Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Malekko Heavy Industry Voltage Block (Black)

¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
Penyusun CV sing kuat kanthi 8 output lan 16 tahap kanthi fungsi unik lan fleksibel! Apik kanggo aplikasi modulasi kanggo modulasi
Format: Eurorack
Lebar: 20HP
Ambane: 20mm
Saiki: 120mA @ + 12V, 15mA @ -12V
Manual pdf (Inggris)  
Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Voltase Blok yaiku wolung urutan satelit 8 peringkat. Akeh fitur kinerja lan fitur panyimpenan pratinjau ndadekake alat CV sing fleksibel banget. Urutan ditetepake kanthi ngobahake geser ing wektu nyata utawa kanthi ngobahake geser nalika nemtokake langkah kanthi tombol langkah ing sisih ngisor.

Dawane urutan lan arah urutan bisa disetel kanggo saben saluran, lan ana macem-macem fungsi liyane kayata fungsi kanggo saben saluran, bisu lan nggawe acak, lan sapiturute, sing bisa diakses saka saben tombol (deleng penjelasan saben bagean).

Yen digunakake ing kombinasi karo Varigate 8+, lan sapiturute, sampeyan bisa nuduhake jam lan prasetel (fungsi liyane padha karo Voltase Blok). Kanggo tujuan kasebut, operasi ing bis tenaga sing padha karo Varigate 8+, lan mung kudu nyetel saklar voltase blok menyang "Budhak" lan ora ana hubungan khusus sing dibutuhake. 

Fitur
  • 8-saluran, Urutan CV 16-level kanggo saben saluran
  • Priksa lan kelingan prasetel
  • Rekam gerakan gerakan nyata-nyata
  • Ngukur ukuran (lan skala sing digunakake) utawa ora jumlah bisa dipilih kanggo saben saluran
  • Apa bisa ngowahi owah-owahan CV ing antarane langkah-langkah bisa diatur kanggo saben langkah
  • Urutan langkah-langkah bisa dikontrol dening CV uga jam
  • Input lan offenuasi CV input uga bisa digunakake ing mode CV
  • Dawane urutan bisa diatur saka 1 nganti 16 kanggo saben saluran
  • Divisi jam bisa disetel kanggo saben saluran saka 1-16
  • Kabeh saluran bisa digawe kanthi acak ing saben langkah
  • Kanthi input Rst / Hold
  • Arah urutan bisa dipilih kanggo saben saluran saka maju / mundur / bunder / acak
  • Kanthi fungsi bisu
  • Yen disambungake menyang Varigate 8+, sampeyan bisa nuduhake jam lan nambah jumlah prasetel dadi 100. Sampeyan uga bisa nggabungake prasetel
 
 

DEMO

x