Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Cwejman

Cwejman

Cwejman minangka merek sintesis paling dhuwur sing digawe saka pengrajin synthesizer Swedia Vowa Cwejman. Sejatine, kabeh bagean yaiku analog lan mung bagean kualitas sing digunakake, lan utamane misuwur kanggo produser teknologi sing mligi babagan kualitas swara.

Mung sawetara modul Cwejman sing dibangun, mula kanthi dhasar sampeyan bisa nggawe pre-order kanthi e-mail, kajaba sawetara sing arang ditampa. Wigati dimangerteni yen tanggal pangiriman wis ora ditemtokake sanajan sawise pesenan, lan kita kudu ngenteni luwih saka setaun. Pembatalan bisa ditindakake nalika leladen. Hubungi kita karo jeneng model sing dikarepake. Kanggo modelSitus ProdusenYakothak modularMangga deleng lan hubungi kita.

Kosong

Ndeleng kabeh produk
x