Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

Instrumen Neuzeit

  • Neuzeit Instruments Quasar

    ¥ 76,900 (¥ 69,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Mixer binaural rong saluran sing ngenalake audio spasial 3D menyang lingkungan Eurorack

    FITUR MUSIK Quasar minangka mixer audio rong saluran sing bisa nggawe gambar swara 3D nggunakake algoritma binaural. Rong posisi, diarani Quasar 2 lan Quasar 1, ngidini panggonan lan gerakan virtual ing sembarang sudut, dhuwur lan jarak ...

    rincian
  • Neuzeit Instruments Orbit

    Rega asli ¥ 73,900
    SALE
    Saiki rega ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Alat desain swara kanthi bit crusher bit lan operasional sing bisa nambah nganti 5 swara.Gabungan karo osilator, dadi swara synth.

    FITUR MUSIKO Neuzeit Instrument Orbit minangka alat desain swara sing kuat sing bisa ngowahi kabeh jinis swara dadi anyar.Bit crusher sing bisa dibalikke ing unit bit, harmoni sing bisa nambah nganti 5 swara, terus-terusan bisa diowahi tipe-12 dB / Okt ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x