Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Chord / Polyphony

  • Mutable Instruments Plaits

    ¥ 26,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul swara Oscillator-synth kanthi 16 model

    FEATURES MUSIK Plaits yaiku modul swara osilator / sintesis digital sing bisa nggunakake akeh model (algoritma). Desain desain osilator lawas Mutable durung diwarisake, lan piranti lunak lan piranti lunak wis direncanakake maneh wiwit awal. Akeh algoritma ...

    rincian
  • Mutable Instruments Rings

    ¥ 35,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul model fisik khusus kanggo bagean resonator!

    TAMPOK Musical Rings minangka modul resonator sing ngetrapake algoritma pemodelan fisik Mutable ora kaya Braids lan Unsur. Tansah ngayunake saka sinyal audio input, kayata amplop cendhak, pulsa pemicu, utawa swara ...

    rincian
  • 4ms Ensemble Oscillator (EO)

    ¥ 33,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    VCO polyphonic unik kanthi konfigurasi harmonik lan penghubung

    CIRI-CIRIK MUSIK Ensemble Oscillator (EO) minangka kombinasi unik saka 16 osilator gelombang sine kanthi bentuk gelombang kayata sintesis aditif, FM, distorsi fase, gelombang lip, lsp. Pendhapat polusi sing terintegrasi ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Chord v2 (Silver)

    ¥ 34,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Osilator Wavetable dilengkapi 4VCO lan bisa milih penghubung penghubung otomatis utawa kontrol 4 pitch. Formulir gelombang bisa dipasang

    CIRI-CIRI MUSIK Chord v2 minangka osilator chord-all-in-one sing nggawa polyphony musik menyang sistem modular. Sekawan VCO sing dibangun duwe pirang-pirang bentuk gelombang, lan fungsi tuning sing cerdas ndadekake gampang output kord. Ukuran cilik dibandhingake versi 4 ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Chord v2 (Black)

    ¥ 34,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Osilator Wavetable dilengkapi 4VCO lan bisa milih penghubung penghubung otomatis utawa kontrol 4 pitch. Formulir gelombang bisa dipasang

    CIRI-CIRI MUSIK Chord v2 minangka osilator chord-all-in-one sing nggawa polyphony musik menyang sistem modular. Sekawan VCO sing dibangun duwe pirang-pirang bentuk gelombang, lan fungsi tuning sing cerdas ndadekake gampang output kord. Ukuran cilik dibandhingake versi 4 ...

    rincian
  • Make Noise tELHARMONIC

    ¥ 41,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Sensitif osilator 3-swara aditif sing nggunakake DSP sing alami bisa ngontrol voltase kord lan sisik!

    CIRI-CIRI MUSIK * Tugas Jepang ana ing kene. tELHARMONIC minangka modul sintesis kanthi pirang-pirang swara lan algoritma pirang-pirang. Ing jagad modular, isih ana telung teknologi sing nggawe nada elektronik, yaiku sintesis gaya Telharmonium sing dikembangake ing taun 3, ...

    rincian
  • 2hp Bell (Silver)

    ¥ 16,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    6 modul percussion melusic garan bunder-bisa!

    CIRI MUSIK Lonceng yaiku modul sintesis polyphonic 2 HP khusus kanggo swara lonceng nggunakake sintesis modal. Kanthi nyintesis swara getar obyek kanthi bentuk sing rumit, swara metallik sing nuwuhake swara alat musik langsung saka fenomena fisik internal ...

    rincian
  • 4ms Spherical Wavetable Navigator (SWN)

    ¥ 63,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    6 modul osilator / osil swara synthile gampang lan gampang digunakake kanggo ngidini bahan sing direkam dadi gelombang!

    CIRI-CIRIK MUSIK Spherical Wavetable Navigator (SWN) yaiku swara sintesis polyphonic 6 saluran sing ngidini sampeyan nggawe melodi, chord, lan tekstur sing sugih saka drone morphing alon. S ...

    rincian
  • 2hp Bell (Black)

    ¥ 16,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    6 modul percussion melusic garan bunder-bisa!

    CIRI MUSIK Lonceng yaiku modul sintesis polyphonic 2 HP khusus kanggo swara lonceng nggunakake sintesis modal. Kanthi nyintesis swara getar obyek kanthi bentuk sing rumit, swara metallik sing nuwuhake swara alat musik langsung saka fenomena fisik internal ...

    rincian
  • ALM Busy Akemie's Castle

    ¥ 66,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    4 osilator FM operator digital kanthi voltase chip YAMAHA IC sing bisa dikontrol! Chord kanthi 5 cathetan uga bisa.

