Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

Gelombang

  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 57,900 (¥ 52,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Intellijel Designs Bifold

    ¥ 35,900 (¥ 32,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Folder gelombang dobel sing kasusun saka rong gaya. Routing lan umpan balik sing fleksibel ngidini sampeyan ngasilake macem-macem karakter

    FITUR MUSIK Bifold minangka folder gelombang saluran ganda sing kasusun saka rong saluran, sirkuit lipatan "deadband" paralel (saluran P) gaya Buchla lan rangkaian lipat seri Serge (saluran S) sing dimodifikasi. Rong jinis Yu ...

    rincian
  • Make Noise XPO

    ¥ 62,900 (¥ 57,182 ora kalebu pajak)
    soleh
    VCO analog lengkap kanthi opsi modulasi sing efektif sanajan ing lapangan stereo

    FITUR MUSIK XPO (Stereo Prasmatic Oscillator) yaiku osilator stereo analog.Bentuk gelombang sinus dasar, segitiga lan gergaji ditambah output spike lan SUB, modulasi tonal stereo kalebu stereo PWM lan lempitan gelombang, frekuensi...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID XL minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing ngidini sampeyan mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek cacat ...

    rincian
  • Joranalogue Fold 6

    ¥ 23,400 (¥ 21,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Lipat CV lan perkalian frekuensi uga bisa ditindakake. Serial / paralel gelombang gelombang 4 tahap sing ngluwihi ukuran 6HP

    FITUR MUSIK Fold 6 minangka folder gelombang mung 6HP kanthi topologi hibrida serial / paralel 4 tahap sing diusulake dening Joranalogue.Kanthi ngetrapake sirine MAIN lan ALT paralel. Ing tahap output, kabeh bisa ...

    rincian
  • Instruo tanh[3]

    ¥ 22,900 (¥ 20,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Shaper Gelombang 3CH Gampang

    CIRI-CIRI MUSIK tanh [3] yaiku shaper gelombang analog sing mandhuwur 3 saluran. Output voltase sing katon kaya nilai voltase sing diowahi kanthi fungsi tanh (tangen hiperbola). Biasane, ngowahi gelombang segitiga dadi bentuk sing padha karo gelombang sinus. Uga nambah voltase input (ing salah siji arah) ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Black)

    Metu saka Simpenan
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa mbukak akeh efek sing wis diprogram asli. Nduweni 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek diinstal kanthi default ...

    rincian
  • Industrial Music Electronics Piston Honda Mk III (Model 1991-3)

    Metu saka Simpenan
    2 pengayun, ngangkut gelombang asli, pengayun gelombang gelombang dobel kanthi kekuwatan gedhe kayata fungsi prasetel

    Fitur MUSICAL Piston Kawasaki mkIII punika dual Tabel gelombang osilator. Iki dilengkapi fungsi sing luwih modern nalika nggunakake tren swara Piston Honda nganti Mk2. Osilator Gelombang Gelombang Piston Hon ...

    rincian
  • Instruo Athru

    ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP gelombang shaper lengkap

    TAMPOK MUSIK Athru minangka folder gelombang kompak lan lengkap. Folder gelombang sing nggawe gelombang gelombang luwih gedhe lan melu bali saka ukuran nalika ngluwihi ukuran tartamtu bisa ngontrol jumlah lipatan nganggo slider lan CV kanthi attenuverter. Athru duwe Cigna nomer loro ...

    rincian
  • Random*Source Serge Wave Mulitpliers (VCM)

    ¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul pembentuk gelombang kanthi 3 kali ganda gelombang

    FITUR MUSIK Serge Wave Multipliers mbosenke nambah anyar, overtones harmonis menyang gelombang input.Telung jinis multipliers gelombang sing beda-beda sing dipasang ing siji modul ngganti timbre kanthi cara anyar sing nyenengake, Surge Modu ...

    rincian
  • Random*Source Serge Triple+ Waveshaper (TWS+)

    ¥ 45,900 (¥ 41,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    3 + 1 Modul Gelombang Shaper kanggo mbentuk alus kanggo patch kompleks

    FITUR MUSIK Triple Waveshaper minangka salah sawijining modul pembentuk gelombang utama ing sistem Serge.Dilengkapi karo 1 pembentuk gelombang independen, nganti 3 swara bisa diproses kanthi podo karo.Uga, saklar Link ngasilake output ing bagean ngisor menyang seksualitas ndhuwur ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Drive

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Limiter internal. Folder overdrive / gelombang kompak

    FITUR MUSIK Pico Drive minangka folder overdrive / gelombang sing kompak. Sanajan antarmuka sing sederhana mung karo rong paramèter, Drive lan Gain, nanging ekspresi kaya karo limiter internal lan kontrol CV kanggo saben paramèter. Parameter drive ...

    rincian
  • XAOC Devices Jena

    ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul proses gelombang 8-bit

    FEATURES MUSIK Jena minangka modul pamrosesan sinyal digital sing bisa digunakake minangka shaper gelombang kanggo CV lan audio, minangka osilator digital, lan minangka generator generator Walsh lan generator irama. Jena minangka Binar Leibniz ...

    rincian
  • Tiptop Audio Fold Processor

    ¥ 23,400 (¥ 21,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Wave folder kanthi kontrol voltase

    TAMPILAN MUSIK Prosesor Lipat minangka prosesor sinyal sing bisa mbengkongake sinyal input lan ngganti gelombang kanggo nambah nada dering. Saliyane ing sirkuit lipat adhedhasar sirkuit folder gelombang synthesizer Serge, Inject con ...

