Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

4ms Pod32 (Powered)

¥ 16,400 (¥ 14,909 ora kalebu pajak)
Kasus karo pasokan listrik tipis sing kompak sing bisa dikepal

Format: Eurorack
Aksesoris: 3 ngawut M10, sikil karet
Pod Userguide pdf (Inggris)

* Modul ora klebu
* Amarga proses manufaktur, bisa uga duwe goresan utawa sawetara noda.
* Kasus iki duwe ambane 34 mm, saengga mung modul tipis kanthi papan siji sing bisa disimpen. Priksa ambane modul sadurunge pesenan.

* Adaptor ora klebu.Adaptor ACUtawa yen sampeyan pengin chainKabel barrelMangga tuku kanthi kapisah.

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

Fitur

Pods minangka kompak, portabel, seri kasus kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi iki nganggo sumber dayaKabel barrelSampeyan bisa nggunakake daisy-chain lan drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC siji.

Pods kasebut digawe saka aluminium anodised lan entheng banget. Pasokan tenaga yaiku 12V lan 700mA, sing cukup kanggo ukuran iki.

Pasokan tenaga Dilengkapi papat header 16-pin kanggo nyambung kabel pita listrik Eurorack
+ 12V max 0.7A
-12V max 0.28A
+ 5V max 0.2A
Dilengkapi rong jacks daya kanggo rantai daisy
Output adaptor AC sing bisa digunakake: 15V-20VDC, ditambah pusat 2.1mm

 


Tuladha nggunakake kasus seri Pod minangka chain daisy. Dhuwuré, saéngga gampang dianggo karo instrumen desktop liya.

x