Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

4ms RCD Breakout ( RCDBO )

¥ 12,800 (¥ 11,636 ora kalebu pajak)
Expander Jam Piranti Putaran

Format: Eurorack
Lebar: 4HP
Ambane: 28mm
Saiki: 0mA @ + 12V (pasif)
Pandhuan Sambungan pdf (Inggris)

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Divider Jam RotasiIku modul breakout sing bisa ngoper setelan jumper saka (RCD) saka panel. Konektor pin mburiNyambung menyang RCD tanpa nyambungake menyang sumber daya.Manual SambunganKaya Step1 / Step2 sakaSisih ndhuwur Break Out uga kudu nyambung menyang sisih ndhuwur RCD dhewe.Mangga kabel. Ana papan kanggo 4 pin ing sisih kabel RCD, nanging iki ora dadi masalah.

Peranan saben saklar padha karo saben jumper kasebut. Babagan jumperKatrangan awak RCDMangga mirsani
x