Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Hikari Instruments Duos Eurorack

¥ 33,000 (¥ 30,000 ora kalebu pajak)
Eurorack versi synth modular saka Duos

Format: Eurorack
Lebar: 24HP
Ambane: 28mm
Saiki: 110mA @ + 12V, 120mA @ -12V

CIRI MUSIK

Stereo chaos synthesizer karo Low Pass GateDuosEurorack modular synth versi saka.Kanthi sirkuit chaos sing dumadi saka register shift lan multi-umpan balik, saka alangi swara kaya badai salju kanthi visibilitas nol menyang kluster pulsa kaya komputer ibu sing mlayu, nganti obrolan hantu antarane mikroorganisme sing mentas lair. stereo.Kanthi macem-macem CV I / O kanggo synthesizer modular, sampeyan bisa nggawe ekosistem anyar kanthi umpan balik luwih lanjut, utawa sampeyan bisa njupuk alih synthesizer liyane kanthi CV / CLOCK OUT kacau.

 
x