Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
* Produk iki bisa uga duwe goresan utawa calar amarga karakteristik panel nggunakake papan sirkuit sing dicithak. Wigati dimangerteni.

CIRI MUSIK

Manual JepangAna.

Iki minangka evolusi modul swara mikro sing nggunakake lengkap cara operasi tape. Swara bisa disintesis kanthi ngatur maneh tape kanthi gunting, ngganti kecepatan puter lan arah puter kanthi Vari-Speed, lan nindakake proses granular swara kanthi Gene-Ukuran. Sampeyan uga bisa kanggo tumpukan Gen karo Morph. Sampeyan uga bisa nggunakake output follower amplop utawa pemicu output EOSG kanggo sesambungan karo modul sekitar.
 
  • Kabeh parameter sing ana hubungane karo manipulasi swara bisa dikontrol voltase
  • Input lan output yaiku stereo, kanthi penyesuaian tingkat otomatis ing input
  • Reel tape virtual kanggo ngrekam bisa ngrekam nganti 2.9 menit (perangkat kukuh MG137 utawa luwih dhuwur)
  • Sampeyan bisa nyelehake nganti 299 spidol splice per reel
  • Slot kertu SD kanggo nyimpen pirang-pirang gulungan
  • Sampeyan bisa nggunakake teknik swara-swara kanggo lapisan swara
  • Puter maneh lan rekaman bisa ditindakake kanthi mandiri kaya mesin sing kapisah
  • Vari-Speed ​​bisa dilanjutake saka 12 semitone nganti 26 semester mudhun liwat 3 octaves
  • Gawe file codec 24-bit, 48kHz / 32-bit wav
  • Isi reel bisa didhukung menyang komputer kanthi nggunakake kertu SD
  • Kertu SD klebu

CARA MENGGUNAKAN

Interface

 
Panjelasan saben bagean ditampilake liwat mouse

Reel lan kejem

Ing Morphagene, swara sampel yaikuReelDimainake minangka swara ing pita virtual sing diarani. Ing reel,SambatSampeyan bisa nggawe wilayah sing kaya pita, lan spidol splice sing dadi delimiter splice bisa digawe kanthi mencet tombol Splice sajrone puter maneh, input pemicu, utawa piranti lunak (Reaper). Splice nemtokake sawetara daur ulang lan wiwitan lan mburi playback siji-shot. NgaturNgontrol, utawaTombol shiftIntine bisa dipindahake utawa input input. Yen sampeyan ngganti splice nalika nggegirisi, bakal muter nganti pungkasan splice banjur pindhah menyang puter maneh kethokan sing mentas dipilih. Wektu gulungan maksimal yaiku 2.9 menit (firmware MG137 utawa luwih dhuwur), lan nganti 299 spidol splice bisa dilebokake.

Nalika kertu microSD ora dipasang, Morphagene mung bisa nggawe siji reel lan rekaman bakal ana ing reel kasebut. Kajaba iku, kanthi nggunakake kertu microSD, sampeyan bisa milih saka macem-macem file wav lan mbukak reel anyar.
 

rekaman

Kanggo ngrekam swara input menyang Morphagene, tempel input kasebut menyang Inputs jack banjur pencet tombol REC. Banjur pencet tombol REC kanggo mungkasi ngrekam. Cara rekaman iki bakal nyathet ing rempah-rempah sing dipilih lan ora bakal nerbitake pameran liyane. Setelan kayata Vari-Speed ​​ora mengaruhi rekaman. Nalika ngrekam swara ing splice sing ana,Kontrol SOSNgijini sampeyan ngrekam ing audio ana sing ana ing sisih. Yen SOS kebak kiwa, mung swara input anyar direkam, lan yen wutuh tengen, mung swara puterane sing saiki wis direkam ing kamulyan. Morphagene ngidini sampeyan nglumpukake macem-macem gambar swara kanthi ngrekam pirang-pirang lapisan kaya iki.

Kanggo ngrekam kanggo pisuhan anyar, terus tombol REC banjur pencet tombol SPLICE. Ing wektu iki, umpamane, muter SPLICE ing sisih tengen, lan ganti game puter maneh karo Ngatur lan sapiturute utawa ngrekam nalika muter maneh karo paramèter puter maneh, lan sampeyan bisa nggawe kamulyan anyar sing direkam kanthi nggambarake operasi kasebut.
 

