Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

4ms Row Power 35

¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
4ms sumber daya cerdas! Versi 35W.

Format: Eurorack
Lebar: 4HP
Ambane: 27mm
Manual pdf (Inggris) 

Dhewe kanggo sumber listrikAdaptor ACYaKabel barrelSampeyan mbutuhake

CIRI MUSIK

Modul tenaga listrik 4ms. Daya digambar saka adaptor AC lan didol kanthi kapisah.Stick BusYaKabel Bus FlyingBisa disambungake nganti loro lan disebarake menyang modul. Gunakake adaptor tengah 2mm plus / 2.1VDC-15VDC AC.

Row Power 35 bisa nyuplai kekuwatan nganti 35W lan bisa ngoperasikake sekitar 2 larik modul Eurorack. Watesan ndhuwur sing bisa dienggo yaiku 1.4A @ 12V / 1.25A @ -12V / 1A @ 5V.

Row Power yaikuChain Daisy bisa nganggo kabel siji.Dadi, sanajan Row Power disusun ing kabeh tahapan, mung siji adaptor AC sing kudu digunakake yen saiki ana ing jangkoan sing diidini. Kajaba iku, kanthi nggunakake Row Power ing saben tahapan, saben dilindhungi kanthi misah lan bisa nyegah saben liyane kena pengaruh liyane. Iki ngidini sampeyan, umpamane, modul digital sing rame lan diselehake. →Kabel chain Daisy

x