Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Piranti Diri

Dhaptar piranti sing bisa dirampungake kanthi siji unit
  • Make Noise 0-CTRL

    ¥ 44,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Sing mandhiri, Controller synth modul kompatibel Eurorack karo piring tutul

    FITUR MUSIKAL 0-CTRL minangka patchable, kontroler jam / sekuensi langkah sing dirancang kanggo synthesizer kontrol voltase. Dirancang supaya kompatibel banget karo 0-Coast lan tambalan, nanging sawetara voltase input / output lan liya-liyane kompatibel karo Eurorack, dadi modul liyane ...

    rincian
  • Elektron Model:Cycles

    ¥ 40,818 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    XNUMX-kothak kothak alur adhedhasar FM

    CIRI-CIRI MUSIK KANGGO: Sampel yaiku kothak alur adhedhasar FM trek 6. Unit sing entheng dilengkapi enem jinis mesin unik sing nggawe gampang nggawe irama lan melodi ing saindhenging spektrum digital. 6 jinis mesin mesin swara digital digital ...

    rincian
  • Sensel Morph

    ¥ 27,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Rata-rata MPE-kompatibel karo sudhut kontrol USB / Bluetooth MIDI sing kompatibel karo ijol-ijolan antarmuka liwat overlay

    Overlay Bundle! 1% mateni siji nalika sampeyan menehi overlay karo barang iki. Diskon bakal ditrapake kanthi otomatis. Morph dhewe lan lembar kapindho lan sabanjure ora bakal diskon. Ora bisa digunakake karo kupon. CIRI MUSIK Sensel ...

    rincian
  • Make Noise Strega

    ¥ 64,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    soleh
    Jinis prosesor sinyal synthesizer mandhiri kanthi Make Noise

    FITUR MUSIK Strega minangka jinis piranti musik elektronik anyar sing digawe bebarengan karo Make Noise lan Alessandro Cortini.Omah ing omah sing padha karo 0-Coast lan 0-Ctrl perusahaan, Strega duwe 11 piring tutul emas unik, dadi luwih cepet ...

    rincian
  • Make Noise 0-Coast

    ¥ 57,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Sintet desktop semi modular sing dirilis dening Make Noise! MIDI uga kasedhiya, dadi cocog kanggo miwiti modularitas.

    CIRI-CIRI MUSIK * Tugas Jepang ana ing kene. Gawe Noise minangka sintesis desktop mandiri. Nalika diilhami filosofi "Pantai Timur" kalebu Moog lan "West Coast" kayata Buchla / Serge / Wiard ...

    rincian
  • Sensel Buchla Thunder Overlay for Morph

    ¥ 6,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Thunder Inspired Morph overlay ing kolaborasi resmi karo Buchla USA

    Overlay Bundle! Order Sensel Morph karo Overlay Bundle! Entuk 1% siji overlay. Diskon bakal ditrapake kanthi otomatis. Morph lan kertu kaloro lan sabanjure ora bakal diskon. Ora bisa digunakake karo kupon. CIRI MUSIK B ...

    rincian
  • Erica Synths Zen Delay

    ¥ 68,091 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Unit tundha stereo karo tabung vakum lan saringan kanthi kolaborasi karo Ninja Tune

    TAMPOK MUSIK Zen telat yaiku unit efek hardware digawe dening kolaborasi Ninja Tune lan Erica Synths. Nduwe struktur sing nggabungake sistem hibrida digital lan analog, tundha stereo sing nyinkronake karo BPM, sisir sing ngidini umpan balik ekstrem ...

    rincian
  • Erica Synths Bassline DB-01

    ¥ 63,545 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Sintesis monoponik analog sing dilengkapi kanthi urutan proses kinerja dhuwur 64-langkah sing bisa ditangani saka bass asam dadi drone lan swara

    CIRI-CIRIK MUSIK DB-01 yaiku sintesis mandiri sing dibungkus karo tandha tangan tandhingane Erica Synths lan panyulingan maju. Kanthi unit siji, sampeyan bisa nggawe melodi kanggo swara, nada kanggo perkusi, lan mbukak swara lan kinerja anyar. Utama ...

    rincian
  • Sensel Piano Overlay for Morph

    ¥ 4,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Tutup keyboard Piano kanggo Sensel Morph

    Overlay Bundle! Order Sensel Morph karo Overlay Bundle! Entuk 1% siji overlay. Diskon bakal ditrapake kanthi otomatis. Morph lan kertu kaloro lan sabanjure ora bakal diskon. Ora bisa digunakake karo kupon. CIRI MUSIK 50 ...

