Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

CG-Products PCV1

¥ 9,900 (¥ 9,000 ora kalebu pajak)
Pisang modul / modul konversi plug 3.5mm

Format: Eurorack
Lebar: 6HP
Ambane: 18mm
Saiki: 0mA @ + 12V, 0mA @ -12V

* CG-Products duwe akeh proses gaweyan tangan, lan sanajan panel kasebut goresan utawa rusak, didol minangka kondhisi normal yen fungsine normal.Kajaba iku, ana macem-macem warna, wujud, lan cetak dibandhingake karo pabrikan liyane.Tulung dicathet.

CIRI MUSIK

Iki minangka konverter patch sing bisa digunakake kanggo ijol-ijolan sinyal karo synthesizer sing nggunakake plug pisang lan synth kayata Eurorack sing nggunakake plug 3.5mm. Voltase ditetepake kanggo saben jack banana kasedhiya ing jack 3.5mm sisih tengen (lan kosok balene).

Nanging, amarga kudu nggunakake lemah sing padha kanggo sistem loro, tampal lemah ing sisih pisang menyang jack banana ground ngisor sadurunge digunakake. Contone, ing Buchla Music Easel etc., tampal jack ground ing kasus kasebut lan jack ground PCV1 nganggo kabel pisang.
x