Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Malekko Industri abot

Malekko Industri abot

Portland, Oregon. Merek modul Eurorack diwiwiti dening Malekko, sing misuwur dadi produsen pedal gitar. Wiwitane, nerbitake utamane modul lisensi resmi saka synthesizer pesisir kulon "Wiard", nanging saiki kita ngeculake akeh modul bermutu kualitas liya kayata seri seriencer.
  • Malekko Heavy Industry AD/LFO

    Metu saka Simpenan
    Amplop 6 saluran kompak / LFO!

    FEATURES MUSIK 12HP yaiku modul CV kompak sing ngemot 6 amplop / LFO AD. 6 saluran kasebut dipérang dadi sub bagean (bank) saka 3 saluran ndhuwur lan ngisor, lan saben bank duwe +10 switch lan tombol LOOP. Saben saluran duwe tombol LOOP sing cocog ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry CV/Gate

    Metu saka Simpenan
    Modul expander SYNC sing bisa ngowahi MIDI dadi 4 pasangan CV / gapura lan 8 gapura

    CIRI-CIRIK MUSIK CV / Gapura minangka modul sing bisa nyambung menyang modul SYNC perusahaan lan output pasangan pasangan CV / Gate 4 sing diowahi saka sinyal MIDI utawa 8 gapura (ora bisa digunakake dhewe). Mode output diuripake kanthi saklar 3 posisi, lan mlaku ing 3 mode ing ngisor iki. Mono ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Din Sync

    Metu saka Simpenan
    Modul ngusir SYNC sing bisa ngowahi MIDI dadi jam DIN SYNC sing dibagi

    CIRI-CIRI MUSIK Din Sync yaiku modul sing bisa ngasilake 3 Jam Din Sync sing diowahi saka MIDI kanthi nyambungake menyang modul SYNC perusahaan. Divisi jam (1,2,4, XNUMX, XNUMX) bisa kanggo saben output masing-masing. Sambungan antarane saben expander lan SYNC (Kabel listrik ora nyambung ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Invert Mix

    Metu saka Simpenan
    Inverter 2-saluran 3HP! Uga duwe fungsi campuran

    FEATURES MUSIK modul 2hP kompak. Saliyane ngilangi saben telung sinyal input (mbalikke tandha sinyal kasebut lan ngowahi gelombang mundur), ana Invert Sum sing nyampurake sinyal bathi, output Sum-out normal ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Mix 4

    Metu saka Simpenan
    3CH mixer kanthi mung 4HP

    FITUR MUSIK 3HP minangka modul mixer kompak sing bisa nyampur 4 input lan CV.  

  • Malekko Heavy Industry Noise

    Metu saka Simpenan
    3HP analog / sumber swara digital! Kontrol nada digital

    TAMPOK MUSIK 3HP modul sumber swara kompak. Swara analog bisa dikontrol dening 3 output putih, jambon lan vlf (frekuensi sithik banget), swara digital bisa dikontrol dening timbre (TIMBRE) kanthi tombol lan CV.  

  • Malekko Heavy Industry Performance Buffered Mult

    Metu saka Simpenan
    Multiple buffered sing uga bisa digunakake minangka pengontrol!

    FITUR MUSIK 1 X 3 Tipe buffard pirang-pirang kanthi 2 saluran output.Amarga kalebu jinis buffer, akurat lan stabil banget.Kajaba iku, yen sampeyan menet tombol, input saluran kaping 2 bakal dipateni, lan bakal digunakake minangka buffer kaping 1-saluran kanthi output 6 x 1 ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Quad Envelope

    Metu saka Simpenan
    Envelope 4-saluran AHDSR kanthi otomatisasi

    CIRI-CIRIK MUSIK Envelope yaiku amplop 4-saluran AHDSR (Attack / Hold / Decay / Sustain / Release) envelope. Saben saluran mlaku kanthi mandiri. Saliyane paramèter AHDSR, parameter sing bisa dipilih kanthi saklar bisa dadi ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Quad LFO

    Metu saka Simpenan
    4-saluran LFO sing bisa otomatis

    CIRI MUSIK Quad LFO yaiku modul LFO gelombang 4-saluran variabel. Saliyane paramèter gelombang kayata Frekuensi, Phase, Shape, Distort, lan Level, parameter sing bisa dipilih kanthi saklar bisa diset kanggo saben saluran. Gunakake tombol LFO pilih ing sisih ngisor kanggo ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Quad VCA

    Metu saka Simpenan
    Pengadil VCA analog 4CH sing sanggup pan lan crossfade kanthi fungsi SCAN

    FEATURES MUSIK Quad VCA minangka campuran VCA analog 4 saluran kanthi fitur unik. Saben saluran Quad VCA duwe input sinyal mandhiri, input CV, lan output sinyal, lan CH2 nganti CH4 diowahi normal. Modulasi Level lan CV kanggo saben saluran ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Richter Oscillator

    Metu saka Simpenan
    Osilator analog sing bisa ngowahi fase gelombang kasebut. Gelombang sinus iki uga ayu banget.

