Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Sumber / Prosesor Gapura

  • ALM Busy Pamela's New Workout

    ¥ 34,900 (¥ 31,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Jam 8-saluran super multifunctional / LFO sing terus berkembang

    TAMPOK MUSIK Anyar Pakaryan Anyar Pamela minangka versi anyar saka Pamela's Work Out, modul jam kinerja dhuwur 8 saluran. Nalika njaga operasional lan fungsi konvensional, bentuk gelombang LFO sing luwes, modifikasi non-integer, irama Euclidean, pralambang 1 saluran ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting EX

    Rega asli ¥ 44,900
    Saiki rega ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    soleh
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Mutable Instruments Marbles

    ¥ 38,830 (¥ 35,300 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul CV / gerbang acak 7-output sing bisa ngontrol korelasi temporal lan bentuk distribusi

    FITUR MUSIK Marmer minangka generator gerbang / CV acak kanthi output lan input CV.Voltase acak output bisa diwatesi kanthi maneka cara (contone, sinkronisasi karo jam eksternal, frekuensi pengulangan, tampilan kedadeyan langka, voltase acak tradisional sing mlaku, lsp). t ...

    rincian
  • Make Noise Maths

    ¥ 38,390 (¥ 34,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generasi / modulasi CV klasik sing wis dadi klasik kanthi kombinasi fungsi sing apik!

    FITUR FITUR MUSIK yaiku MATHS generasi / modulasi CV sing bisa dibandhingake karo piso tentara Swiss amarga fleksibilitas.Nduweni loro amplop lan LFO (CH2 & CH1), lan sampeyan bisa nggabungake karo fungsi plus α kanggo nggawe amplop sing kompleks lan musik.Uga patchon ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Intellijel Designs Quadrax

    Rega asli ¥ 41,900
    Saiki rega ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modulasi lintas ing matriks uga bisa.Dhuwurake envelope mode multi-saluran 4 / LFO / bledosan / acak!

    FEATURES MUSIK Quadrax minangka produsen CV independen 4 saluran. Kanthi mung 14 HP, papat pengasil sing bisa dikendhaleni kanthi mandhiri dipasang lan bisa digabung dhewe-dhewe utawa nggunakake patching utawa kabel internal kanggo nggawe CV sing luwih rumit. Saben saluran yaiku ...

    rincian
  • Intellijel Designs Scales

    Rega asli ¥ 36,900
    Saiki rega ¥ 35,900 (¥ 32,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pangukur dual kompak kanthi fungsi sequencer!

    FITUR MUSIKAL Timbangan minangka modul kuantizer / urutan nomer loro. Quantizer Fungsi dhasar kanggo mbenerake CV input menyang pitch CV saka nada paling cedhak ing skala sing ditemtokake banjur output.Quantizing sequencer tanpa jumlah ...

    rincian
  • Expert Sleepers FH-2

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul konversi MIDI-CV multi-output sing ndhukung MPE lan mbisakake macem-macem kontrol

    TAMPOK MUSIK FH-2 yaiku modul konversi / jam MIDI-CV kanthi fungsi ing ngisor iki .. Bisa tumindak minangka MIDI menyang konversi CV MIDI USB lan piranti sing ndhukung polyphony lan MPE. Sisih piranti USB nggunakake USB Type-C. MID ...

    rincian
  • Mutable Instruments Tides mk2

    ¥ 28,930 (¥ 26,300 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator envelope loop / LFO / osilator unik kanggo Mutable!

    CIRI-CIRI MUSIK Pasina minangka generator fungsi multifungsi sing nyadari fungsi kayata VCO, LFO, lan envelope adhedhasar gerakan voltase munggah lan mudhun. Uga minangka tandha segitiga prasaja sing munggah lan tumiba kanthi lurus, rasio serangan wektu / bosok, ora rata kurva, lancar ...

    rincian
  • Erica Synths Black Sequencer

    Rega asli ¥ 77,900
    Saiki rega ¥ 72,490 (¥ 65,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sequencer fitur lengkap 4 trek sing nggawe urutan kreatif kanthi input sinyal eksternal.Macem-macem paramèter bisa disetel kanggo saben langkah

    FITUR MUSIKAN Sequencer Ireng Erica Synth njupuk urutan modular tradisional menyang level sabanjure kanthi nambah macem-macem fitur sing dibutuhake kanggo sintesis modular modern. Sequencer Ireng duwe 4 saluran CV, Gate, Modul ...

