Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Sistem Daya

  • Eurorack Power Cable

    ¥ 330 (¥ 300 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel pita listrik Eurorack

    CIRI-CIRIK MUSIK kabel pita kanggo daya listrik Eurorack. Dawane 25 cm. Sampeyan ora perlu tuku iki amarga modul anyar biasane dilengkapi kabel pita sing dibutuhake.

  • 4ms AC Adapter for Pods/Row Power

    ¥ 2,200 よ り (¥ 2,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Adapter AC kanggo digunakake ing Jepang sing bisa digunakake karo kasus Pods lan Row Power

    TAMPOK MUSIK AC adapter AC kanggo digunakake ing Jepang sing bisa digunakake ing kasus lan Daya Row. Output 15VDC, 2.1mm, ditambahake pusat. Alat listrik lan panuntun listrik lan pandhuan kasus: 36W yaiku Row Power 25 utawa Pod 100HP min 50W yaiku Row Power 35-40 utawa ...

    rincian
  • 4ms Barrel Cable - Right Angle

    ¥ 770 (¥ 700 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel kanggo kasus seri seri Pod

    FITUR MUSIK Kabel laras kanggo chenting pasokan listrik lan modul Row Power saka kasus seri 4ms Pods. Kanthi nyambungake mung siji Pod / Row Power menyang adaptor AC lan ngrantai Pod / Row Power liyane nganggo kabel iki, kabeh Pods sing nyambung ...

    rincian
  • 4ms Bus Stick (Bare)

    ¥ 5,500 (¥ 5,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Stick Bus sing bisa dipasang ing kasus kasebut lan digunakake kanggo Row Power etc. Versi tanpa wates

    Tongkat bis sing nyebarke daya kanthi nyambung menyang FITUR Row Power 35 utawa Row Power 45 nganggo kabel pita sing ana gandhengane. Sampeyan bisa nyambung nganti 1 modul. Sampeyan bisa masang nganti rong nganti siji Daya Baris.Bisa ditempelake ing cilik etc. nggunakake tape adesif ing sisih mburi. ...

    rincian
  • 4ms Bus Stick (Shrouded)

    ¥ 5,900 (¥ 5,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Stick Bus sing bisa dipasang ing kasus kasebut lan digunakake kanggo Row Power etc. Versi pigura

    Tongkat bis sing nyebarke tenaga kanthi nyambung menyang FITUR MUSIK Row Power 35 utawa Row Power 45 nganggo kabel pita sing ana. Sampeyan bisa nyambung nganti 1 modul. Sampeyan bisa masang nganti loro nganti siji Daya Baris.Tancepake ing kasus dll. Nggunakake pita perekat ing sisih mburi ...

    rincian
  • 4ms Flying Bus Male

    Rega asli ¥ 2,400
    Saiki rega ¥ 2,200 (¥ 2,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel Bus Flying digunakake kanggo Row Power etc.

    FITUR MUSIK Kabel bis mabur sing nyambung menyang Row Power 35 lan Row Power 45 lan nyebarake tenaga.Sampeyan bisa nyambung nganti 7 modul. Didol siji mbaka siji

  • 4ms Multi Power Cable (10 pin)

    ¥ 880 (¥ 800 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel listrik Octopus kanggo modul. 10-16 pin

    TAMPILAN MUSIKKU kabel kanggo nyambungake macem-macem modul saka konektor salah sawijining papan bis. Iki kanggo modul kanthi konektor listrik 1-pin. Sambungake konektor kabel 10-pin iki menyang konektor 16-pin papan bus, lsp, lan sambungake modul konektor 16-pin sing isih ana. ...

    rincian
  • 4ms Multi Power Cable (16 pin)

    ¥ 880 (¥ 800 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel listrik Octopus kanggo modul. 16-16 pin

    TAMPILAN MUSIKKU kabel kanggo nyambungake macem-macem modul saka konektor salah sawijining papan bis. Iki kanggo modul kanthi konektor listrik 1-pin. Sambungake konektor kabel 16-pin iki menyang konektor 16-pin papan bus, lsp, lan sambungake modul konektor 16-pin sing isih ana. ...

    rincian
  • 4ms Row Power 25

    ¥ 13,400 (¥ 12,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4ms sumber daya cerdas! Versi 25W.

    TAMPOK MUSIK 4 modul modul sumber daya. Daya digambar saka adaptor AC lan disebar menyang modul kanthi nggunakake Bus Stick Bus utawa Flying Bus Cable sing kapisah. Gunakake adaptor AC 2.1mm Center Plus / 15VDC-20VDC. Daya sing kasedhiya ...

    rincian
  • 4ms Row Power 35

    ¥ 18,900 (¥ 17,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4ms sumber daya cerdas! Versi 35W.

    TAMPOK MUSIK 4 modul modul sumber daya. Daya digambar saka adaptor AC lan disebar menyang modul kanthi nggunakake Bus Stick Bus utawa Flying Bus Cable sing kapisah. Gunakake adaptor AC 2.1mm Center Plus / 15VDC-20VDC. Row Po ...

    rincian
  • Intellijel Designs Power Entry 1U (2.1mm, for TPS30W)

    Metu saka Simpenan
    Modul entri 30U kanggo TPS1W

    TAMPOK MUSIKKU Iki modul 30U kanthi saklar kanggo daya tarik saka adaptor AC menyang TPS1W bis bis.

