Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

visual

  • Intellijel Designs Zeroscope 1U

    ¥ 16,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Oscilloscope / tuner / frekuensi frekuensi sing migunani nanging super migunani!

    FITUR MUSIK Zeroscope 1U minangka modul utilitas sing dilengkapi osiloskop 2CH sing bisa nggambarake audio lan CV lan fungsi counter frekuensi. Modul Zeroskop versi 1U dening VPME.DE.Telung mode tampilan ing ngisor iki diinstal. Lingkup ...

    rincian
  • Dave Jones Design O'Tool Plus

    Metu saka Simpenan
    Oscilloskop & Modul Alat Audio

    CIRI-CIRI MUSIK O'Tool Plus minangka versi O'Tool sing wis nganyari, yaiku modul audiovisualisasi kanthi macem-macem fungsi alat (mode) saliyane osiloskop. Kanggo ngganti mode kasebut, pindhah kursor menyang mode kanthi tombol Pilih banjur pilih mode kanthi tombol Penetapan Nilai.

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x