    rincian
  • 4ms Quad Clock Distributor ( QCD )

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    CV saged divider / multiplier jam 4 saluran

    CIRI-CIRI MUSIK: Pembagi jam / multiplier / 4 saluran saluran XNUMX sing bisa ngontrol nomer divisi jam lan gulan nganggo CV. Yen sampeyan nggunakake CV, sampeyan bisa nggawe pola kanthi irama kaya jam, saengga cocog kanggo urutan drum ...

    rincian
  • XAOC Devices Zadar

    Rega asli ¥ 42,900
    Saiki rega ¥ 40,590 (¥ 36,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator fungsi 260-saluran / LFO kanthi gelombang 4 prasetel! Iki uga kuat banget minangka sumber modulasi.

    FEATURES MUSIK Zadar minangka generator envelope 4-saluran unik sing unik sing nate ngeling-eling lan nggunakake gelombang sing wis diprogram sadurunge. Sanajan kompak lan duwe akeh fungsi sing kuat amarga karakteristik digital, nduweni operasional sing dhuwur amarga antarmuka sing gampang.

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Varigate 4+ (Black)

    Metu saka Simpenan
    Penyusun seri seri Varigate. Sampeyan uga bisa nemtokake saluran lan saluran CV.

    CIRI-CIRI MUSIK Varigate 4+ yaiku 4 saluran saluran 8 saluran sing akeh nggayuh fungsi Varigate 4 asli. Kajaba kanggo urutan gerbang, saklar CV / Gate ngidini kabeh papat saluran beroperasi ing mode CV, 4CV, 2, utawa 2 gapura.

    rincian
  • Mannequins Just Friends

    ¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator slope 6-output / osilator harmonik kanthi fungsi sing kuat lan unik

    CIRI-CIRI MUSIK Kasedhiya Mung Kanca minangka generator poliponik (fungsi) sing bisa ngasilake 6 aliran voltase sekaligus. Slope output bisa digunakake minangka envelope, LFO, osilator kanthi global ngoperasikake wektu operasi lan kisaran voltase kanthi saklar.

    rincian
  • Hikari Instruments Eucrhythm

    ¥ 26,400 (¥ 24,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Euclidean sequencer karo AND / utawa Hikari

    CIRI-CIRI MUSIK EUCRHYTHM minangka urutan loro Euclidean sing ngasilake macem-macem irama. Loro knobs, STEPS lan PULSES, ngidini sampeyan nggawe pola irama kayata tekno lan musik rakyat kanthi nyetel daur ulang lan jumlah output ing siji gelang. PULS ...

    rincian
  • XAOC Devices Batumi

    Rega asli ¥ 41,900
    Saiki rega ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    LFO 4-saluran kompak sing gampang digunakake!

    TAMPOK MUSIK Batumi minangka LFO 4-saluran kompak, dhuwur-tliti. Wis fitur ing ngisor iki. 4 LFO dilengkapi slider lan kontrol CV sing cocog .. Kanthi nggunakake tombol cilik ing tengah, sampeyan bisa ngalih ing antarane 4 mode kanthi global. SUKU / SAW / SUKU ...

    rincian
  • Mutable Instruments Kinks

    ¥ 13,310 (¥ 12,100 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Rectifier / logika / conto & modul modul nganggo analog

    FITUR MUSIK modul modul sinyal analog.Rectifier circuit Logika analog (maksimal / minimal) Dumadi saka 3 bagean conto & tahan. Antarmuka Mouse over kanggo nampilake katrangan saben bagean  

  • ALM Busy Pexp-1

    ¥ 14,900 (¥ 13,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pamela Laku Anyar Pamela kanthi jam tetep, MIDI, lan output DIN Sync

    CIRI-CIRI MUSIK Din Sync (Sync24), output MIDI, output jam tetep Pamela Pengeluaran Latihan Anyar. Ora kasedhiya kanggo versi lawas. Ora bisa digunakake karo Pexp-2. Sambungake menyang unit utama supaya putih "-" jumbuh ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Nano Rand v2 (Black)

    Metu saka Simpenan
    Modul acak / gangguan / conto & tahan modul sing nggunakake digital

    FITUR MUSIK Nano Rand minangka generator voltase kompak / sumber & tahan / sumber swara sing nggunakake teknologi digital. Sampeyan bisa ngoper lan ngetokake 4 jinis voltase CV acak kanthi tombol algo.Bisa digunakake karo jam internal lan jam eksternal, lan nalika operasi karo jam eksternal ...

    rincian
  • Mutable Instruments Grids

    Rega asli ¥ 27,060
    SALE
    Saiki rega ¥ 23,900 (¥ 21,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator pola 3 saluran saluran sing cocog banget kanggo pola drum!