Reels rekaman lan kelingan ing kertu microSD

Kanthi Morphagene, file wav ing kertu microSD format microSD bisa diarani lan digunakake minangka reels. Siapake audio sing pengin digunakake nganggo Morphagene minangka file wav 32 kHz, 32 kHz, lan pasang mg48.wav, mg1.wav, mg2.wav, ... mg3.wav, mga.wav, ing folder root (ndhuwur) kertu microSD. Selehake minangka mgb.wav,… mgw.wav. (Nganti 9 reel).
Lebokake kertu microSD banjur pasang. Yen tombol Shift ora surem Kertu microSD ora dipasang, mula penet tombol Shift kanggo dipasang. Sabanjure, tahan tombol SPLICE banjur pencet tombol REC.Mode ReelAku bakal mlebu. Ing mode reel, sampeyan bisa milih file wav sing disiapake ing kertu microSD minangka reel nggunakake tombol Organize. Werna warna jendhela kanggo saben file wav sing dipilih, lan pungkasane dadi putih, nanging wektu iki sampeyan bisa mbukak reel lan ngrekam ing reel anyar. Priksa manawa CV ngontrol kayata REC, Splice, Shift, Organis lsp, ora bisa digunakake sajrone mode reel. Kanggo metu mode reel, pencet tombol REC nalika nahan tombol SPLICE maneh.

Rekaman lan suntingan sing ora dienggo ing reel sing dimuat langsung ditampilake ing file ing kertu microSD,Bisa ditulis maneh.Yen sampeyan ora pengin nggawe pangowahan ing file kasebut, cabut kertu microSD (ora rame) sawise gelang anyar diarani.
 

Proses ngolah saben kontrol

Saliyane nglereni reels karo Splice, Morphagene uga duwe kontrol kanggo modulasi reel suntingan lan puter maneh. Meh kabeh paramèter cocog karo kontrol voltase kayata CV lan gapura saliyane tombol lan tombol, lan kanthi nggunakake kabeh, sintesis kanthi nggunakake fragmen swara (swara mikro) bisa.

Jenis KacepetanApa kontrol kecepatan puter maneh ing pita virtual. Sing luwih cepet sampeyan ngowahi ing sisih tengen, luwih cepet kecepatan lan swara sing luwih dhuwur. Nalika tombol ing sisih kiwa, puter maneh ing arah sing beda, lan ngowahi ing sisih kiwa ndadekake swara banter. Nalika LED sekitar dadi ijo, conto kasebut bakal ana ing kecepatan asli lan uga pitch asli. Baby-Blue siji oktaf ing ndhuwur, siji oktaw jambon ing ngisor.

Ukuran GeneApa dawa audio sing diputer ing reel. Puter kabeh audio ing splice saiki ing sisih kiwa kiwa, lan genti ing sisih tengen nganti disigar (Gene). Wiwit Gene-Ukuran dikendhaleni ora kanthi jumlah conto nanging kanthi unit wektu, ganti Vari-Speed ​​ora ngganti wektu puter maneh siji Gene.

Yen sampel digawe dening kontrol ukuran Gene, ana kendharaan kanggo conto conto bisa diputer maneh.slideApa. Ing posisi paling kiwa, Gene pisanan ing saiki sing dienggo, lan nalika dipaling ing sisih tengen, Gene ing mburi diputer. Kontrol Slide kanggo Gene beda karo kontrol Organisasi kanggo Splice amarga Geser ngganti posisi puter maneh kanthi cepet nalika ana owah-owahan, dene Ngatur ngganti kethokan puter maneh nalika pungkasan puter maneh wis dirambah. Apa titik

Modulasi Slide banget efektif kanggo nyusun swara anyar. Kanthi modulasi voltase terus-terusan kaya LFO, posisi puter maneh uga terus-terusan, lan kanthi modulasi CV ing langkah kayata urutan, puter maneh posisi puter maneh sacara discontinuously.

MorfisSaiki, nemtokake wektu lan tumpang tindih Gene kanggo muter. Ing posisi paling kiwa, saben Gene bakal muni kanthi interval wektu cendhak. Ing udakara udakara jam 8:30, Gen dimainake tanpa tumpang tindih utawa interval, lan ngluwihi, pirang-pirang Gen bakal ditabuh kanthi tumpang tindih, lan tingkat tumpang tindih bakal mundhak nalika diuripake ing sisih tengen. Aku bakal terus. Yen sampeyan ngaktifake maneh menyang sisih tengen, efek pitch lan stereo uga bakal digawe, ngidini sampeyan nggawe tekstur sing luwih kompleks.


JAMInput mbantu ngontrol sawetara paramèter. Yen Morfes nganti jam 12:XNUMX lan ukuran Gene luwih cilik tinimbang kabeh, kabeh maju Gene sing muter saben jam ditampa. Sampeyan uga efektif kanggo modifikasi Ukuran Vari-Speed ​​lan Gene nalika maju kanthi siji. Wektu rekaman uga bisa digawe wektu kanggo jam.

CV MetuOutput output audio saka Morphagene ing ukuran CV (envelope follower). Uga bisa digunakake kanggo modhifikasi parameter Morphagene dhewe kayata Slide. Nalika Morph digedhekake, pangowahan volume bakal dadi luwih lancar, saéngga owah-owahan ing CV Out uga bakal lembut.
 

