Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

4ms Rotating Clock Divider ( RCD )

¥ 22,900 (¥ 20,818 ora kalebu pajak)
Pembahagi jam klasik lan eksperimen 4HP!

Format: Eurorack
Lebar: 4HP
Ambane: 35mm
Saiki: 19mA @ + 12V, 4mA @ -12V, 14mA @ + 5V
(5mA @ + 33V, 12mA @ -4V nalika + 12V digawe ing njero RCD kanthi setting jumper)
Manual pdf (Inggris)

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Kompak Jam Divider Rotating Clider Divider (RCD) sing ngidini CV ngontrol nganggo nomer divisi unik. Dibagi jam input ing macem-macem rasio lan output jam sing wis ditemtokake saka saben output. Kajaba iku, CV "Rotate" ngidini sampeyan ngontrol jumlah divisi kanthi cara sing unik.

Ing RCD,
  • Apa bagean divisi jam yaiku output saka saben jack
  • Apa sinyal output minangka sinyal gapura utawa pemicu sementara
  • Endi kanggo nyetel wektu kanggo ngasilake jam sanajan kanthi divisi sing padha
  • Apa ngreset kanthi otomatis ing siklus cekak
Bisa ditindakake kanthi nyetel jumper ing papan. Utawa RCD Ngilangi Attaching ngidini sampeyan ngontrol saka panel kanthi nyata lan ora ana akses menyang jumper. Sanajan jam kanthi nomer divisi "setengah aneh" kayata 5 divisi utawa 7 divisi, sampeyan bisa nggawe irama sing menarik nalika njaga divisi bar normal kanthi ngetrapake sinyal reset ing wektu sing apik. Sampeyan uga migunani minangka modul eksperimen irama.

Gawe CV
Puterake CV kanthi sithikJumlah divisi sinyal jam mundhak. Ing pirang-pirang kasus, jumlah divisi tambah siji, lan yen jumlah divisi maksimal sing bisa disetel dening jumper wis tekan, jumlah divisi ngasilake 1.(Hubungane antara Rotate CV lan nomer divisi jam yaikuIng manualDeleng uga "Tabel Rotasi" ing kaca 5-6 kanggo rincian. )
Yen bagean divisi maksimal yaiku 8 (setelan jumper standar), jumlah divisi output sing beda-beda beda kanthi 1, dadi yen Rotasi CV ditrapake sethithik, output jam saka saben output bakal. Pindhah menyang jack sing luwih dhuwur sabanjure, lan sinyal uga ganti minangka output saka jack ndhuwur iku pindhah menyang sisih ngisor.

DETAILS

Bagean iki nggambarake macem-macem setelan jumper ing papan RCD.
 
Kurva Log

6 jumper biru ing sisih tengen ndhuwur yaiku jumper pesawat sing dipasang ing RCD. Gambar kasebut minangka setelan gawan kanggo jumper. Ing RCD Breakout, bagean jumper iki nuduhaké kabel saka RCDBO, lan setelan kasebut bisa diganti ing panel.



Gambar ing ndhuwur nuduhake jumper ing RCD. The jumpers cacahe "7,8,3,4,5,6" saka ndhuwur. Jumper kasebut diarani "ON" nalika rong pin kasebut disambung karo jumper lan "OFF" yen ora nyambung. Bedane setelan kasebut gumantung karo status ON / OFF saben jumper kaya ing ngisor iki.
Nyetel Jumper3-5

Setelan jumper No.3,4,5. Kombinasi nomer 3,4 lan 8 nemtokake sawetara dhasar output sinyal jam saka 3,4 output. Kajaba iku, sawetara bagean divisi sing bisa dipindhah dening Rotation CV ditemtokake dening nomer XNUMX lan XNUMX (Range Rotateable Divide-by Range).

No. 5 minangka jumper kanggo nyetel "Mode Semalat" Nalika On, output saka 8 output kanthi merata saka jam kanthi nomer divisi kanthi jam kanthi jumlah divisi sing akeh, nanging yen Off, iku maksimal kaya sing ditampilake ing tabel ing ndhuwur. Mung jam sing cedhak karo jumlah divisi output saka wolung output.

Pengatur Jumper 6

Setelan jumper kaping 6. Nalika disetel menyang ON, dawane bakal dibalekake miturut Divide-by Range sing ditemtokake dening jumper nomer 3,4 utawa XNUMX.

Pengatur Jumper 7

7 setelan jumper. Down-beat minangka mode nalika jam divisi kaping diwiwiti kanthi jam "ON" ing pambuka kaping pisanan. Up-beat yaiku mode nalika jam diwiwiti "ON" ing pungkasan ngalahake saben nomer divisi.

Pengatur Jumper 8

Setelan jumper 8th. Yen sampeyan milih Aktifake, sinyal gapura bakal tetep ON sak suwene setengah wektu nalika sinyal output diuripake nganti wektu ON sabanjure. Yen disetel kanggo Off, sinyal output bakal micu lan mung kanggo wektu sing cendhak.

x