Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Konverter MIDI

Modul sing ngowahi MIDI dadi CV / Gate utawa CV / Gate dadi MIDI.
  • Expert Sleepers Disting EX

    ¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Expert Sleepers FH-2

    ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul konversi MIDI-CV multi-output sing ndhukung MPE lan mbisakake macem-macem kontrol

    TAMPOK MUSIK FH-2 yaiku modul konversi / jam MIDI-CV kanthi fungsi ing ngisor iki .. Bisa tumindak minangka MIDI menyang konversi CV MIDI USB lan piranti sing ndhukung polyphony lan MPE. Sisih piranti USB nggunakake USB Type-C. MID ...

    rincian
  • Expert Sleepers MIDI Breakout

    ¥ 6,900 (¥ 6,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul breakout sing bisa digunakake minangka konektor MIDI

    Modul breakout sing bisa digunakake minangka konektor DIN MIDI ing Disting mk4 / Disting EX / Genral CV / FH-2 FITUR MUSIK TIDUR Ahli. CARA NGgunakke Rujuk gambar ing ngisor iki lan kasedhiya karo unit utama MIDI Breakout ...

    rincian
  • ALM Busy mmMidi

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Konverter MIDI menyang CV sing bisa ngowahi MIDI saluran 2 dadi CV / Gerbang / kecepatan

    FEATURES MUSIK mm Midi yaiku modul kompak MIDI menyang CV. Jam MIDI lan cathetan lan kacepetan MIDI kanggo rong saluran MIDI bisa diowahi menyang CV lan gapura kanggo output. Jam kasebut yaiku 2PPQ (24 kaping antarane cathetan waktu), lan sinyal Run uga output, dadi loro ...

    rincian
  • Intellijel Designs MIDI 1U

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Setelan ing app uga bisa ditindakake. Solusi MIDI kanggo Eurorack sing uga ngerteni mode polifonik lan drum nganggo CVx

    FITUR MUSIK Sistem MIDI 1U Desain Intellijel menehi kabeh sing dibutuhake kanggo ngontrol lan nyelarasake modular Eurorack liwat MIDI saka komputer, seluler, utawa piranti hardware. Modul MIDI 1U utama ...

    rincian
  • Expert Sleepers FHX-8CV

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Ekspedisi Output FH-2 CV

    Iki minangka eksposur CV saka CIRI-CIRI MUSIK FH-2. Tambah 8 output CV ing FH-1 saben FHX-2CV. Nganti 8 FHX-7CV bisa disambungake. Saka "Expansion OUT" ing mburi papan FH-8 menyang "Expansion IN" saka FHX-2CV kanthi kabel 10-pin ...

    rincian
  • Expert Sleepers FHX-8GT

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pengeluaran output gapura FH-2

    CIRI-CIRI MUSIK TANPA gapura FH-2. Tambah 8 output gapura menyang FH-1 saben FHX-2GT. Nganti papat FHX-8GT bisa dirapatake bebarengan, lan saben FHX-8GT bisa duwe siji ESX-4GT minangka extension. FX maksimal ...

    rincian
  • Intellijel Designs uMIDI

    Metu saka Simpenan
    USB kompatibel, kompak lan gampang digunakake modul konverter MIDI-analog

    CIRI MUSIK uMIDI minangka modul konversi sinyal MIDI-kanggo-analog sing nyedhiyakake fungsi sing dibutuhake kanggo nyinkronake lan ngontrol piranti modular saka komputer, piranti iOS, lan hardware MIDI. Ora perlu operasi menu, dll, lan bisa digunakake kanthi gampang rong tombol ...

    rincian
  • Expert Sleepers CVM-8

    ¥ 30,900 (¥ 28,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Konverter CV kompak dadi MIDI / I2C