    Jacks & Knobs FITUR MUSIK Richter Oscillator minangka modul osilator kanthi sawetara gimik ing osilator analog / LFO berkualitas tinggi.Kontrol frekuensi standar kanthi kontrol FM eksponensial (kanthi attenuator) ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry SND/RTN

    Metu saka Simpenan
    Modul antarmuka cocog kanggo ngganti swara kanthi efek eksternal. Garing / udan bisa dikendhaleni nganggo CV knob

    TAMPILAN MUSIK SENI / RTN minangka modul antarmuka sing ngidini sampeyan ngasilake sinyal modular menyang level garis kanthi nyuda ing njaba, banjur lebokake level garis eksternal utawa swara level level instrumen menyang level modular. Jack 1/4 inci digunakake kanggo koneksi njaba. Pungkasan?

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Sync

    Metu saka Simpenan
    4HP MIDI → modul jam analog! Sampeyan uga bisa nyambung karo USB.

    CAMPURAN MUSIK SINIK yaiku modul MIDI kompak kanggo modul konversi jam analog. Sampeyan pancen becik yen sampeyan mung kudu nyinkronake karo piranti MIDI eksternal utawa DAW. Uga, nggunakake modul ekstensi CV / Gate lan Din Sync Malekko sing padha, konversi cathetan MIDI menyang CV / Pintu lan Di ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Unity Mixer

    Metu saka Simpenan
    Campuran kesatuan kompak sing bisa digunakake minangka pengontrol kanthi nggunakake saklar

    FITUR MUSIK Modul kompak kanthi 3 saluran Unity Mixer 2-input.Kajaba iku, kanthi menet saklar, loro saluran kasebut nyawiji lan bisa dioperasikake dadi siji mixer kesatuan kanthi 2 input, mula bisa digunakake kaya kontroler.  

  • Malekko Heavy Industry Varigate 4+

    Metu saka Simpenan
    Penyusun seri seri Varigate. Sampeyan uga bisa nemtokake saluran lan saluran CV.

    CIRI-CIRI MUSIK Varigate 4+ yaiku 4 saluran saluran 8 saluran sing akeh nggayuh fungsi Varigate 4 asli. Kajaba kanggo urutan gerbang, saklar CV / Gate ngidini kabeh papat saluran beroperasi ing mode CV, 4CV, 2, utawa 2 gapura.

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Varigate 4+ (Black)

    ¥ 32,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Penyusun seri seri Varigate. Sampeyan uga bisa nemtokake saluran lan saluran CV.

    CIRI-CIRI MUSIK Varigate 4+ yaiku 4 saluran saluran 8 saluran sing akeh nggayuh fungsi Varigate 4 asli. Kajaba kanggo urutan gerbang, saklar CV / Gate ngidini kabeh papat saluran beroperasi ing mode CV, 4CV, 2, utawa 2 gapura.

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Varigate 8+

    Metu saka Simpenan
    8-gapura / 2CV monster sequencer kanthi akeh fungsi program intuitif

    FEATURES MUSIK TAMPILAN 8+ minangka stasiun kontrol sing bisa dadi peran minangka penerus pusat ing sistem modhal Eurorack. Gawe urutan kanggo kinerja lagu utawa langsung kanthi nggunakake 16 langkah saka 8 saluran gapura lan 2 saluran CV. Aku ngatur kanthi bebas ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Voltage Block

    Metu saka Simpenan
    Penyusun CV sing kuat kanthi 8 output lan 16 tahap kanthi fungsi unik lan fleksibel! Apik kanggo aplikasi modulasi kanggo modulasi

    CIRI-CIRI MUSIK Tegangan Blok yaiku wolung mandir CV 8 tahap. Akeh fitur kinerja lan fitur panyimpenan pratinjau ndadekake alat CV sing fleksibel banget. Ing urutan, mindhah panggeser ing wektu nyata utawa nemtokake langkah kanthi tombol langkah ing sisih ngisor ...

    rincian
  • Malekko Heavy Industry Voltage Block (Black)

    ¥ 38,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Penyusun CV sing kuat kanthi 8 output lan 16 tahap kanthi fungsi unik lan fleksibel! Apik kanggo aplikasi modulasi kanggo modulasi

    CIRI-CIRI MUSIK Tegangan Blok yaiku wolung mandir CV 8 tahap. Akeh fitur kinerja lan fitur panyimpenan pratinjau ndadekake alat CV sing fleksibel banget. Ing urutan, mindhah panggeser ing wektu nyata utawa nemtokake langkah kanthi tombol langkah ing sisih ngisor ...

    rincian
  • Malekko Heavy Quad Gate Delay

    Metu saka Simpenan
    Wektu tundha gapura 4 saluran kanthi fleksibel kanthi mode input sing bisa diowahi lan entuk ukuran

    FEATURES MUSIK Quad Gate Delay yaiku wektu tundha gapura 4 saluran. Input gerbang menyang saben saluran bakal output sawise wektu tundha wektu sing ditemtokake saben tombol. Wektu tundha bisa dikontrol kanthi voltase ing CH1 lan CH2. Gerbang input Input lan wektu tundha ...

    rincian
  • Malekko Heavy Richter Dual Borg Filter

    Metu saka Simpenan
    Dual filter / gapura pass rendah nggunakake bactrol

    CIRI MUSIK Dual Borg minangka filter dual kanthi macem-macem jinis filter, Borg I ing sisih kiwa lan Borg II ing sisih tengen, dipengaruhi dening loro modul prosesor, Buchla 292 Low Pass Gate lan filter Korg MS20.

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x