Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

4ms Spectral Multiband Resonator (SMR)

¥ 57,900 (¥ 52,636 ora kalebu pajak)
Filter 6 saluran saluran kanthi keluwesan gaib

Format: Eurorack
Lebar: 26HP
Ambane: 24mm
Saiki: 86mA @ + 12V, 28mA @ -12V, 25mA @ + 5V
Manual Jepang(Kompatibel karo v5 firmware)
Manual pdf (Inggris)

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

* Perangkat kukuh paling anyar saiki yaiku v5. Kanggo modul sadurunge Maret 2017, mangga tindakake karya nganyari ngisor iki. Panjelasan ing ngisor iki yaiku kanggo v3. Akeh fitur tambahan v4 kayata output sinyal 1V / Oct, tuning nggoleki, pencegahan cathetan, filter 2-pass, transpose, lsp.Manual JepangMangga deleng.

Sponral Multiband Resonator (SMR) ngasilake swara sing apik banget saka swara putih,Bank panyaring dinamisFilter résonansi sing inovatif sing bisa ngolah audio input minangka.

Aktif kanggo SMR6 saringan bandpassSaiki lan saben filter bandpass digital ngolah sinyal input lan menehi output. Loro input lan output kanggo nomer aneh (kemungkinan) lan uga nomer (soré) lan bisa digunakake kanthi kapisah. Frekuensi band iki ana macem-macemSkalaBisa dikonfigurasi kanggoCincin LEDNuduhake skala skala frekuensi saben saluran sing cocog karo. Skala ora winates mung skala Kulon,Skala India, skala diferensialEtc. uga bisa dipilih. Kanthi modulasi karo macem-macem kontrol, sampeyan bisa nindakake akeh operasi harmonik.

Minangka conto nggunakake liyane saka bank filter normal, yen résonansi maksimal, input pemicu ngasilake swara kaya marimba,Lacak Remix, harmoni, proses data spektrum lan vokod, ngukur audio input menyang skala, lsp.A macem-macem.

Band frekuensi saben saluranSkalaWiwit skala ing njero, nalika 6 digabungakeKodeBisa.PuterYen tombol, tombol sing dipilih bakal pindhah ing skala, lan yen sampeyan nggawe bunder, bakal bali maneh ing pitch paling murah.nyebarLaras bakal mbukak interval antarane pitters saringan. Pemicu utawa CV bisa digunakake kanggo muter, lan CV bisa digunakake kanggo pilihan urutan utawa skala supaya modul eksternal bisa dikontrol kanthi fleksibel.MorfisBisa transisi lintas lintas menyang frekuensi sing jejer, saéngga bisa nyetir SMR minangka panyaring resonan kanthi cairan kanthi nyampur jam kanthi irama karo Slew.

Resonansi / QSampeyan bisa nggawe swara kaya gong utawa marimba kanthi ngirim pemicu menyang SMR kanthi maksimal. Pita frekuensi saben saluran digawe ukuran, saengga bisa nyintesis swara musik lan kompleks. Kosok baline, ngedhunake résonansi / Q ngidini sampeyan ngekstrak mung band frekuensi tartamtu lan nyapu spektrum. Kajaba iku, frekuensi lan résonansi saben saluranTombol KunciSampeyan uga bisa dibenerake.

Loro jacks kanggo frekuensi penyesuaian ditempelake ing saben saluran saluran / aneh,V / OctIki bisa uga dikendhaleni, sing migunani kanggo mbangun melodi sing pindhah ing swara lan nggawe swara perkusi sing kompleks. Fitur utama liyane kaya ing ngisor iki.
  • Enem saluran panyaring sing bisa diutus saka 20 saringan aktif sing ditampilake ing ring LED
  • Resonansi / Q sing bisa diatur kanthi variabel sing nutupi saka bandpass klasik nganti osilasi sing kuat
  • Kanthi nggunakake input lan output ganjilStereoNdhukung swara
  • Kanggo saben saluranSpektrum Metu (Env Out)Ngidini transfer swara utawa spektrum
  • Pilih saka 3 mode amplop (cepet, alon, pemicu)Envelope follower kanggo saben saluranNgidini nyelarasake
  • Tingkat saben saluran bisa dikendhaleni kanthi slider lan CV
  • TuruKanthi ngatur, bisa ngilangi klik nalika kontrol level ditindakake kanthi sinyal mandheg kayata jam lan pemicu.
  • 20 dering LED warna lengkap nuduhake skala ing skala filter
  • Frekuensi Filter gerak ing skala kanthi ngontrol Rotasi lan Spread
  • Freq NudgeSampeyan bisa nggawe pangaturan sing apik ing unit frekuensi kanthi ngontrol. Kontrol voltase ing 1V / Oct uga bisa.
  • 11 jinis timbangan ing saben bank, 20 jinis frekuensi lan prasetel pitch
  • Skala Kulon, skala India, nada pembeda, lsp.Pratinjau bank skala
  • Swara putihSambungake internal menyang input kasebut, saengga SMR bisa digunakake tanpa sinyal eksternal
  • Kanthi CV lan input pemicu meh kabeh parameter
  • Audio 96kHz / 24bit
  • Ukuran bisa diprogram dhewe. Setel frekuensi saben 20 timbangan nggunakake octaves, semitones, lan nada Coarse / Fine. Nganti 11 timbangan bisa disimpen ing bank pangguna.
  • Sampeyan bisa nyetel setelan warna LED. Sampeyan uga bisa milih setelan minangka kulit utawa nyetel R / G / B kanthi slider kanggo nggawe setelan warna sampeyan dhewe. Sampeyan uga bisa nyimpen setelan warna iki.
  • Sampeyan bisa nyimpen setelan ing salah siji saka enem bank. Sampeyan bisa ngirit lan kelingan pilihan ukuran skala, skala / bank, nilai Q, status kunci lan setelan warna. Ing wiwitan, konten bank sing disimpen pungkasan bakal dimuat.
  • Kanggo entuk bosok sing luwih nyenengake nalika pinging karo pemicuJinis Filter sing bedaBisa dipilih. Ing kasus iki, input Freq ora bakal bisa digunakake ing 1V / Oct.
  • LED slider bisa digunakake kanggo nampilake level saben saluran utawa status clipping.

CONTROL

UPDATE PULANG

SMR ngidini pangguna nganyari perangkat kukuh kanthi input swara puter maneh file audio sing ditemtokake dadi aneh IN. Firmware 4ms HalamanBisa diundhuh saka. Versi paling anyar ing Februari 2017 yaiku v2. Pencet tombol Puterake kaping 5 lan priksa warna LED CH10 ENV OUT. Jambon yaiku v1, biru dadi v5.

Yen sampeyan ngaktifake kekuwatan modul nalika mencet encode ROTATE, bakal mlebu ing mode nganyari perangkat kukuh, mula culake driji saka encoder. Input kabel kasebut kanggo muter file audio perangkat kukuh dadi aneh IN lan muter file kasebut. Mangga main ing 100% volume ing PC. Nalika muter saka Ableton, mateni fungsi WARP saka clip kasebut. Yen nganyari wis sukses, SMR panggeser LED bakal pindhah kanthi manut. Yen ora bisa mlaku, coba mudhun utawa mundhak volume sajrone puter maneh. Nganyari lengkap yen file diputer ing pungkasan.
 

DEMO


x