Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Modbap Modular

  • Modbap Modular Per4mer

    ¥ 42,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul efek quad kanthi tombol arcade sing nyadari operasi intuisi sing ora ketinggalan inspirasi sajrone pagelaran langsung.

    FITUR MUSIKAL Modbap Per4mer minangka modul efek sing dilengkapi patang efek kinerja wektu tundha / reverb / glitch / tape sing dilengkapi tombol arcade khusus lan rong efek pemrosesan warna / kompresor.Operasional sing apik ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x