Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Instrumen sing bisa Dhewe

Instrumen sing bisa Dhewe

Instrumen Mutable dening Emilie Gillet diwiwiti kanthi adol kit DIY kanggo synths desktop. Sanalika kaget karo modularitas ing 2012, Emilie wiwit nggawe modul Eurorack, lan ing 2013, antrian "Braids" pertama diluncurake lan kanthi cepet entuk reputasi gedhe.Kanthi antrian sing fokus ing digital, kita wis ngeculake kabeh kode sumber produk lan diagram sirkuit kanthi lisensi open source wiwit wiwitan. Wawancara sing ditindakake ing 2017Kene
  • Mutable Instruments Beads

    ¥ 38,830 (¥ 35,300 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Synthesizer tekstur sing olèh konsep Clouds lan wis dilahirake maneh kanthi ngetrapake wiwit awal.

    FITUR MUSIK Manik iku nggawe Awan kanthi konsep pamrosesan granular langsung saka sinyal audio sing mlebu, kaya sing dituduhake karo label panel ngarep 'Texture Synthesizer'.Palet swara sing asri lan luwih jembar, kontrol luwih akeh, manuver sing luwih apik, macem ...

    rincian
  • Mutable Instruments Blades

    Metu saka Simpenan
    Filter dual-mode analog dobel kanthi switching lancar, macem-macem kontrol CV, lan folder gelombang

    FITUR MUSIK agul-agul yaiku saringan multimode dobel kanthi lipat gelombang sing bisa dikendhaleni CV.Filter multimode 12dB / okt resik osilator kanthi apik ing kabeh jangkoan audio. Karakteristik filter Blades yaiku low pass / bandpa ...

    rincian
  • Mutable Instruments Blinds

    ¥ 24,090 (¥ 21,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4CH bipolar VCA / VC polarizer sing nduweni peran utama ing kontrol modulasi!

    CIRI-CIRI MUSIK Blinds yaiku polariter sing bisa dikontrol voltase 4 saluran. Gumantung saka cara nggunakake, uga diarani modulator ring utawa VCA bipolar. Input loro ing saben saluran bisa nampa sinyal CV lan audio. Mirip karo VCA nanging beda karo VCA normal ...

    rincian
  • Mutable Instruments Branches

    ¥ 13,310 (¥ 12,100 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul "Bernui Gate" sing stokastik nyebarake pemicu input menyang loro output

    Sanajan ora ditampilake ing gambar, ana tombol ing sisih tengen ndhuwur saben tombol, sing ngidini sampeyan ngalih ing antarane mode langsung lan pilihan. CIRI-CIRIK MUSIK Cabang minangka sarana kanthi loro fungsi "gerbang Bernui" sing micu pemicu / sinyal gapura kanggo rong output ...

    rincian
  • Mutable Instruments Ears

    ¥ 12,650 (¥ 11,500 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul input eksternal nganggo mikropon kontak

      TAMPOK MUSIK "Gampang" minangka modul input sinyal eksternal kanthi mikropon kontak, sing digawe kolaborasi dening produsen modul Music Thing ing kit DIY lan Alat Musik sing Mutable. Mikrophonie Musik Thing ...

    rincian
  • Mutable Instruments Elements

    ¥ 64,790 (¥ 58,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul synthesizer modul!

    Fitur Musical Unsur yaiku modul swara sintesis adhedhasar metode "Sintesis Modal". Synth modal minangka teknik synth sing mokal saka teknik synth model sing diarani fisik. Cara modeling fisik minangka swara organik ...

    rincian
  • Mutable Instruments Frames

    Metu saka Simpenan
    Penyebar VCA mixer / sinyal fleksibel sing transisi "keyframes" kaya animasi nganti tingkat morph. Mode rahasia uga kuat.

    TAMPOK MUSIK Kertu minangka modul unik sing ngidini sampeyan urutan / morph ing antarane setelan sing wis disimpen kanthi nyatakake level bathi saben saluran kanthi papat sisih ndhuwur. Setelan level gain disimpen ing salah siji saka 4 prasetel (keyframes). Lan "Fra ..."

    rincian
  • Mutable Instruments Grids

    ¥ 27,060 (¥ 24,600 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator pola 3 saluran saluran sing cocog banget kanggo pola drum!

