Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Swara Quicco

Swara Quicco

  • Quicco Sound mi.1e 2|6

    ¥ 29,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul pengontrol Sequencer / LFO dikontrol saka aplikasi iPad darmabakti

    CIRI-CIRI MUSIK mi.1e minangka modul sing bakal dikontrol saka aplikasi iPad khusus "mi.1e connect" (dianggo karo iOS 11.0 utawa luwih) lan nyedhiyakake fungsi kayata sequencer / LFO / CV Fader. Sambungake menyang iPad liwat Bluetooth, lan Bluetooth MI ...

    rincian
  • Quicco Sound mi.1e 0|8

    ¥ 29,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul pengontrol Sequencer / LFO dikontrol saka aplikasi iPad darmabakti

    CIRI-CIRI MUSIK mi.1e minangka modul sing bakal dikontrol saka aplikasi iPad khusus "mi.1e connect" (dianggo karo iOS 11.0 utawa luwih) lan nyedhiyakake fungsi kayata sequencer / LFO / CV Fader. Sambungake menyang iPad liwat Bluetooth, lan Bluetooth MI ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x