Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

CG-Products Delay 1022

¥ 52,900 (¥ 48,091 ora kalebu pajak)
Penundaan BBD analog sing fokus ing fungsi sumber swara lan prosesor!

Format: Eurorack
Lebar: 12HP
Ambane: 52mm
Saiki: 90mA @ + 12V, 90mA @ -12V
PDF PDF (Inggris)

Kanggo kiriman sawise Mei 2022, switch Low Cut wis ditambahake ing Rev.5.

* CG-Products duwe akeh proses gaweyan tangan, lan sanajan panel kasebut goresan utawa rusak, didol minangka kondhisi normal yen fungsine normal.Kajaba iku, ana macem-macem warna, wujud, lan cetak dibandhingake karo pabrikan liyane.Tulung dicathet.

CIRI MUSIK

Telat1022 minangka telat BBD analog sing fokus ing fungsine minangka sumber swara. Kanthi nggunakake wektu tundha lan umpan balik saka audio rate, fungsi kasebut minangka swara synth karo bledosan swara lan pemicu minangka input, lan minangka filter sisir.

Wektu tundha 1022 nggunakake loro utawa siji elemen BBD 512 tataran sing ngasilake wektu tundha cekak banget lan menehi wektu tundha 2Hz nganti 1Hz (20ms nganti 760ms). Yen ditundha ing tarif audio, yen sampeyan menehi sinyal sinyal sing cendhak saka sawetara milisietik utawa kurang, gelombang sing diulang maneh nalika wektu tundha bakal digawe, lan swara sing bakal digawe. Delay1.3 ngetrapake sintesis metode iki kanthi unsur-unsur BBD analog, ngidini sampeyan nggawe senar lan swara sing padha karo perkusi. Kanthi input 50V / Oct, pucuk bisa dikendhaleni kanthi nggunakake 1022V / Oct luwih saka 1 nganti 3 okta.

Umpan balik banget mengaruhi nada lan bosok. 1022 Kanggo Feed maneh ing njaba, aturake "FB Loop" menyang "Open" banjur tampalan Tanggalan → In2. Akeh eksperimen bisa kanthi masang modul liyane ing antarane

* Amarga elemen BBD analog digunakake, sawetara swara kalebu saka output. Sampeyan uga bisa ndeleng swara ing demo ing ngisor iki. Gunakake filter sing dibangun kanggo ngimbangi swara lan swara. 

* Yen sinyal audio input menyang TC Vin kanggo FM, sinyal bakal dicampur lan output, nanging iki watesan amarga chip lan sirkuit sing digunakake. Gunakake CV sing dudu tarif audio kanggo TC Vin.
 

DEMO



x