Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Kim Bjorn

  • Kim Bjørn Patch and Tweak

    Metu saka Simpenan
    Buku pedoman lengkap kanggo synthesizer modular modern

    OVERVIEW "PATCH & TWEAK" minangka buku pandhuan lengkap kanggo synthesizer modular dening desainer / panulis / musisi / komposer Denmark Kim Bjørn lan presiden Modular Learning Chris Meyer.Penjelasan sintesis lan sejarah kanggo pamula ...

    rincian
  • Kim Bjørn PATCH & TWEAK with Moog

    Metu saka Simpenan
    Buku pandhuan kanggo Moog lan penggemar synthesizer modular

    OVERVIEW "PATCH & TWEAK karo Moog" minangka sumber utama kanggo para penggemar synthesizer Moog lan kabeh musisi seneng pengalaman sintesis modular.Buku iki saka desainer / panulis / musisi / komposer Denmark Kim Bjørn minangka produksi musik film ...

    rincian
  • Kim Bjørn Pedal Crush

    ¥ 8,145 (¥ 7,405 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Efek pedoman pedal kanggo kabeh musisi sing nyangkut sejarah, luwih saka 800 introduksi model, lan tips

    OVERVIEW "PEDAL CRUSH" minangka buku pedoman sing ditulis dening Kim Bjørn lan Scott Harper (Knobs) sing ngenalake kemungkinan pedal efek kanggo produser, DJ, pelaku, vokalis, lan gitaris, para musisi. . Swara 800 pedas ...

    rincian
  • Kim Bjørn Push, Turn, Move

    ¥ 9,677 (¥ 8,797 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Buku pitunjuk alat musik elektronik kanthi fokus ing desain antarmuka

    OVERVIEW "PUSH TURN MOVE" minangka buku tutup keras (Inggris) dening desainer / panulis / musisi Denmark / komposer Kim Bjørn sing fokus ing desain antarmuka alat musik elektronik. Kanthi subyek alat musik modern modern, kita kadang-kadang nyinaoni tingkat akademik lan ndeleng ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x