Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Mutable Instruments Veils 2020

¥ 24,090 (¥ 21,900 ora kalebu pajak)
Gampang nggunakake 4CH VCA mixer kanthi ciri tanggapan sing bisa diganti!

Format: Eurorack
Lebar: 10HP
Ambane: 25mm
Saiki: 50mA @ + 12V, 50mA @ -12V
Kaca Manual (Inggris)

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Veil minangka mixer VCA 4-saluran kanthi respon variabel. Amarga kopling DC, bisa ngolah ora mung audio nanging uga CV.Sanajan VCA sing resik, bisa didistorsi kanthi ningkatake atenuator kanthi lengkap lan input CV 5V utawa luwih dhuwur.Entuk bisa ditambah nganti 2 kali kanggo jinis linier lan 10 kali kanggo jinis eksponensial.Yen cedhak karo jinis eksponensial lan output gedhe, kliping banjur distorsi swara.

Interface

 
Panjelasan saben bagean ditampilake liwat mouse  

Ing versi 2020 anyar, attenuator CV wis dadi slider, ngirit ruangan.Tombol offset uga wis ditambahake, saéngga ngontrol volume output kanthi manual.

x