Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Tanduran lan Watu

  • Herbs and Stones Liquid Foam

    Rega asli ¥ 54,900
    Saiki rega ¥ 52,900 (¥ 48,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kothak alur sinkron analog sing unik nganggo kabel banana

    FITUR MUSIK CIRI Foam minangka kothak alur analog monofonik modular sing muter ngubengi sekuen dobel sing dirancang kanggo ndhukung pola ritme sing kompleks.Sambungan nggunakake kabel patch jinis banana sing dipasang yaiku loop 4/4 ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x