Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Tanduran lan Watu

  • Herbs and Stones Liquid Foam (Standalone) [USED:U164011-W1]

    USED
    ¥ 38,900 (¥ 35,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kothak alur sinkron analog sing unik nganggo kabel banana

    FITUR MUSIK CIRI Foam minangka kothak alur analog monofonik modular sing muter ngubengi sekuen dobel sing dirancang kanggo ndhukung pola ritme sing kompleks.Sambungan nggunakake kabel patch jinis banana sing dipasang yaiku loop 4/4 ...

    rincian
  • Herbs and Stones Gentle Wham

    ¥ 81,900 (¥ 74,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Bisa diurutake saka sumber CV / Gate.Synthesizer drum analog 6-suara kompak

    FITUR MUSIK Herbs and Stones Gentle Wham yaiku synthesizer drum analog 6 swara sing bisa diurutake saka jinis instrumen apa wae sing ngasilake Gate.Puter drum driji nggunakake 6 tombol khusus sing diwenehake saben swara, utawa tahan tombol kanggo 6 bocah lanang ...

    rincian
  • Herbs and Stones Liquid Foam (Eurorack)

    ¥ 50,900 (¥ 46,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Versi modul Eurorack saka kothak alur analog sing unik

    FITUR MUSIKU Eurorack Liquid Foam minangka versi modul Eurorack Liquid Foam, kothak alur analog sing mandhiri.Kanthi swara lan struktur internal sing padha, swara synth iki wis ditambahake kanggo memenuhi voltase / standar Eurorack.

    rincian
  • Herbs and Stones Liquid Foam (Standalone)

    ¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kothak alur sinkron analog sing unik nganggo kabel banana

    FITUR MUSIK CIRI Foam minangka kothak alur analog monofonik modular sing muter ngubengi sekuen dobel sing dirancang kanggo ndhukung pola ritme sing kompleks.Sambungan nggunakake kabel patch jinis banana sing dipasang yaiku loop 4/4 ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x