    TAMPOK MUSIK * Cathetan Amarga alam chip asli, ngeklik swara bisa dicampur nalika tombol level operator dipindhah. Sanajan level cilik, bisa uga ora rampung 0. Kajaba iku, amarga sifat chip kasebut, ngetokake swara lan gangguan sing gedhe banget sajrone setelan sing ekstrem.

    rincian
  • 4ms Spectral Multiband Resonator (SMR)

    ¥ 51,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Filter 6 saluran saluran kanthi keluwesan gaib

    TAMPOK MUSIK * Perangkat kukuh paling anyar saiki yaiku v5. Kanggo modul sadurunge Maret 2017, mangga tindakake karya nganyari ngisor iki. Panjelasan ing ngisor iki yaiku kanggo v3. Output sinyal 4V / Oct, penet sing apik, pencegahan cathetan, filter 1-pass, transpos lan akeh liyane v2 fitur ...

    rincian
  • Humble Audio Quad Operator

    ¥ 51,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi matrikulasi modulasi sing kuat.Bank operator kotak modern kanggo sintesis FM linear

    FEATURES MUSIK 4 Bank Operator Waveform Variabel kanggo Operator Quad Audio Audio Linear FM Humble duwe XNUMX operator (osilator) lan matrik modulasi fleksibel lan kuat kanggo nggawe struktur FM klasik kaya prasetel DX. Pangembangan terus ...

    rincian
  • XAOC Devices Hel

    ¥ 8,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Ngontrol kontrol sihir kanggo penghasil output saka Odessa

    CIRI-CIRI MUSIK Iki minangka expander sing nambah kontrol 5V / Oct ing 1 swara Odessa, supaya bisa muter kord. Cacahe swara bisa dipilih saka 1,3,5, 5, XNUMX kanthi tombol ing unit utama. Lima input kasebut diitung ing langkah semitone. Nyebar badan Odessa kanggo ngontrol detune ...

    rincian
  • 2hp Pluck (Black)

    ¥ 16,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul synth modeling 4HP fisik sing bisa nganti 2 poli swara

    FEATURES MUSIK Pluck yaiku modul swara synth 2HP adhedhasar algoritma pemodelan fisik lan khusus kanggo swara kaya senar sing dimainake. Kajaba iku, minangka polyphony papat nada, lan nganti papat cathetan bisa diputer bebarengan. Lembab menehi sampeyan ngontrol ukuran senar, dinamis ...

    rincian
  • 2hp Pluck (Silver)

    ¥ 16,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    Modul synth modeling 4HP fisik sing bisa nganti 2 poli swara

    FEATURES MUSIK Pluck yaiku modul swara synth 2HP adhedhasar algoritma pemodelan fisik lan khusus kanggo swara kaya senar sing dimainake. Kajaba iku, minangka polyphony papat nada, lan nganti papat cathetan bisa diputer bebarengan. Lembab menehi sampeyan ngontrol ukuran senar, dinamis ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Voice

    ¥ 15,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul Synth Voice Oscillator kanthi 8 algoritma beda

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. Erica Synths Pico Voice minangka modul osilator swara sintesis kanthi 3 jinis algoritma sintesis ing awak 8HP. Algoritma kaya ing ngisor iki, banjur pencet tombol kanggo ngalih. LED Kuning -...

    rincian
  • ALM Busy SID GUTS DELUXE (with Swin SID chip)

    ¥ 39,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Versi fungsi modul tambahan chip nyata sing bisa ngowahi chip swara ing Commodore 64 dadi rak euro. Sampeyan uga bisa muter kord.

    TAMPOK Musical Kita adol chip SwinSID, yaiku chip sing bisa ditambahi lan akeh daya saka chip SID asli, supaya sampeyan bisa nggunakake minangka modul Eurorack sanalika sawise tuku. Sampeyan bisa ngganti nganggo chip vintaj (6581/8580), nanging ...

    rincian
  • Instruo Troika

    ¥ 64,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Variabel gelombang osilator analog macem-macem!

    FEATURES MUSIK Trojan iku modul osilator sing gabungke telung osilator analog dadi siji modul. Saben osilator duwe slider sing ngidini sampeyan nyebrang antarane gelombang sinus, segitiga, alun-alun, lan gergaji 3 uga osilator 1 uga duwe kontrol lebar denyut ...

    rincian
  • Intellijel Designs Cylonix Shapeshifter

    ¥ 56,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Osilator digital kompleks kanthi pilihan synth skala akeh kalebu TZFM / chord / percussion / echo / vocoder!

    TAMPOK MUSIK * Kajaba pangowahan, panjelasan ing ngisor iki yaiku kanggo seri firmware versi 1. Ana akeh tambahan kanggo versi perangkat kukuh 2017 sing dirilis ing musim semi 2. Deleng "Firmware 2.0" ing ngisor iki kanggo ringkesan. Kanggo Shapeshifter sing sampeyan tuku ing toko ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x