Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Instruo Harmonaig

Rega asli ¥ 53,900
Saiki rega ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
Pangukur polyphonic sing bisa milih kode diatonik kanthi otomatis miturut mode kasebut

Format: Eurorack
Lebar: 18HP
Ambane: 27mm
Saiki: 120mA @ + 12V, 20mA @ -12V

Manual pdf (Inggris)
Pandhuan Cepet pdf (Inggris)

Iki produk pangowahan rega. Regane bakal diganti (ditambah) dadi rega kanthi garis koreksi ing ndhuwur tanggal 6/15.

CIRI MUSIK

Harmonaig minangka pengukur sing ngasilake CV pitch sing ana gandhengane karo kord. Nalika input sinyal CV, pitch CV sing cocog karo oyod, nomer 1, 3th lan kaping 5 yaiku output.Fungsi pilihan kode otomatisYen diaktifake, kord dipilih supaya output output CV ora nyimpang saka mode sing ditemtokake (bisa dipilih saka mode seri Honionon / Harmonic Minor), ngasilake harmoni. Mesthi wae, bisa uga wani metu saka mode kasebut. Kemajuan kord gampang kaya program minangka urutan dhasar siji. Deleng bagean Rincian kanggo pandhuan rinci babagan cara nyedhiyakake rute lan kode

Harmonaig liyane duwe fitur ing ngisor iki
  • Jinis input CV sing diukur yaiku -10V nganti 10V, kanthi Attenuverter
  • Range output Julat CV uga -10 nganti 10V, lan kabeh papat bisa ngleyang masing-masing kanthi kontrol mateni analog.
  • Output gerbang sing bisa digunakake ing mode kinerja utawa cara ukur
  • Tombol tombol sisih lungguh kanggo gampang operasi
  • Inversion lan bersuara, sing ngowahi ukuran ing chord dening octave, bisa uga dikendhaleni nganggo tombol lan CV.
  • Kord ing ngisor iki bisa dipilih nganggo tombol utawa CV
    • -∆7 (bocah cilik 7)
    • O (suda 7)
    • Ø (bocah cilik 7 ♭ 5)
    • -7 (bocah cilik 7)
    • 7 (dominan 7)
    • ∆7 (utama 7)
    • + ∆7 (tambah utama 7)
    • +7 (ditambah 7)
    • Sekawan kode sing ditetepake pangguna (4, 1, 2, 3). Kanggo ngeset kode sing dipilih, tutul kaping pindho tombol Diatonic nalika nahan tombol Transpos.
    • Tutul kaping pindho C nalika nyekel tombol Transposit lan Diatonic kanggo mlebu mode Unison lan kabeh patang pitung bakal dadi oyod. Bisa digunakake kanggo nyetel osilator
* "Mod" mode Quantizer / mode Kinerja / mode Unison tegese mode operasi lan ora ana hubungane karo mode Harmony.

Antarmuka Panganggo

Fungsi saben bagean ditampilake liwat mouse
 

Kombo-kancing tombol / dhaptar operasi dawa

  • Tutul tombol diatonis nalika nyekel tombol Transpos: switch mode / kinerja mode
  • Pencet terus tombol Transpos: Pilih mode sing bakal dipilih kanthi otomatis kode pilihan
  • Tutul kaping pindho tombol C nalika terus tombol Transpos lan Diatonic: Ketik mode Unison lan gawe kabeh CV pitch. Iku trep kanggo nyetel. Tutul C maneh kanggo bali
  • Tutul kaping pindho C nalika nyekel tombol Transpos: Mbusak kabeh setelan sing digawe dening slider Transpose
  • Pilih kode khusus, terus Transpos banjur tutul kaping pindho Diatonic: Program kode khusus. Pencet terus tombol Transpos nganti kode diputus

Details

Ing Harmonaig, ana bedane metode kanggo nemtokake skala akar lan skala sing dipasang ing ndhuwur. Cara nemtokake ukuran ukuran rute gumantung saka mode Nomer / Kinerja.QuantizerIng mode kasebut, CV input kasebut diwatesi menyang skala paling cedhak ing skala pesawat (tombol pencahayaan), lan dianggep minangka akar kord lan glows putih. Gunakake tombol kanggo nyetel skala sing bisa ditindakake rute. Kanthi menet tombol Diatonic nalika menet tombol Transpos, tombol tombol bisa diowahi saka fungsi jumlah.パ フ ォ ー マ ン スNgalih menyang mode. Kanthi fungsi kinerja, sampeyan bisa nemtokake cathetan ROOT langsung karo tombol tinimbang nyetel skala sing bisa digunakake karo oyod tombol. Gapura minangka output saka output Gate nalika tombol dipencet.

Skala sing dipasang ing ndhuwur rute, yen sampeyan nggunakake pilihan penghubung otomatis,Konfigurasi otomatis kord ing skala ing mode sing ditemtokake.Ing wektu iki, mode sing swara swara saka konstituen bisa nyebabake swasana harmoni.ModeNgowahi gampang kaya:

Pencet terus tombol Transpos. Tombol sing cocog karo warna putih putih, nanging tombol kasebut cocog karo mode Ionian, Dorian, Phrygian, Lydian, Mixolydian, Aeolian, Locrian, masing-masing. Sampeyan uga bisa nggunakake mode seri harmonik kanthi nutul tombol Diatonic nalika milih. Contone, nalika Dorian dipilih lan Transpose ora dileksanakake, komponen penghubung sing bakal dipilih kanthi otomatis yaiku C dorian, yaiku C, D, Eb, F, G, A, Bb. Yen rute C, C / Eb / G / Bb (C – 7) bakal dipilih, lan yen rute kasebut Eb, Eb / G / Bb / D (EbΔ7) bakal dipilih. Yen sampeyan pengin iki dadi D durian, putar tombol Trasnpose orange light lan gunakake slider kanggo ngunggahake mode mode kanthi rong semitones. Kajaba iku, yen cathetan root ora ana mode, bakal diproses dening setelan asli Harmonaig.

Tombol pilihan penghubung bakal dipateni nalika kord dipilih kanthi otomatis. Kanggo milih lan ngontrol kord kanthi nggunakake knobs utawa CV, pencet tombol DIATONIC supaya dadi cemlorot oranye. Ing wektu iki, penghubung ing rute bisa dikendhaleni kanthi bebas nganggo tombol utawa CV. Yen sampeyan mung mindhah rute tanpa mindhah kode, bakal dadi kode terjemahan

Kord mutusake kaya ing ndhuwur bisa ditambahi maneh karo kontrol kayata Inversion lan Voicing kanggo nambah variasi.
 

DEMO

x