Jinis Aktivitas Jendhela-Cepet lan wektu

Werna jendela LED ing sekitar tombol-Speed-Speed ​​nuduhake status kontrol Vari-Speed ​​lan Morph. Nalika tombol Vari-Speed ​​ing sisih tengen jam 12 (ngelawane ana ing sisih kiwa), jendhela ing sisih tengen nuduhake sesambungan ing antarane playback lan pitch asli, lan nalika ijo, kacepetan asli sampel disetel lan Bakal. Baby-Blue siji oktaf ing ndhuwur, siji oktaw jambon ing ngisor.

Jendela ing jendhela ngelawan sing nuduhake kahanan Vari-Speed ​​nuduhake kahanan ngontrol Morfal. Nalika input ora ditetepake ing Jam, nuduhake kahanan tumpang tindhih Gene kanthi Morf, lan owah dadi abang dadi oranye ing posisi Morph ing ngendi Gene sing tumpang tindih mundhak siji.

Nalika ditetepake ing Jam, peran jam kasebut gumantung karo posisi Morph. Jendhela ditampilake abang kanggo sawetara dina saka sisih kiwa Morph, lan jam kasebut digunakake minangka shift Gene normal. Yen sampeyan ngowahi maneh,Ngatur wektuMode mlebu lan jendela dadi surem. Yen sampeyan ngaktifake tombol Gene-Ukuran ing sisih tengen lan input jam kanggo ngganti Vari-Speed, pitch bakal ganti tanpa ngganti kacepetan puter maneh. Kacepetan dikontrol dening jam.


Werna jendela kegiatan sing cocog karo tungku simpul Morfil. Ngiwa ora ditetepake karo Jam, sisih tengen dicenthang karo Jam. Ing kasus iki, ngowahi Morph menyang sawetara ombone bakal nyebabake jam digunakake kanggo wektu amba tinimbang Gene ganti.
 

Macem-macem operasi tombol

Dhaptar operasi tombol, kalebu pisuhan lan penghapusan audio.
  • Pencet tombol REC: Rekam menyang kriya saiki
  • Tekan tombol REC banjur penet tombol SPLICE: Gawe splice anyar lan cathet ana
  • Tahan tombol REC banjur pencet terus Shift: Pangaturan otomatis tingkat input (Kanthi firmware anyar mg203 utawa luwih anyar, penyesuaian otomatis bakal diilangi, lan bathi input disetel kanthi 4 langkah saben tombol Shift dipencet nalika nahan tombol REC.)
  • Pencet tombol SPLICE: tekan spandhi splice ing posisi puter maneh saiki
  • Pencet tombol REC nalika menet tombol SPLICE: Ketik / metu mode reel
  • Tombol Pencet Pencet: Gunung kertu SD, maju terus
  • Terusake Shift banjur pencet tombol REC: Mbusak reel sing dipilih ing mode reel. Busak splice saiki ing mode normal (busak ora mung panandha mewah, nanging audio ing splice saiki lan gabung karo sisih ngarep lan mburi)
  • Shift + REC dawa menet: Busak kabeh splice (ora mung spidol splice, nanging awake dhewe)
  • Pencet Shift + Splice: Delete the spondho spice of playing playing and gabung karo splice
  • Pencet dawa Shift + Splice: Delete all spice marker on the reel and bali menyang siji pisah minangka kabeh

UPDATE PULANG

Anyari firmware kaya ing ngisor iki.
  • Download file firmware menyang piranti puter maneh lan siyap kanggo puter maneh Daya mati Moragene
  • Priksa manawa piranti puter maneh ora mung swara liya tinimbang firmware (swara swara, lsp)
  • Copot kertu microSD saka Morphagene
  • Setel volume piranti puter maneh sekitar 80% banjur tampal output piranti menyang Input Kiri Kiri Morphagene. Yen sampeyan pengin ngawasi swara puter maneh, rungokake swara Ngiwa Output.
  • Nalika terus tombol Morphagene REC, uripake kekuwatane
  • Yen sampeyan ngaktifake kekuwatan, priksa manawa jendhela SPLICE mung ijo, banjur culake tombol REC.
  • Miwiti muter file firmware
  • Jendela kegiatan moragene sumunar ing pola kanggo nuduhake yen nampa data. Nalika aku ngawasi, aku bisa ngrungokake mundhak
  • Yen nganyari wis rampung, kabeh lampu Morphagene bakal madhangi lan swara bakal mandheg
  • Pateni Morphagene, banjur mateni nalika nahan tombol SPLICE. Rilis tombol SPLICE sawise dikonfirmasi yen jendela SPLICE mung sing surem.
  • Aktifake tombol kontrol Vari-Speed ​​saka mburi kiwa menyang mburi tengen ndhuwur sawetara. Banjur penet tombol SPLICE maneh kanggo mateni kekuwatan banjur urip maneh.
  • Ing wiwitan, yen jendela kegiatan Reel lan Splice ijo lan fuchsia (pink), perangkat kukuh Morphagene wis dianyari kanggo mg137 paling anyar.

DEMO

x