Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Konverter MIDI

  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Expert Sleepers FH-2

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul konversi MIDI-CV multi-output sing ndhukung MPE lan mbisakake macem-macem kontrol

    TAMPOK MUSIK FH-2 yaiku modul konversi / jam MIDI-CV kanthi fungsi ing ngisor iki .. Bisa tumindak minangka MIDI menyang konversi CV MIDI USB lan piranti sing ndhukung polyphony lan MPE. Sisih piranti USB nggunakake USB Type-C. MID ...

    rincian
  • Expert Sleepers MIDI Breakout

    ¥ 6,900 (¥ 6,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul breakout sing bisa digunakake minangka konektor MIDI

    Modul breakout sing bisa digunakake minangka konektor DIN MIDI ing Disting mk4 / Disting EX / Genral CV / FH-2 FITUR MUSIK TIDUR Ahli. CARA NGgunakke Rujuk gambar ing ngisor iki lan kasedhiya karo unit utama MIDI Breakout ...

    rincian
  • ALM Busy mmMidi

    Metu saka Simpenan
    Konverter MIDI menyang CV sing bisa ngowahi MIDI saluran 2 dadi CV / Gerbang / kecepatan

    FEATURES MUSIK mm Midi yaiku modul kompak MIDI menyang CV. Jam MIDI lan cathetan lan kacepetan MIDI kanggo rong saluran MIDI bisa diowahi menyang CV lan gapura kanggo output. Jam kasebut yaiku 2PPQ (24 kaping antarane cathetan waktu), lan sinyal Run uga output, dadi loro ...

    rincian
  • Expert Sleepers FHX-8CV

    ¥ 18,800 (¥ 17,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ekspedisi Output FH-2 CV

    Iki minangka eksposur CV saka CIRI-CIRI MUSIK FH-2. Tambah 8 output CV ing FH-1 saben FHX-2CV. Nganti 8 FHX-7CV bisa disambungake. Saka "Expansion OUT" ing mburi papan FH-8 menyang "Expansion IN" saka FHX-2CV kanthi kabel 10-pin ...

    rincian
  • Intellijel Designs uMIDI

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    USB kompatibel, kompak lan gampang digunakake modul konverter MIDI-analog

    CIRI MUSIK uMIDI minangka modul konversi sinyal MIDI-kanggo-analog sing nyedhiyakake fungsi sing dibutuhake kanggo nyinkronake lan ngontrol piranti modular saka komputer, piranti iOS, lan hardware MIDI. Ora perlu operasi menu, dll, lan bisa digunakake kanthi gampang rong tombol ...

    rincian
  • Expert Sleepers Tiny MIDI Breakout

    ¥ 7,900 (¥ 7,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    3.5mm TRS spesifikasi expander MIDI kompak sing fleksibel bisa ngatur Tipe A / B lan MIDI ing / metu

    FITUR MUSIK Tiny MIDI Breakout (TMB) minangka modul expander sing nyedhiyakake jack TRS MIDI 3.5mm. Sleeper Pakar Disting mk4, Disting EX, ES-9, CV Umum, papan FH-2 ...

    rincian
  • Intellijel Designs MIDI 1U

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Setelan ing app uga bisa ditindakake. Solusi MIDI kanggo Eurorack sing uga ngerteni mode polifonik lan drum nganggo CVx

    FITUR MUSIK Sistem MIDI 1U Desain Intellijel menehi kabeh sing dibutuhake kanggo ngontrol lan nyelarasake modular Eurorack liwat MIDI saka komputer, seluler, utawa piranti hardware. Modul MIDI 1U utama ...

    rincian
  • Expert Sleepers FHX-8GT

    ¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pengeluaran output gapura FH-2

    CIRI-CIRI MUSIK TANPA gapura FH-2. Tambah 8 output gapura menyang FH-1 saben FHX-2GT. Nganti papat FHX-8GT bisa dirapatake bebarengan, lan saben FHX-8GT bisa duwe siji ESX-4GT minangka extension. FX maksimal ...

    rincian
  • ALM Busy mmT

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul ngusir Mm MIDI sing ngasilake gapura saka jack beda kanggo saben skala MIDI

    CIRI MUSIK mm gapura MIDI ngusir. Sampeyan bisa ngetokake gerbang saka jack sing beda kanggo saben cathetan. Deleng ing ngisor iki kanggo nyetel saluran MIDI supaya bisa digunakake. Sadurunge nggunakake TANPA Gunakake mmMidi, setelan sing kudu sampeyan lakoni yaiku saluran MIDI yaiku mmMIDI ...

    rincian
  • Mutable Instruments Yarns

    Metu saka Simpenan
    MIDI sing akurat lan kreatif MIDI → modul Konverter / / konverter / osilator CV kanthi dilengkapi fungsi nyopir jinis SH-101!

