Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Instrumen Neuzeit

  • Neuzeit Instruments Orbit

    ¥ 59,900 (¥ 54,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Alat desain swara kanthi bit crusher bit lan operasional sing bisa nambah nganti 5 swara.Gabungan karo osilator, dadi swara synth.

    FITUR MUSIKO Neuzeit Instrument Orbit minangka alat desain swara sing kuat sing bisa ngowahi kabeh jinis swara dadi anyar.Bit crusher sing bisa dibalikke ing unit bit, harmoni sing bisa nambah nganti 5 swara, terus-terusan bisa diowahi tipe-12 dB / Okt ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x