Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Audio Antimatter

Audio Antimatter

Antimatter Audio minangka produsen cilik "Buta Otak", modul utilitas unik.
  • Antimatter Audio Crossfold

    ¥ 26,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Folder gelombang 8 tahapan / shaper gelombang kanthi crossfader

    FEATURES MUSIKS Crossfold minangka modul shaper gelombang unik sing uga duwe crossfader sing bisa dikontrol voltase. Dilengkapi folder gelombang 8 tahap sing ngidini lempitan alus kanggo lempitan lempitan cedhak distorsi. Input nganti 2 sinyal ...

    rincian
  • Antimatter Audio Launch Codes

    ¥ 26,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Urutan penerus gerbang 5 trek sing bisa ngetik nganggo rantai tombol lan pola

    CIRI-CIRI MUSIK Kode Pelancaran minangka urutan mesin alat sing kompak sing cocog kanggo kinerja. Saliyane mode kontrol prasaja sing ngetokake sinyal gapura lan ngetokake sinyal saka limang saluran kanthi nyata kanthi tombol tolak, wektu kanggo urutan sampeyan ngetik ...

    rincian
  • Antimatter Audio Sub Ring

    ¥ 26,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Generator muni sub-oktator sing bisa digunakake kanggo nyampur macem-macem gelombang osilator

    TAMPILAN MUSIK Sub Ring minangka modulator penghasil swara seruling ok overtaer sing cocog kanggo nyampur macem-macem gelombang saka pengayun. Aku mbayangake bagean sing nyampur gelombang lan swara kaya tataran ngarep filter kanthi synth keyboard normal ...

    rincian
  • Antimatter Audio V3KT

    ¥ 23,400 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Penyusun vektor vektor morfable 4-saluran / panner / voltase

    CIRI-CIRI MUSIK V3kt minangka panyampur vektor / panner / voltase distributor kanthi aliran 4 / saluran. Sampeyan bisa nyampurake papat masukan utawa nglebokake siji input menyang papat output. Balance Campuran / Paning minangka loro parameter X / Y parameter ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x