Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

Audio Sedher

  • Humble Audio Quad Operator

    Metu saka Simpenan
    Dilengkapi matrikulasi modulasi sing kuat.Bank operator kotak modern kanggo sintesis FM linear

    FEATURES MUSIK 4 Bank Operator Waveform Variabel kanggo Operator Quad Audio Audio Linear FM Humble duwe XNUMX operator (osilator) lan matrik modulasi fleksibel lan kuat kanggo nggawe struktur FM klasik kaya prasetel DX. Pangembangan terus ...

    rincian
  • Humble Audio Algo Expander

    Metu saka Simpenan
    Expander sing nyimpen setelan algoritma Quad Operator lan ngidini persilangan ing antarane prasetel

    TAMPAHAN MUSIK Algo Expander yaiku modulasi jumlah kanggo kabeh operator Operator Quad lan limang sumber modulasi input AR FM menyang papat operator sing dadi tujuan modulasi (paramèter matrik modulasi 5x4 ing sisih tengen Operator Quad ...

    rincian
  • Humble Audio Quad Operator (Demo)

    Rega asli ¥ 69,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi matrikulasi modulasi sing kuat.Bank operator kotak modern kanggo sintesis FM linear

    FEATURES MUSIK 4 Bank Operator Waveform Variabel kanggo Operator Quad Audio Audio Linear FM Humble duwe XNUMX operator (osilator) lan matrik modulasi fleksibel lan kuat kanggo nggawe struktur FM klasik kaya prasetel DX. Pangembangan terus ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x