  • Intellijel Designs Power Entry 1U (2.5mm, for TPS80W)

    Metu saka Simpenan
    Modul daya listrik kanggo 1U TPS80W

    TAMPOK MUSIKKU Iki minangka modul 80U kanggo nggambar daya saka adaptor AC menyang papan bis Intellijel TPS1W.

  • Intellijel Designs Power Entry PE1 (2.1mm, for TPS30W)

    ¥ 4,400 よ り (¥ 4,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul daya kanggo TPS30W

    TAMPOK MUSIKKU Iki minangka modul 30HP kanggo nggambar daya saka adaptor AC menyang papan bis Intellijel TPS4W. Pilih nganggo utawa tanpa adaptor AC minangka pilihan. Produk iki ora kalebu TPS30W. Sambungan karo TPS30W  

  • Intellijel Designs Power Entry PE1 (2.5mm, for TPS80W)

    ¥ 4,400 (¥ 4,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul daya kanggo TPS80W

    FITUR MUSIKIR Papan bis Intellijel TPS80W minangka modul 4HP kanggo narik tenaga saka adaptor AC.Produk iki ora kalebu TPS80W.  

  • Intellijel Designs TPS30W MAX Triple Power Supply

    ¥ 18,900 (¥ 17,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Versi 6W kanggo papan bis kualitas tinggi Intellijel kanggo 30U

    MUSIK TAMPILAN TPS30W MAX minangka sistem pasokan daya Eurorack sing dhuwur, efisien lan rendah. Iki wis dirancang kanthi ati-ati supaya bisa ngatasi modul sing kuat lan rumangsa gedhe banget. Output babagan 30W kurang impedansi lintang distribusi maksimal.

    rincian
  • Intellijel Designs TPS80W Triple Power Supply

    ¥ 30,900 (¥ 28,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Papan bis bermutu tinggi, versi 80W

    MUSIK TAMPILAN TPS80W minangka sistem pasokan daya listrik sing dhuwur, efisien lan rendah. Kanthi ati-ati dirancang kanggo nangani modul sing kuat lan rumangsa apik banget. Fitur liyane kaya ing ngisor iki. Output babagan 80W Suda impedansi ...

    rincian
  • Mutable Instruments Volts

    ¥ 2,750 (¥ 2,500 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Iku adaptor sing ngidini sampeyan nggunakake 5V ing bis listrik kayata Doepfer.

    Iku adaptor sing ngidini sampeyan nggunakake modul sing nggunakake voltase 5V ing bis tenaga kayata Doepfer. Mangga priksa saben kaca rinci produk kanggo ndeleng apa saben modul nggunakake 5V. Yen sumber daya sampeyan ora nyedhiyakake voltase menyang rel 5V, sampeyan bisa masang siji menyang soket ing papan bis lan bakal nyambung menyang sumber listrik kasebut ...

    rincian
  • Tiptop Audio Zeus Access

    Rega asli ¥ 11,990
    ¥ 5,390 よ り (¥ 4,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order

    Iki minangka modul adaptor 4HP sing nggambar daya saka adaptor AC menyang Zeus Studio Bus. Cincon-Tiptop sing adaptor adaptor AC 4.6A sing dhuwur saiki (pusat pusat 2.5mm ditambah / 15VDC) bisa nyedhiyakake tenaga nganti 3 unit Bus Zeus Studio.

  • Tiptop Audio Zeus Studio Bus

    ¥ 15,290 (¥ 13,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Papan bis spek tip dhuwur

    Papan bus dhuwur-spek saka Tiptop. Gunakake karo Akses Zeus.  

  • WMD Cable - Voltera 4 Pack Power

    ¥ 2,100 (¥ 1,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel pita kanggo nguwasa papat Voltera

    CIRI-CIRI MUSIK Kabel pita kanggo nyediakake kekuwatan kanggo 4 Voltera.

  • 4ms Row Power 45

    ¥ 21,400 (¥ 19,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4ms sumber daya cerdas! Versi 45W.

    TAMPOK MUSIK 4 modul modul sumber daya. Daya digambar saka adaptor AC lan disebar menyang modul kanthi nggunakake Bus Stick Bus utawa Flying Bus Cable sing kapisah. Gunakake adaptor AC 2.1mm Center Plus / 15VDC-20VDC. Row ...

    rincian
  • Behringer CP1A

    Metu saka Simpenan
    Modul daya Eurorack

    CIRI-CIRI MUSIK CP1A yaiku modul pasokan tenaga listrik sing murah digawe dening Behringer. Nerangake adaptor listrik sing dibutuhake kanggo nggambar daya lan kabel bis sing perlu kanggo modul. CP1A bisa nyedhiyakake kekuwatan nganti 35W, lan arus paling migunani yaiku 1000mA @ + 1 ...

    rincian
  • Intellijel Designs AC Adapter for TPS80W

    Metu saka Simpenan
    Adaptor AC kanggo panggunaan Jepang sing bisa digunakake nganggo TPS80W

    Adaptor AC dienggo ing Jepang sing bisa digunakake nganggo FITUR MUSIK TPS80W.Output 15VDC, 2.5mm, plus tengah.

Ndeleng kabeh produk
x