyane ing sirkuit lipat adhedhasar sirkuit folder gelombang synthesizer Serge, Inject con ...

    rincian
  • Antimatter Audio Crossfold

    ¥ 26,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Folder gelombang 8 tahapan / shaper gelombang kanthi crossfader

    FEATURES MUSIKS Crossfold minangka modul shaper gelombang unik sing uga duwe crossfader sing bisa dikontrol voltase. Dilengkapi folder gelombang 8 tahap sing ngidini lempitan alus kanggo lempitan lempitan cedhak distorsi. Input nganti 2 sinyal ...

    rincian
  • Industrial Music Electronics Piston Honda Mk III (Model 1991-3)

    ¥ 58,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    2 pengayun, ngangkut gelombang asli, pengayun gelombang gelombang dobel kanthi kekuwatan gedhe kayata fungsi prasetel

    Fitur MUSICAL Piston Kawasaki mkIII punika dual Tabel gelombang osilator. Iki dilengkapi fungsi sing luwih modern nalika nggunakake tren swara Piston Honda nganti Mk2. Osilator Gelombang Gelombang Piston Hon ...

    rincian
  • Random*Source Serge Triple+ Waveshaper (TWS+)

    ¥ 32,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    3 + 1 Modul Gelombang Shaper kanggo mbentuk alus kanggo patch kompleks

    CIRI-CIRI MUSIK Tunggal Waveshaper minangka salah sawijining modul WaveShaper utama ing sistem Serge. Dilengkapi telung shapers gelombang mandiri, sampeyan bisa ngolah telung swara kanthi podo karo. Kajaba iku, output bagean ngisor yaiku output dening Link Link ...

    rincian
  • Intellijel Designs Cylonix Shapeshifter

    ¥ 56,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Osilator digital kompleks kanthi pilihan synth skala akeh kalebu TZFM / chord / percussion / echo / vocoder!

    TAMPOK MUSIK * Kajaba pangowahan, panjelasan ing ngisor iki yaiku kanggo seri firmware versi 1. Ana akeh tambahan kanggo versi perangkat kukuh 2017 sing dirilis ing musim semi 2. Deleng "Firmware 2.0" ing ngisor iki kanggo ringkesan. Kanggo Shapeshifter sing sampeyan tuku ing toko ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x