Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Modbap Modular Kab

  • Modbap Modular Per4mer

    ¥ 50,900 (¥ 46,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul efek quad kanthi tombol arcade sing nyadari operasi intuisi sing ora ketinggalan inspirasi sajrone pagelaran langsung.

    FITUR MUSIKAL Modbap Per4mer minangka modul efek sing dilengkapi patang efek kinerja wektu tundha / reverb / glitch / tape sing dilengkapi tombol arcade khusus lan rong efek pemrosesan warna / kompresor.Operasional sing apik ...

    rincian
  • Modbap Modular Osiris

    ¥ 47,900 (¥ 43,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    A osilator dual sing mrodhuksi sawetara luwih saka swara karo kontrol Fidelity dhewe lan mode Timbre saka wavetable sing uga bisa dilengkapi karo waveform dhewe.

    FITUR MUSIK Modbap Osiris minangka osilator sing bisa nggawe nada unik kanthi nggunakake macem-macem fungsi digital.Bentuk gelombang asli adhedhasar tabel gelombang (tabel 32x32 kanthi 4 bank).Waveforms uga bisa dimuat dening wavetable pangguna liwat kertu microSD ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x