Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Desain Dave Jones

Desain Dave Jones

Dave Jones Designs minangka merek adhedhasar New York dening insinyur sing berpengalaman. Miwiti alat pangolahan video analog lan digital wiwit pertengahan taun 70an lan wis dikenal ing jagad Eurorack kanggo modul visualisasi audio "O'Tool" kalebu osiloskop. Malah ing jagad sintesis modular, dheweke wis nuduhake kawruh sing jero lan kontribusi kanggo masarakat.
  • Dave Jones Design O'Tool Plus

    Metu saka Simpenan
    Oscilloskop & Modul Alat Audio

    CIRI-CIRI MUSIK O'Tool Plus minangka versi O'Tool sing wis nganyari, yaiku modul audiovisualisasi kanthi macem-macem fungsi alat (mode) saliyane osiloskop. Kanggo ngganti mode kasebut, pindhah kursor menyang mode kanthi tombol Pilih banjur pilih mode kanthi tombol Penetapan Nilai.

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x