    FEATURES MUSIK KANGGO minangka produsen pola pemicu 3 saluran. Kabeh pola ditemtokake kanthi nemtokake pola dhasar sing umum kanggo kabeh telung saluran kanthi Map X lan Map Y, lan nemtokake Isi kanggo saben saluran. Peta X, Peta Y, isi saben saluran ...

    rincian
  • Joranalogue Compare 2

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    2 saluran komparator jendhela unik lan logika

    CIRI MUSIK Joranalogue Bandhingake 2 yaiku komparator jendhela dual 8HP sing dumadi saka rong komparator jendhela analog lan bagean logika. Nalika komparator normal beroperasi kanthi sinyal input ing ndhuwur nilai batesan, komparator jendhela ...

    rincian
  • 2hp Div (Silver)

    Rega asli ¥ 14,400
    Saiki rega ¥ 13,400 (¥ 12,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pembahagi / multiplier jam 2CH kanthi kontrol voltase!

    FEATURES multiplier divisi jam 2 saluran. Jumlah divisi lan gunggunge uga bisa dikontrol kanthi voltase. Jam Divide (nempatake jam sapisan saben x kaping) lan Multiply (nggedhekake jam kanthi x) bisa dipilih saka x = 1.

    rincian
  • Make Noise Function

    Metu saka Simpenan
    MATHS siji saluran ditambah modul alpha envelope dll!

    FITUR MUSIK manual Jepang kasedhiya. Fungsi minangka generator fungsi gaya Pantai Kulon liwat limiter kanthi kisaran wektu sing akeh.Fungsi dhasar padha karo CH1 Matematika, nanging sinyal output ditahan dening gerbang (trek & tahan) input HANG ...

    rincian
  • Intellijel Designs Metropolix

    Rega asli ¥ 72,900
    Saiki rega ¥ 68,090 (¥ 61,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sequencer gerbang CV 8-trek sing nggunakake modulasi kanggo nggawe macem-macem variasi musik saka mung 2 langkah!

    FITUR MUSIKI Intellijel Metropolix minangka urutan multitrack sing unik lan kuat.Kanthi kontrol intuisi lan praktis lan macem-macem kemungkinan modulasi, internal lan eksternal, sampeyan bisa kanthi cepet lan gampang nggawe urutan musik kanthi kehadiran sing kuat.Bali-A ...

    rincian
  • Make Noise Rene 2

    Metu saka Simpenan
    CV / Gate West Coast unik kanthi 3 arah urutan, sing cocog kanggo kinerja

    CIRI-CIRI MUSIK Rene (Rene) 2018 minangka sequencer 1D sing duwe telung arah urutan, sing nduwe konsep sekuit konvensional sing obah mung siji arah ing garis lurus. Jeneng iki minangka Rene sawise ahli matematika Rene Descartes sing netepake konsep koordinat Cartesian. Versi Rene asli yaiku kursi XY ...

    rincian
  • 4ms Spherical Wavetable Navigator (SWN)

    ¥ 72,900 (¥ 66,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    6 modul osilator / osil swara synthile gampang lan gampang digunakake kanggo ngidini bahan sing direkam dadi gelombang!

    CIRI-CIRIK MUSIK Spherical Wavetable Navigator (SWN) yaiku swara sintesis polyphonic 6 saluran sing ngidini sampeyan nggawe melodi, chord, lan tekstur sing sugih saka drone morphing alon. S ...

    rincian
  • Joranalogue Switch 4

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Tukar jinis / buffer jinis sing bisa digunakake kanggo pagelaran langsung

    CIRI-CIRI MUSIK Switch 4 minangka switch / router praktis kanggo kinerja langsung karo Eurorack Modular. Kanthi saklar khusus sing dipasang ing antarmuka intuisi, sampeyan bisa cepet bisu audio, micu amplop, pilih sumber modulasi, lan liya-liyane ...

    rincian
  • Intellijel Designs Tete

    ¥ 37,900 (¥ 34,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing nambah fungsi gelung lan sequencer ing Tetrapad

