Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Verbos Electronics Amp & Tone (2020 ver)

¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
VCF VCF VCF kompak karo pangkalan transistor

Format: Eurorack
Lebar: 10HP
Ambane: mm
Saiki: 85mA @ + 12V, 83mA @ -12V
Tartamtu (Inggris Pdf)
 

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Amp & Tone minangka modul VCF + VCA anyar Verbos Electronics kanthi sirkuit diskrit. VCA minangka basis transistor lan saringan minangka jinis tombol Sallen, nggawe ukuran luwih kompak.Distorsi sing disebabake dening nambah bathi input bisa ditrapake kanthi kuat kaya pembentuk gelombang, lan yen dikombinasikake karo resonan osilasi, bakal ngasilake pangowahan nada sing luwih kompleks lan kaya analog.Sirkuit VCA diskrit diilhami dening ARP2600, sing ngidini kontrol volume lan linear uga eksponensial.CV kontrol volume eksponensial nyambung internal karo input CV frekuensi cutoff, lan nyadari warna nada lan pangowahan volume kaya gerbang pass low.

DEMO

x