    rincian
  • Sensel Innovator's Overlay for Morph

    ¥ 4,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Overlay kanggo Sensel Morph kanggo desain kontroller

    Overlay Bundle! Order Sensel Morph karo Overlay Bundle! Entuk 1% siji overlay. Diskon bakal ditrapake kanthi otomatis. Morph lan kertu kaloro lan sabanjure ora bakal diskon. Ora bisa digunakake karo kupon. CIRI MUSIK SAYA ...

    rincian
  • Elektron Digitakt

    ¥ 90,818 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Mesin drum berprestasi kanthi basis sample adhedhasar kompak

    CIRI MUSIK Digitakt minangka mesin drum kompak anyar saka Elektron. Isine kabeh alat sing sampeyan butuhake supaya para pamireng sampeyan nari ing kalah kasebut. Mesin swara digital lan fleksibel, fungsi sampling, sequencer langsung, MI external ...

    rincian
  • Sensel Morph Travel Case (Light Gray)

    ¥ 3,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Kasus lelungan kanggo Sensel Morph, 8 overlay lan kabel USB

    CIRI MUSIK Morfis, overlay, kasus lelungan sing trep kanggo nyimpen kabel dll. Contone, sampeyan bisa nyimpen Morph, iPad (gumantung saka ukuran), 5 overlay lan kabel.  

  • Sensel Music Production Overlay for Morph

    ¥ 4,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Overlay produksi musik kanggo Sensel Morph

    Overlay Bundle! Order Sensel Morph karo Overlay Bundle! Entuk 1% siji overlay. Diskon bakal ditrapake kanthi otomatis. Morph lan kertu kaloro lan sabanjure ora bakal diskon. Ora bisa digunakake karo kupon. CIRI MUSIK D ...

    rincian
  • Sensel Morph Travel Case (Blue)

    ¥ 3,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Kasus lelungan kanggo Sensel Morph, 8 overlay lan kabel USB

    CIRI MUSIK Morfis, overlay, kasus lelungan sing trep kanggo nyimpen kabel dll. Contone, sampeyan bisa nyimpen Morph, iPad (gumantung saka ukuran), 5 overlay lan kabel.

  • Erica Synths Pico System III (Desktop)

    ¥ 57,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Sistem modul kompak, lengkap analog sing nduduhake kekuwatan maksimal lumantar patching. Fungsi prasetel dening sistem kertu memori uga apik banget.

    CIRI-CIRIK MUSIK Sistem Pico III Komplek, sistem modulasi analog lengkap. Ana versi desktop lan versi Eurorack. Fitur Sistem Pico III kasusun saka bagean ngisor iki yaiku 2-3.

    rincian
  • Herbs and Stones Liquid Foam

    ¥ 45,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Kothak alur sinkron analog sing unik nganggo kabel banana

    FITUR MUSIK CIRI Foam minangka kothak alur analog monofonik modular sing muter ngubengi sekuen dobel sing dirancang kanggo ndhukung pola ritme sing kompleks.Sambungan nggunakake kabel patch jinis banana sing dipasang yaiku loop 4/4 ...

    rincian
  • Elektron Model:Samples

    ¥ 40,818 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    6-trek, kothak alur adhedhasar sampel

    CIRI-CIRI MUSIK: Model minangka kothak alur 6-trek, kothak adhedhasar XNUMX. Elektron dilengkapi kanthi akeh fitur, kalebu sequencer sing bangga. Kajaba iku, nerangake kanthi conto lan pola sing luwih dhuwur tinimbang wektu kiriman, saéngga sampeyan bisa langsung nggawe alur. ...

    rincian
  • Sensel Piano Overlay for Morph (B-Stock)

    Metu saka Simpenan
    Tutup keyboard Piano kanggo Sensel Morph

    Overlay Bundle! Order Sensel Morph karo Overlay Bundle! Entuk 1% siji overlay. Diskon bakal ditrapake kanthi otomatis. Morph lan kertu kaloro lan sabanjure ora bakal diskon. Ora bisa digunakake karo kupon. CIRI MUSIK 50 ...

    rincian
  • Sensel Morph Travel Case (Pink)

    ¥ 3,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Kasus lelungan kanggo Sensel Morph, 8 overlay lan kabel USB

    CIRI MUSIK Morfis, overlay, kasus lelungan sing trep kanggo nyimpen kabel dll. Contone, sampeyan bisa nyimpen Morph, iPad (gumantung saka ukuran), 5 overlay lan kabel.  