    FEATURES MUSIK KANGGO minangka produsen pola pemicu 3 saluran. Kabeh pola ditemtokake kanthi nemtokake pola dhasar sing umum kanggo kabeh telung saluran kanthi Map X lan Map Y, lan nemtokake Isi kanggo saben saluran. Peta X, Peta Y, isi saben saluran ...

    rincian
  • Mutable Instruments Kinks

    Metu saka Simpenan
    Rectifier / logika / conto & modul modul nganggo analog

    FITUR MUSIK modul modul sinyal analog.Rectifier circuit Logika analog (maksimal / minimal) Dumadi saka 3 bagean conto & tahan. Antarmuka Mouse over kanggo nampilake katrangan saben bagean  

  • Mutable Instruments Links

    ¥ 9,790 (¥ 8,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul sarana kanthi Campuran Multiple Unity Campuran lan Rata-rata

    FITUR MUSIKA Tautan minangka modul kompak kanthi telung jinis fungsi sarana: campuran buffer lan rata-rata perpaduan. Bagean ndhuwur Link minangka macem-macem buffer kanthi 3 input lan output 1. Bagean nomer loro saka ndhuwur yaiku ...

    rincian
  • Mutable Instruments Marbles

    ¥ 38,830 (¥ 35,300 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul CV / gerbang acak 7-output sing bisa ngontrol korelasi temporal lan bentuk distribusi

    FITUR MUSIK Marmer minangka generator gerbang / CV acak kanthi output lan input CV.Voltase acak output bisa diwatesi kanthi maneka cara (contone, sinkronisasi karo jam eksternal, frekuensi pengulangan, tampilan kedadeyan langka, voltase acak tradisional sing mlaku, lsp). t ...

    rincian
  • Mutable Instruments Plaits

    ¥ 28,930 (¥ 26,300 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul swara Oscillator-synth kanthi 16 model

    FEATURES MUSIK Plaits yaiku modul swara osilator / sintesis digital sing bisa nggunakake akeh model (algoritma). Desain desain osilator lawas Mutable durung diwarisake, lan piranti lunak lan piranti lunak wis direncanakake maneh wiwit awal. Akeh algoritma ...

    rincian
  • Mutable Instruments Rings

    ¥ 38,830 (¥ 35,300 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul model fisik khusus kanggo bagean resonator!

    TAMPOK Musical Rings minangka modul resonator sing ngetrapake algoritma pemodelan fisik Mutable ora kaya Braids lan Unsur. Tansah ngayunake saka sinyal audio input, kayata amplop cendhak, pulsa pemicu, utawa swara ...

    rincian
  • Mutable Instruments Ripples 2020

    ¥ 24,090 (¥ 21,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    "LIQUID" saringan kanthi résonansi alus sing ngelingake saringan Roland

    CIRI-CIRI MUSIK Saringan pass / band pass / low pass kanthi resonansi alus padha karo seri Roland Jupiter utawa SH. Iki dirancang supaya volume ora stabil nalika Sapuan filter diluncurake kanthi resonansi sing kuwat. Loro input sinyal menyang filter ...

    rincian
  • Mutable Instruments Shades

    ¥ 13,310 (¥ 12,100 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Iki minangka atenuator sing bisa uga digunakake minangka mixer. Voltase Offset uga bisa dadi output. Kanthi LED.

    FITUR MUSIK Shades minangka modul utilitas 3-saluran sing bisa digunakake minangka attenuator, output voltase offset, lan mixer. Sampeyan uga bisa mriksa sinyal output nganggo LED. Unipolar / Bipolar Saben saluran duwe loro ...

    rincian
  • Mutable Instruments Stages

    ¥ 38,830 (¥ 35,300 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modulator multi sing nggabungake 6 tahapan kanggo nggawe macem-macem amplop, LFO, lan urutan

    FITUR FITUR MUSIK yaiku modulator sing nggawe macem-macem amplop, LFO, lan sekuen kanthi nggabungake enem tahap.Envelope 6-tahap kompleks, siji amplop AD lan siji urutan 6 langkah uga bisa ditindakake.Cara nggabungake tahapan sing dadi game ...

