Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
mannequins

mannequins

Mannequins minangka produsen garasi Eurorack adhedhasar New York dening Whimsical Raps. Sanajan sawetara rilis, modul kaya Mangrove, Three Sisters lan Just Friends kabeh ide unik lan duwe kategori pembunuh rampung.
  • Mannequins Cold Mac

    Metu saka Simpenan
    Utilitas mixer VCA kanthi fungsi unik

    CIRI-CIRI MUSIK * Nalika nindakake macem-macem kontrol ing Mac Dingin, sinyal bisa bocor sanajan Survey dipateni ing sisih kiwa, utawa sinyal kasebut bakal disebrat amarga kakehan voltase. Aku bakal. Mangga tuku sawise ngerteni. Cold Mac yaiku ...

    rincian
  • Mannequins Just Friends

    ¥ 48,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Generator slope 6-output / osilator harmonik kanthi fungsi sing kuat lan unik

    CIRI-CIRI MUSIK Kasedhiya Mung Kanca minangka generator poliponik (fungsi) sing bisa ngasilake 6 aliran voltase sekaligus. Slope output bisa digunakake minangka envelope, LFO, osilator kanthi global ngoperasikake wektu operasi lan kisaran voltase kanthi saklar.

    rincian
  • Mannequins Mangrove

    Metu saka Simpenan
    Osilator analog sing bisa maneka warna prilaku gelombang lan tumindak angel

    CIRI-CIRI MUSIK Mangrove minangka osilator analog sing bisa ngasilake pirang-pirang nada kanthi kendali sing unik. Kontrol kayata "Formant", "Barrel", lan "Air" kerja sama minangka shaper gelombang serba guna. Kontrol indeks ...

    rincian
  • Mannequins Three Sisters

    Metu saka Simpenan
    Filter kaping telu kanthi macem-macem masukan lan output sing bisa dimainake nganggo patch diri

    TAMPOK MUSIK Tiga Sadulur yaiku panyaring link sing nggunakake telung saringan kanggo nindakake macem-macem wujud nada. Kasusun saka telung saringan, saben duwe input lan output. Kajaba iku, ALL input kanggo kabeh saringan, output kabeh saringan dicampur lan dijupuk ...

    rincian
  • Mannequins W/

    Metu saka Simpenan
    Modul sampling sing unik sing ngidini puter maneh, pita, swara, lan puter maneh nembak saka materi rekaman jangka panjang

    FEATURES MUSIK W / minangka juru rekam audio / sampul looper sing niru pita lan nduwe wektu rekaman 8 jam. Audio sing direkam bisa dimainake maneh kanthi kacepetan normal, kacepetan dobel, kacepetan setengah, lsp.

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x