  • Sensel Drum Pad Overlay for Morph

    ¥ 4,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Lap overlay kanggo Sensel Morph

    Overlay Bundle! Order Sensel Morph karo Overlay Bundle! Entuk 1% siji overlay. Diskon bakal ditrapake kanthi otomatis. Morph lan kertu kaloro lan sabanjure ora bakal diskon. Ora bisa digunakake karo kupon. CIRI MUSIK ...

    rincian
  • ALM Busy System Coupe

    ¥ 259,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Sistem Modul Groove Box saka ALM Sibuk

    CIRI-CIRI MUSIK Sistem Coupe yaiku sistem modular kothak alur sing dikirim dening ALM Busy. Nggunakake MCO osilator lan sampler berprestasi kanthi kinerja dhuwur minangka sumber swara, jam lan LFO sing bisa diatur kanthi gampang digawe saka Pamela's Workout. Uga tipis ...

    rincian
  • Elektron PL-2s

    ¥ 5,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Tutup perlindungan kanggo Analog Panas MKI, Analog Panas MKII, Digitakt, Digitone

    Tutup plastik pelindung keras kanggo MUSIK KANGGO Analog Panas MKI, Analog Panas MKII, Digitakt, Digitone. Kaca produk Produsen

  • Elektron PL-4

    ¥ 6,355 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Mode: Sampel tutup protèktif

    Tutup pelindung sing digawe saka plastik keras sing bisa digunakake kanggo mode Fitur MUSIK: Contoh. Kaca produk Produsen

  • Make Noise Tape & Microsound Music Machine

    ¥ 259,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Gawe sistem modular kompak Noise sing lapisan lan rekonstruksi swara sing dijupuk lan nangani proses stereo nganti output pungkasan

    FITUR MUSIKO Mesin Musik Pita & Mikropon yaiku sistem synthesizer kompak Make Noise.Terdiri saka modul stereo, sistem iki nduweni kemampuan kanggo njupuk swara eksternal lan mbentuk maneh dadi sing anyar ...

    rincian
  • Elektron PL-2

    ¥ 5,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Panutup plastik kanggo Analog Papat MK, Analog Rytm MKI, Octatrack MKI / MKII, Machinedrum / Monomachine MKI / MKII

    Tutup pelindung plastik keras kanggo TAMPILAN MUSIK MAJABAR papat MKI, Analog Rytm MKI, Octatrack MKI / MKII, Machinedrum / Monomachine MKI / MKII. Kaca produk Produsen

  • Elektron Analog Rytm MKII

    ¥ 181,727 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Mesin ngalahake solusi mandeg siji-sekring drum lan conto

    FITUR MUSIKA Analog Rytm MkII minangka mesin drum analog 8-swara lan sampler.Sampeyan bisa ngatasi gabungan swara drum analog lan conto adhedhasar digital, lan mindhah nganggo fungsi sequencer bangga Elektron, macem-macem alur ...

    rincian
  • Elektron PL-3

    ¥ 6,355 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Tutup proteksi kanggo Analog MKII lan Analog Rytm MKII

    Tutup pelindung plastik keras kanggo CIRI-CIRIK MUSIK Analog PapatII lan Analog Rytm MKII. Kaca produk Produsen

  • Elektron Analog Four MKII

    ¥ 159,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Kothak alur synth 4-swara

    FITUR MUSIKA Analog Rytm MkII minangka mesin drum analog 8-swara lan sampler.Sampeyan bisa ngatasi gabungan swara drum analog lan conto adhedhasar digital, lan mindhah nganggo fungsi sequencer bangga Elektron, macem-macem alur ...

    rincian
  • Elektron Digitone

    ¥ 90,818 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Sintesis digital polyphonic 8 swara kanthi sumber swara FM sing unik lan gampang digunakake

    CIRI MUSIK Digitone minangka synthesizer digital 8-modern modern sing nggawa urip anyar menyang sumber swara FM. Sumber FM digabungake karo aliran sinyal sintesis subtraktif klasik. Saka swara huru-hara sing ngganggu dadi swara sing luwih apik, sampeyan bisa ngowahi kanthi luwih sethithik ...

    rincian
  • Elektron Octatrack Mk2

    ¥ 159,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Klasik sing apik kanggo sampler kinerja langsung

    FITUR MUSIKO Octatrack MKII minangka sampler lan dinamis kinerja 8-trek.Nambah macem-macem conto kemampuan ngolah peralatan sing dirancang kanggo kinerja langsung.Rekam conto kanthi nyata, tambahake wektu lan ganti ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x