    FITUR MUSIK Expert Sleepers CVM-8 minangka konverter CV menyang MIDI 8 saluran lan CV dadi I2C. Rong port MIDI independen bisa digunakake karo piranti MIDI apa wae, kanthi DIN 2-pin, utawa jack break 5mm TRS ...

    rincian
  • ALM Busy mmT

    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul ngusir Mm MIDI sing ngasilake gapura saka jack beda kanggo saben skala MIDI

    CIRI MUSIK mm gapura MIDI ngusir. Sampeyan bisa ngetokake gerbang saka jack sing beda kanggo saben cathetan. Deleng ing ngisor iki kanggo nyetel saluran MIDI supaya bisa digunakake. Sadurunge nggunakake TANPA Gunakake mmMidi, setelan sing kudu sampeyan lakoni yaiku saluran MIDI yaiku mmMIDI ...

    rincian
  • Befaco CV Thing

    ¥ 38,900 (¥ 35,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    mesin adhine VCMC kang, becik kanggo sistem urip cilik karo antarmuka intuisi

    FITUR MUSIK Befaco CV Thing minangka konverter CV kompak dadi MIDI sing bisa dipetakan kanthi lengkap.Adhedhasar VCMC perusahaan, unit iki cocok kanggo mbangun sistem urip skala cilik.Antarmuka sing prasaja lan intuisi sing gampang dipetakan menyang pesen MIDI ...

    rincian
  • 2hp MIDI (Black)

    ¥ 14,400 (¥ 13,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2HP MIDI → modul konverter CV / Gerbang

    TAMPOK MUSIK 2HP USB MIDI → modul konversi CV / Gerbang. Iki nyambung karo USB Mini-B lan dienggo minangka piranti USB. Kanthi ngoper mode, makaryakke ing papat cara ing ngisor iki. Kanggo ngalih mode, penet terus tombol Mode kanggo pindhah menyang negara pilihan Mode, penet tombol Mode ...

    rincian
  • 2hp MIDI (Silver)

    ¥ 14,400 (¥ 13,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2HP MIDI → modul konverter CV / Gerbang

    TAMPOK MUSIK 2HP USB MIDI → modul konversi CV / Gerbang. Iki nyambung karo USB Mini-B lan dienggo minangka piranti USB. Kanthi ngoper mode, makaryakke ing papat cara ing ngisor iki. Kanggo ngalih mode, penet terus tombol Mode kanggo pindhah menyang negara pilihan Mode, penet tombol Mode ...

    rincian
  • Expert Sleepers Tiny MIDI Breakout

    ¥ 7,900 (¥ 7,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    3.5mm TRS spesifikasi expander MIDI kompak sing fleksibel bisa ngatur Tipe A / B lan MIDI ing / metu

    FITUR MUSIK Tiny MIDI Breakout (TMB) minangka modul expander sing nyedhiyakake jack TRS MIDI 3.5mm. Sleeper Pakar Disting mk4, Disting EX, ES-9, CV Umum, papan FH-2 ...

    rincian
  • Befaco VCMC

    ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kontrol MIDI sing bisa diprogram kanthi lengkap

    FITUR MUSIK Befaco VCMC minangka kontrol MIDI sing bisa diowahi kanthi voltase kanthi 8 fader lan 8 tombol.Saben kontrol kasebut duwe input CV sing gegandhengan lan ...

    rincian
  • Befaco MIDI Thing

    ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Antarmuka MIDI multi-saluran sing kompak

    FITUR MUSIK Befaco MIDI Thing minangka antarmuka MIDI 4 saluran sing kompak menyang CV / Gate.Unit iki ngowahi pesen MIDI dadi sinyal CV / gerbang ing sawetara mode fungsional sing ndhukung mode pemicu multi-saluran / polifoni / drum ...

    rincian
  • Shakmat Modular Clock O' Pawn

    ¥ 23,800 (¥ 21,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator jam kompak sing ndhukung jam MIDI lan Swing. Rong jinis jam bisa output bebarengan

