Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Musik Bosen

  • Boredbrain Music EQx5

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kabeh paramèter cocog karo VC.EQ stereo 5-band sing uga migunani kanggo aplikasi eksperimen

    FITUR MUSIK Boredbrain Music EQx5 minangka ekualiser stereo 5-band efektif kanggo synthesizer Eurorack.Unit iki, sing bisa nyetel komponen frekuensi sinyal audio kanthi cepet lan cepet, ngontrol kabeh paramèter kanggo pangolahan sing padha karo eksperimen.

    rincian
  • Boredbrain Music Injectr

    ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Antarmuka gitar listrik kanggo sistem Eurorack

    FITUR MUSIK Boredbrain Music Injectr minangka antarmuka gitar / bass listrik lengkap kanggo synthesizer Eurorack.Dilengkapi karo preamplifier sing overdriveable, macem-macem simulator amp, lan ekstraktor CV, unit iki langsung modifikasi sinyal instrumen kanthi ...

    rincian
  • Boredbrain Music Optx

    ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Konverter ADAT bidirectional kanggo sistem Eurorack

    FITUR MUSIK Boredbrain Music Optx minangka konverter light light ADAT kompak, arah loro kanggo sintesis Eurorack.Ngembangake 8-saluran I / O menyang akeh antarmuka audio profesional ing pasar, uga sistem siji Eurorack ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x