Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Humble Audio Algo Expander

¥ 11,900 (¥ 10,818 ora kalebu pajak)
Expander sing nyimpen setelan algoritma Quad Operator lan ngidini persilangan ing antarane prasetel

Format: Eurorack
Lebar: 4HP
Ambane: 25mm
Saiki: 5mA @ + 12V, 0mA @ -12V
Manual (Inggris)

CIRI MUSIK

algoThe expander yaikuOperator kotakKaro operator kabehAR FMJumlah modulasi saka limang sumber input menyang papat operator tujuan(4x5 ing sisih tengen Operator QuadMatrik modulasiNilai parameter) kanggo salah siji saka telung slot,Kayu PapanNgijini sampeyan Informasi sing disimpen ing saben slot yaiku synthesizer FM klasikAlgoritmaInformasi sing cocog karo.

Saliyane telung slot A, B, lan C, uga duwe slot Live sing tegese posisi tombol ing matriks modulasi saiki. Kanthi nggunakake papat slot lan crossfader iki, sampeyan bisa nyetel setelan tombol (Urip Sampeyan bisa lancar salib ing antarane (slot) lan setelan prasetel (slot A nganti C).

Pencet terus tombol A, B, utawa C, LED bakal kedip kaping pindho lan slot bakalNgiritBakal rampung. Nalika sampeyan menet tombol kanggo slot, setelan kanggo slot kasebut diwatesi.benerPenempatan overwriteAlgoritma sing asliné ana ing sisih tengenkiwaBakal pindhah menyang. Kiwa lan kiwa bisa dadi algoritma sing padha. Contone, yen sampeyan nutul slot Live kaping pindho, loro-lorone kiwa lan sisih tengen crossfader minangka slot Live, saengga swarane bakal nggambarake posisi tombol matriks modulasi ing posisi apa wae ing crossfader.

Saka negara ing ndhuwur, nalika crossfader kebak kiwa lan nutul slot A, mung sisih kiwa dadi Live slot, sisih tengen dadi slot A, banjur ngalih crossfader saka kiwa menyang tengen nggawe lancar saka Live slot menyang slot A setting Sampeyan bisa pindhah menyang. Banjur tutul A maneh kanggo ngiwa lan ngiwa menyang slot A, dadi atur crossfader ngiwa maneh, banjur tutul B supaya nguripake slot B ing sisih tengen, supaya sampeyan bisa nyabrang menyang B wektu iki. Kanthi cara iki sampeyan bisa nyebrang antarane slot.

Sambungan karo Operator kotak

Sambungake header 15x2 pin kanthi ditampilake ing gambar kasebut. Yen disambungake kanthi bener, LED slot Live bakal padhang yen daya wis diuripake.

x