    FITUR MUSIK Clock O'Pawn minangka generator jam dual kompak sing ndhukung input jam MIDI.Nyedhiyakake kontrol transportasi intuisi, unit iki duwe jam 1/16 sing digawe liwat sumber jam internal utawa jam analog / MIDI eksternal ...

    rincian
  • Expert Sleepers General CV

    ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul swara MIDI Umum

    TAMPOK MUSIK Umum CV Umum yaiku alat penghasilan swara Genral MIDI sing kuat / multi-saluran CV kanggo konverter MIDI, lan prosesor host sing bisa ngasilake akeh data MIDI miturut CV utawa algoritma. Piranti lunak modul ngidini ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Sync

    Metu saka Simpenan
    4HP MIDI → modul jam analog! Sampeyan uga bisa nyambung karo USB.

    CAMPURAN MUSIK SINIK yaiku modul MIDI kompak kanggo modul konversi jam analog. Sampeyan pancen becik yen sampeyan mung kudu nyinkronake karo piranti MIDI eksternal utawa DAW. Uga, nggunakake modul ekstensi CV / Gate lan Din Sync Malekko sing padha, konversi cathetan MIDI menyang CV / Pintu lan Di ...

    rincian
  • centrevillage MIDI CoM

    Metu saka Simpenan
    Expander yen data urutan output Trigger Hacker liwat MIDI

    * Panel bisa uga duwe goresan utawa goresan sajrone proses manufaktur. Wigati dimangerteni. CIRI MUSIK C Quencer DLX, modul ekspansi MIDI Trigger Hacker. Niki tak kerjo. Sampeyan bisa nyambungake kabel antarane Trigger Hacker lan mburi ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry CV/Gate

    Metu saka Simpenan
    Modul expander SYNC sing bisa ngowahi MIDI dadi 4 pasangan CV / gapura lan 8 gapura

    CIRI-CIRIK MUSIK CV / Gapura minangka modul sing bisa nyambung menyang modul SYNC perusahaan lan output pasangan pasangan CV / Gate 4 sing diowahi saka sinyal MIDI utawa 8 gapura (ora bisa digunakake dhewe). Mode output diuripake kanthi saklar 3 posisi, lan mlaku ing 3 mode ing ngisor iki. Mono ...

    rincian
  • Expert Sleepers ESX-8MD Mk2

    Rega asli ¥ 21,900
    Saiki rega ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul antarmuka sing bisa ngasilake MIDI disinkronake karo DAW kanthi akurasi sampel. Bisa digunakake minangka modul ekspansi kanggo ES-40 lan ES-5.

    TAMPOK MUSIK Modul iki dienggo nggunakake piranti lunak sing ngasilake CV saka antarmuka audio ADAT, kayata plug-in Silent Way. Wigati dicathet yen toko kita ora adol utawa ndhukung piranti lunak kasebut ...

    rincian
  • Intellijel Designs µMIDI Jacks 1U

    Metu saka Simpenan
    MIDI jack bagean MIDI 1U

    FITUR MUSIK uMIDI 1U, lan bagian jack MIDI saka MIDI 1U. Mangga dituku miturut kasus ing ngendi uMIDI 7U digunakake kanggo kasus liyane saka 62U Performance Case lan 1HP Palette Case sing ora duwe MIDI Jack part.

  • Malekko Heavy Industry Din Sync

    Metu saka Simpenan
    Modul ngusir SYNC sing bisa ngowahi MIDI dadi jam DIN SYNC sing dibagi

    CIRI-CIRI MUSIK Din Sync yaiku modul sing bisa ngasilake 3 Jam Din Sync sing diowahi saka MIDI kanthi nyambungake menyang modul SYNC perusahaan. Divisi jam (1,2,4, XNUMX, XNUMX) bisa kanggo saben output masing-masing. Sambungan antarane saben expander lan SYNC (Kabel listrik ora nyambung ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x