    rincian
  • Happy Nerding FM AID (Silver)

    Metu saka Simpenan
    Pembentuk utilitas / gelombang kompak sing nyadari liwat-nol FM linear kanthi modulasi fase analog

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FM AID minangka modul FM linear nol-nol sing ngidini sampeyan nggunakake sinyal apa wae minangka operator lan modulator.Metode modulasi fase sing standar ing digital FM dileksanakake ing sirkuit analog lengkap, lan FM tanpa aliasing ...

    rincian
  • Intellijel Designs Cylonix Shapeshifter

    ¥ 79,900 (¥ 72,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator digital kompleks kanthi pilihan synth skala akeh kalebu TZFM / chord / percussion / echo / vocoder!

    TAMPOK MUSIK * Kajaba pangowahan, panjelasan ing ngisor iki yaiku kanggo seri firmware versi 1. Ana akeh tambahan kanggo versi perangkat kukuh 2017 sing dirilis ing musim semi 2. Deleng "Firmware 2.0" ing ngisor iki kanggo ringkesan. Kanggo Shapeshifter sing sampeyan tuku ing toko ...

    rincian
  • L-1 Tube VCA1 (1Ж24Б)

    Metu saka Simpenan
    VCA adhedhasar tabung '1Ж24Б' kanthi loop umpan balik internal

    FITUR MUSIK L-1 Tube VCA yaiku Gerbang VCA / Distorsi / Waveshaper / Timbral sing dirancang adhedhasar tabung vakum Soviet '60Ж70Б' digawe ing taun 1-an lan 24-an. Diilhami dening Ken Stone's Tube VCA, unit iki duwe sambungan internal kanggo input 2 ...

    rincian
  • Erica Synths Black Ring-Xfade

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modulator dering / pembentuk gelombang dobel kanthi VC crossfader kanggo mbentuk swara fleksibel

    FITUR MUSIKUN Erica Synths Black Ring-Xfade minangka modul sing fleksibel kanggo mbentuk swara.Loro modulator dering / pembentuk gelombang biasa lan crossfader sing bisa ngatasi audio / CV uga fungsi minangka VCA ...

    rincian
  • Befaco Chopping Kinky

    ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Dilengkapi output CHOPP unik sing ngalih saluran kanthi deteksi nyebrang nol. DC kopling folder gelombang ganda

    FITUR MUSIK Befaco Chopping Kinky minangka folder gelombang 2 saluran sing bisa dikontrol tegangan.Folder gelombang sing ngowahi sinyal sing prasaja dadi sinyal sing luwih sugih lan dinamis nambahake isi harmonik ing wangun gelombang tinimbang saringan.Iki bakal miwiti jenuh bentuk gelombang ...

    rincian
  • Antimatter Audio Crossfold

    ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Folder gelombang 8 tahapan / shaper gelombang kanthi crossfader

    FEATURES MUSIKS Crossfold minangka modul shaper gelombang unik sing uga duwe crossfader sing bisa dikontrol voltase. Dilengkapi folder gelombang 8 tahap sing ngidini lempitan alus kanggo lempitan lempitan cedhak distorsi. Input nganti 2 sinyal ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4 (Demo)

    Rega asli ¥ 29,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Tiptop Audio Fold Processor (Black)

    ¥ 23,400 (¥ 21,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Wave folder kanthi kontrol voltase

    FITUR MUSIK Prosesor Lipat minangka prosesor sinyal sing bisa nambah nada kanthi mlengkung sinyal input lan ngganti bentuk gelombang. Saliyane sirkuit lempitan adhedhasar sirkuit folder gelombang Synthesizer Serge, Inject sing nggeser gelombang munggah lan mudhun ...

    rincian
  • Happy Nerding FM AID (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Pembentuk utilitas / gelombang kompak sing nyadari liwat-nol FM linear kanthi modulasi fase analog

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding FM AID minangka modul FM linear nol-nol sing ngidini sampeyan nggunakake sinyal apa wae minangka operator lan modulator.Metode modulasi fase sing standar ing digital FM dileksanakake ing sirkuit analog lengkap, lan FM tanpa aliasing ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Black)

    Metu saka Simpenan
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIK Happy Nerding? FX AID XL minangka unit multi-efek stereo adhedhasar Spin FV-1 kompak sing bisa ngemot akeh efek terprogram asli. Wis 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek deformed ing ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Silver)

    Metu saka Simpenan
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIK Happy Nerding? FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa ngemot akeh efek terprogram asli. Nduwe 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek kalebu standar ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID XL (Silver)

    Metu saka Simpenan
    Versi 6HP multi-efek stereo sing bisa disesuaikan.Dilengkapi input CV independen

    FITUR MUSIK Happy Nerding? FX AID XL minangka unit multi-efek stereo adhedhasar Spin FV-1 kompak sing bisa ngemot akeh efek terprogram asli. Wis 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek deformed ing ...

    rincian
  • Happy Nerding FX AID (Black and Gold)

    Metu saka Simpenan
    Unit efek multi-efek stereo sing bisa disesuaikan lan kompak

    FITUR MUSIK Happy Nerding? FX AID minangka unit multi-efek stereo kompak adhedhasar Spin FV-1 sing bisa ngemot akeh efek terprogram asli. Nduwe 8 bank sing nyimpen 4 efek, lan 32 efek kalebu standar ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x