Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Piranti EarthQuaker

  • EarthQuaker Devices Afterneath Eurorack

    ¥ 36,190 (¥ 32,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul penghantar sing unik kanthi penundaan berlapis

    CIRI-CIRI MUSIKSINA Sawise iku mujudake efek sing diasilake kanthi nyelehake akeh wektu tundha. Saka pandhita sing menehi khayalan ing guwa kanggo nyipta irama lan misteri kanthi wektu tundha sing kasebar, iki minangka efek sing nyuda konsep dewa nganti saiki! Asli saka pedal kompak ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x