Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

Tanduran lan Watu

  • Herbs and Stones Liquid Foam (Standalone)

    Rega asli ¥ 59,900
    SALE
    Saiki rega ¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kothak alur sinkron analog sing unik nganggo kabel banana

    FITUR MUSIK CIRI Foam minangka kothak alur analog monofonik modular sing muter ngubengi sekuen dobel sing dirancang kanggo ndhukung pola ritme sing kompleks.Sambungan nggunakake kabel patch jinis banana sing dipasang yaiku loop 4/4 ...

    rincian
  • Herbs and Stones Gentle Wham (Demo)

    Rega asli ¥ 89,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 68,900 (¥ 62,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Bisa diurutake saka sumber CV / Gate.Synthesizer drum analog 6-suara kompak

    FITUR MUSIK Herbs and Stones Gentle Wham yaiku synthesizer drum analog 6 swara sing bisa diurutake saka jinis instrumen apa wae sing ngasilake Gate.Puter drum driji nggunakake 6 tombol khusus sing diwenehake saben swara, utawa tahan tombol kanggo 6 bocah lanang ...

    rincian
  • Herbs and Stones Gentle Wham

    ¥ 89,900 (¥ 81,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Bisa diurutake saka sumber CV / Gate.Synthesizer drum analog 6-suara kompak

    FITUR MUSIK Herbs and Stones Gentle Wham yaiku synthesizer drum analog 6 swara sing bisa diurutake saka jinis instrumen apa wae sing ngasilake Gate.Puter drum driji nggunakake 6 tombol khusus sing diwenehake saben swara, utawa tahan tombol kanggo 6 bocah lanang ...

    rincian
  • Herbs and Stones Liquid Foam (Eurorack)

    ¥ 57,900 (¥ 52,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Versi modul Eurorack saka kothak alur analog sing unik

    FITUR MUSIKU Eurorack Liquid Foam minangka versi modul Eurorack Liquid Foam, kothak alur analog sing mandhiri.Kanthi swara lan struktur internal sing padha, swara synth iki wis ditambahake kanggo memenuhi voltase / standar Eurorack.

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x