    rincian
  • Mutable Instruments Stages (Demo)

    Metu saka Simpenan
    Modulator multi sing nggabungake 6 tahapan kanggo nggawe macem-macem amplop, LFO, lan urutan

    FITUR FITUR MUSIK yaiku modulator sing nggawe macem-macem amplop, LFO, lan sekuen kanthi nggabungake enem tahap.Envelope 6-tahap kompleks, siji amplop AD lan siji urutan 6 langkah uga bisa ditindakake.Cara nggabungake tahapan sing dadi game ...

    rincian
  • Mutable Instruments Streams

    Metu saka Simpenan
    Modul dinamika 2 saluran sing ora winates ing VCF / VCA lan amplop!

    CIRI-CIRI MUSIK stream yaiku modul "Gerbang Dinamik" 2 saluran. Saliyane volume nyata, frekuensi lan komprèsi uga mengaruhi volume swara sing dirungokake, nanging kanthi Aliran, unit siji uga bisa ngontrol kanthi becik, saéngga saliyane VCA, panyaring ...

    rincian
  • Mutable Instruments Tides mk2

    ¥ 28,930 (¥ 26,300 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator envelope loop / LFO / osilator unik kanggo Mutable!

    CIRI-CIRI MUSIK Pasina minangka generator fungsi multifungsi sing nyadari fungsi kayata VCO, LFO, lan envelope adhedhasar gerakan voltase munggah lan mudhun. Uga minangka tandha segitiga prasaja sing munggah lan tumiba kanthi lurus, rasio serangan wektu / bosok, ora rata kurva, lancar ...

    rincian
  • Mutable Instruments Veils 2020

    Metu saka Simpenan
    Gampang nggunakake 4CH VCA mixer kanthi ciri tanggapan sing bisa diganti!

    FEATURES MUSIK Veil minangka campuran VCA 4 saluran kanthi tanggapan variabel. Amarga iku DC ditambah, ora mung audio nanging uga bisa diproses CV. Iku VCA sing resik, nanging uga bisa nyebabake distorsi yen atliten kasebut diangkat kanthi lengkap, lan CV 5V utawa luwih akeh masukan. Gandane jumbuh ...

    rincian
  • Mutable Instruments Volts

    ¥ 2,750 (¥ 2,500 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Iku adaptor sing ngidini sampeyan nggunakake 5V ing bis listrik kayata Doepfer.

    Iku adaptor sing ngidini sampeyan nggunakake modul sing nggunakake voltase 5V ing bis tenaga kayata Doepfer. Mangga priksa saben kaca rinci produk kanggo ndeleng apa saben modul nggunakake 5V. Yen sumber daya sampeyan ora nyedhiyakake voltase menyang rel 5V, sampeyan bisa masang siji menyang soket ing papan bis lan bakal nyambung menyang sumber listrik kasebut ...

    rincian
  • Mutable Instruments Warps

    ¥ 28,930 (¥ 26,300 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modulator berkembang sing ngasilake nada kanthi modifikasi input audio karo saben liyane! Algoritma minangka CV / morphable, kanthi osilator sing dibangun.

    TAMPOK MUSIK Warps minangka modul prosesor kompak lan kuat sing njupuk rong sinyal audio (disebut operator lan modulator) lan nggawe sinyal audio anyar kanthi macem-macem modulasi silang. Siji sinyal audio input yaiku kontrol 2V / Oct ...

    rincian
  • Mutable Instruments Yarns

    Metu saka Simpenan
    MIDI sing akurat lan kreatif MIDI → modul Konverter / / konverter / osilator CV kanthi dilengkapi fungsi nyopir jinis SH-101!

    TAMPOK MUSIK Modul konverter MIDI kreatif sing dilengkapi sekuen 101 langkah kanggo input ing metode sing padha karo SH-64, lan osilator digital kanggo konversi MIDI kanthi CV / Gapura sing bisa digunakake ing macem-macem setelan. Konverter Output DA 16-bit, tliti tliti kanthi dhuwur ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x