Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

4ms Buffered Multiple

¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
Kaping pirang-pirang cocog kanggo branching pitch CV etc.

Format: Eurorack
Lebar: 3HP
Ambane: 18mm
Saiki: 13mA @ + 12V, 13mA @ -12V
 

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Macem-macem 4-saluran buffered 2ms! Iki minangka modul sing trep kanggo duwe amarga jinis jinis buffered supaya tingkat output cabang ora ngeculake lan sampeyan bisa mriksa sinyal kanthi gampang nganggo LED. Ana 1 saluran, nanging yen ora ana sing dipasang ing input CH B, bakal dadi 2 saluran kaping kanthi 6 output.

Akurasi tingkat output ora dadi luwih akeh, mula bakal dadi masalah sing dienggo normal sanajan kanthi macem-macem pasif normal, nanging luwih disaranake kanggo wong-wong sing pengin nambah akurasi nalika ngepang, kayata CV sing digunakake kanggo pitch. ..
x