    FEATURES MUSIK Tete minangka modul expander sing ngidini sampeyan nangkep lan nyimpen gerakan Tetrapad lan nindakake puteran lan urutan. Sampeyan bisa nggunakake fungsi sinkronisasi lan modulasi kanthi jam kanggo nambah macem-macem pangowahan. Kanthi Tetrapad dilengkapi Tete, Tete ...

    rincian
  • Intellijel Designs Steppy 1U

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    4CH, modul urutan 64U ukuran full-scale ukuran 1U

    CIRI-CIRIK MUSIK Steppy 1U yaiku modul urutan lagu 4-trek. Dilengkapi 8 slot memori, sinkronisasi karo jam eksternal, lan macem-macem pilihan urutan, dirancang kanggo kinerja sing kuat. Sampeyan bisa ngeset dawa langkah urutan kanggo saben trek, ...

    rincian
  • Mannequins Cold Mac

    Metu saka Simpenan
    Utilitas mixer VCA kanthi fungsi unik

    CIRI-CIRI MUSIK * Nalika nindakake macem-macem kontrol ing Mac Dingin, sinyal bisa bocor sanajan Survey dipateni ing sisih kiwa, utawa sinyal kasebut bakal disebrat amarga kakehan voltase. Aku bakal. Mangga tuku sawise ngerteni. Cold Mac yaiku ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Varigate 4+

    Metu saka Simpenan
    Penyusun seri seri Varigate. Sampeyan uga bisa nemtokake saluran lan saluran CV.

    CIRI-CIRI MUSIK Varigate 4+ yaiku 4 saluran saluran 8 saluran sing akeh nggayuh fungsi Varigate 4 asli. Kajaba kanggo urutan gerbang, saklar CV / Gate ngidini kabeh papat saluran beroperasi ing mode CV, 4CV, 2, utawa 2 gapura.

    rincian
  • 2hp Euclid (Black)

    Rega asli ¥ 14,400
    Saiki rega ¥ 13,400 (¥ 12,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2HP sequencer Euclidean standar

    FITUR MUSIK Euclid minangka sekuen Euclidean 16 langkah kanthi kontrol CV.Ing urutan Euclidean, dawane dawane (Dawa, 1 nganti 16), jumlah denyut sing ON (Langkah, 1 nganti Panjang), lan titik wiwitan loop (O ...

    rincian
  • Behringer 182 SEQUENCER

    Rega asli ¥ 12,375
    SALE
    Saiki rega ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul sekuensial analog kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 182 Sequencer minangka urutan analog dobel sing ngasilake modul urutan klasik ing taun 80an ing lingkungan Eurorack.Urutan 8-saluran sing kasusun nganti 2 langkah nemtokake sawetara langkah lan mateni pagelaran paralel / seri ...

    rincian
  • WMD AXXENT

    Rega asli ¥ 27,900
    Saiki rega ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing nambah trek aksen ing kabeh 16 Metron

    TAMPILAN MUSIK AXXENT yaiku modul sing makarya minangka expander Metron lan bisa ngetokake gerbang aksen. Saben output digandhengake karo saluran dhewe, lan sampeyan bisa kanthi gampang program aksen nganggo antarmuka Metro terpadu. Gerbang aksen minangka modul drum ...

    rincian
  • 2hp LFO v2 (Black)

    ¥ 13,400 (¥ 12,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2 HP LFO kanggo morphing gelombang

    FEATURES MUSIK LFO v2 minangka LFO kanthi gelombang lan kecepetan kontrol sing bisa dikontrol. Duwe output utama sing ngasilake antarane gelombang sinus, gelombang segitiga, gelombang sawtooth, lan gelombang persegi, lan output AUX sing ngasilake gelombang liyane, lan gelombang kasebut bisa owah kanthi lancar kanthi tombol Gelombang / CV. Waveform diwiwiti kanthi input ngreset.

    rincian
  • Make Noise Tempi

    Metu saka Simpenan
    Bank jam 6CH sing bisa diprogram sacara intuisi lan fleksibel nganggo tombol

    TEMPI GAMBAR MUSIK yaiku modul pamindhahan "6-saluran polyphonic" saluran. Nggawe jam ruwet ing sistem modular lan menehi cara intuisi kanggo kelingan mengko. Gawe irama divisi klasik / irama multiplier kaya sing anyar ...

    rincian
x