    TAMPOK MUSIK Modul konverter MIDI kreatif sing dilengkapi sekuen 101 langkah kanggo input ing metode sing padha karo SH-64, lan osilator digital kanggo konversi MIDI kanthi CV / Gapura sing bisa digunakake ing macem-macem setelan. Konverter Output DA 16-bit, tliti tliti kanthi dhuwur ...

    rincian
  • 2hp MIDI (Black)

    ¥ 14,400 (¥ 13,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2HP MIDI → modul konverter CV / Gerbang

    TAMPOK MUSIK 2HP USB MIDI → modul konversi CV / Gerbang. Iki nyambung karo USB Mini-B lan dienggo minangka piranti USB. Kanthi ngoper mode, makaryakke ing papat cara ing ngisor iki. Kanggo ngalih mode, penet terus tombol Mode kanggo pindhah menyang negara pilihan Mode, penet tombol Mode ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Sync

    Metu saka Simpenan
    4HP MIDI → modul jam analog! Sampeyan uga bisa nyambung karo USB.

    CAMPURAN MUSIK SINIK yaiku modul MIDI kompak kanggo modul konversi jam analog. Sampeyan pancen becik yen sampeyan mung kudu nyinkronake karo piranti MIDI eksternal utawa DAW. Uga, nggunakake modul ekstensi CV / Gate lan Din Sync Malekko sing padha, konversi cathetan MIDI menyang CV / Pintu lan Di ...

    rincian
  • 2hp MIDI (Silver)

    ¥ 14,400 (¥ 13,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2HP MIDI → modul konverter CV / Gerbang

    TAMPOK MUSIK 2HP USB MIDI → modul konversi CV / Gerbang. Iki nyambung karo USB Mini-B lan dienggo minangka piranti USB. Kanthi ngoper mode, makaryakke ing papat cara ing ngisor iki. Kanggo ngalih mode, penet terus tombol Mode kanggo pindhah menyang negara pilihan Mode, penet tombol Mode ...

    rincian
  • Expert Sleepers General CV

    ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul swara MIDI Umum

    TAMPOK MUSIK Umum CV Umum yaiku alat penghasilan swara Genral MIDI sing kuat / multi-saluran CV kanggo konverter MIDI, lan prosesor host sing bisa ngasilake akeh data MIDI miturut CV utawa algoritma. Piranti lunak modul ngidini ...

    rincian
  • centrevillage MIDI CoM

    Metu saka Simpenan
    Expander yen data urutan output Trigger Hacker liwat MIDI

    * Panel bisa uga duwe goresan utawa goresan sajrone proses manufaktur. Wigati dimangerteni. CIRI MUSIK C Quencer DLX, modul ekspansi MIDI Trigger Hacker. Niki tak kerjo. Sampeyan bisa nyambungake kabel antarane Trigger Hacker lan mburi ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry CV/Gate

    Metu saka Simpenan
    Modul expander SYNC sing bisa ngowahi MIDI dadi 4 pasangan CV / gapura lan 8 gapura

    CIRI-CIRIK MUSIK CV / Gapura minangka modul sing bisa nyambung menyang modul SYNC perusahaan lan output pasangan pasangan CV / Gate 4 sing diowahi saka sinyal MIDI utawa 8 gapura (ora bisa digunakake dhewe). Mode output diuripake kanthi saklar 3 posisi, lan mlaku ing 3 mode ing ngisor iki. Mono ...

    rincian
  • Expert Sleepers ESX-8MD Mk2

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul antarmuka sing bisa ngasilake MIDI disinkronake karo DAW kanthi akurasi sampel. Bisa digunakake minangka modul ekspansi kanggo ES-40 lan ES-5.

    TAMPOK MUSIK Modul iki dienggo nggunakake piranti lunak sing ngasilake CV saka antarmuka audio ADAT, kayata plug-in Silent Way. Wigati dicathet yen toko kita ora adol utawa ndhukung piranti lunak kasebut ...

    rincian
  • Intellijel Designs µMIDI Jacks 1U

    Metu saka Simpenan
    uMIDI 1U MIDI jack part

    FITUR MUSIK uMIDI 1U MIDI jack part. Tuku miturut kasus sing digunakake uMIDI7U kanggo kasus liyane saka Case Kinerja 62U lan Kasus Palet 1HP sing ora duwe jack MIDI.

  • Malekko Heavy Industry Din Sync

    Metu saka Simpenan
    Modul ngusir SYNC sing bisa ngowahi MIDI dadi jam DIN SYNC sing dibagi

    CIRI-CIRI MUSIK Din Sync yaiku modul sing bisa ngasilake 3 Jam Din Sync sing diowahi saka MIDI kanthi nyambungake menyang modul SYNC perusahaan. Divisi jam (1,2,4, XNUMX, XNUMX) bisa kanggo saben output masing-masing. Sambungan antarane saben expander lan SYNC (Kabel listrik ora nyambung ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x