Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

XAOC Devices Timiszoara

¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
Efek khusus uga kasedhiya. Prosesor efek Stereo DSP adhedhasar 24-dicokot, Spin FV-1 chip

Format: Eurorack
Lebar: 10HP
Ambane: 43mm
Saiki: 120mA @ + 12V, 45mA @ -12V

Manual Pdf (Inggris)
Bagan Program PDF

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Timiszaoara minangka prosesor multi-efek stereo sing bisa dikontrol tegangan kanggo Eurorack.Arsitèktur mbukak saka Spin Semiconductor's FV-1 sing digunakake ngidini sampeyan nambah algoritma efek / fitur sing dirancang khusus, ngatur menyang kartrid virtual ing kertu microSD, lan digunakake ing format perpustakaan.

  • Kontrol voltase nganti 3 paramèter kanggo saben algoritma
  • Analog mixer garing / udan karo desain gangguan kurang lan kontrol voltase
  • Layar OLED kanthi visibilitas banget
  • Dilengkapi slot kertu MicroSD ing panel ngarep
  • Pilih algoritma karo kontrol voltase

CARA MENGGUNAKAN

Interface

 

Panjelasan saben bagean ditampilake liwat mouse

NAVIGASI MENU

Ing operasi normal, saiki dimuat kanthi ngowahi encoder.Nganti 8Pilih program efek saka bank program.


  • A: Nomer lokasi program ing bank
  • B: jeneng program
  • C: Telung jeneng parameter program
  • D: Ikon sing nuduhake yen program kasebut lagi aktif
  • E: Jeneng bank saiki

Program kasebut mung dimuat kanthi ngeklik encoder kanggo konfirmasi pilihan sampeyan.Kanthi menet terus encoder sajrone 1 detik, saben folder nampilake isi kertu memori minangka dhaptar folder sing cocog karo siji bank.

  • F: Ikon sing nuduhake yen bank saiki aktif
  • G: Ketik bank
  • H: Ndandani Spin FV-1 dibangun ing bank

Ing mburi dhaftar ana pilihan mbatalake sing bisa milih bali menyang bank pungkasan dimuat.Konfirmasi pilihan sampeyan kanthi ngeklik encoder.Yen ora kertu SD dipasang ing slot, opsi kasedhiyaDEMO SPINLanBATALMung ana loro. SPIN DEMO, bank dibangun ing chip Spin, uga kasedhiya saka kertu dipasang ing modul.Program sing kalebu ing bank iki ora khusus, nanging migunani ing kahanan darurat kayata kertu memori sing rusak utawa ilang.

Bank tartamtu dipilih lan dikonfirmasi kanthi ngeklik encoder kanggo mbukak bank menyang memori.Sampeyan uga bisa mbusak kertu kanggo ngakses kabeh wolung program ing bank dimuat.

Kontrol CV

Telung paramèter saka program efek sing dipilih bisa manual utawa saben cocogPARAMBisa dikontrol dening CV sing ditambal menyang jack input sing ana ing ndhuwur slider.A voltase saka 10Vpp bisa input kanggo input CV iki, lan paramèter bakal kesapu ing sawetara lengkap nalika LFO saka ± 5V ditampa karo panggeser disetel kanggo posisi tengah.Kajaba iku, kanthi panggeser disetel menyang nilai minimal, amplop 10V bisa ditrapake kanggo nyapu paramèter ing sawetara lengkap.MIXKanthi panggeserInput CVAturan sing padha ditrapake kanggo.

Kanggo milih program saka bank saiki, nggunakake encoder Rotary utawa nggunakake CV external utawa sinyal pemicu.NEXTSinyal pemicu sing ditambal ing input kerjane padha karo ngoperasikake encoder searah jarum jam lan ngeklik.Iki bakal mbukak program sabanjure ing dhaptar lan konfirmasi kanthi otomatis.Dhaptar iki disusun ing daur ulang supaya sawise tanggal 8, bali menyang tanggal 1.WANATAKanthi nambal voltase menyang input, sampeyan bisa ngalih maneh (menyang program sabanjure utawa sadurunge) saka program sing lagi dimuat.input SCAN iki nampa voltase ing sawetara -5V kanggo + 8V lan ngalih menyang posisi ndhuwur utawa ngisor posisi saiki karo saben owah-owahan 1V.

CATETAN: Chip FV-1 mbutuhake wektu sethithik kanggo mbukak program anyar lan reinitialize, supaya ora bisa mindai program langsung. 

Struktur File & Naming

Timiszoara ngijini sampeyan kanggo nambah program efek nggunakake kertu pabrik sing teka karo modul Panjenengan, utawa kertu liyane.Format kertu anyar sampeyan dadi FAT16 utawa FAT32.Efek kudu ditulis ing basa perakitan chip FV-1, utawa dirancang kanthi visual nggunakake SpinCAD Designer lan disusun ing format binar (contone, nggunakake compiler ASFV1).Uga, ngelingi watesan hardware, jumlah instruksi ing saben program kudu 128 utawa kurang, ndhaftar internal kudu 32 utawa kurang, lan memori wektu tundha 32768 tembung utawa kurang.

CATETAN: Piranti Clockface lan Xaoc ora nyedhiyakake dhukungan teknis kanggo piranti lunak pihak katelu.

Ing Timiszoara, saben binar sing dikompilasi (bank saka wolung program) diselehake ing folder kapisah kanthi jeneng sing padha, kanthi jeneng kabeh wolung program lan telung jeneng parameter sing dipisahake karo koma.File teks (tanpa spasi) kudu digandhengake.

Saben program efek bisa ngemot telung panggeser PARAM lan nganti telung paramèter sing dikontrol dening input CV sing cocog.Jeneng bank lan saben jeneng parameter kudu nganti 3 karakter. Nalika nyiapake file adat kanggo Timiszoara, iku apike tindakake struktur lan aturan jeneng saka file pabrik.

Program Pabrik

Kertu microSD sing dilengkapi karo Timiszoara duwe program pabrik sing nyakup macem-macem efek kayata tundha / reverb / modulasi / filter / pitch shifter / distorsi / glitch / stutter.Akeh efek kasebut kalebu rong jalur sinyal sing meh mandiri lan ditindakake kanthi stereo.Nanging, sawetara efek entuk manfaat saka nggunakake jalur sinyal siji kanggo paling sumber daya.Ing kasus kaya mengkono, program downmixes sinyal stereo kanggo monaural sadurunge nindakake sembarang Processing.Elinga yen total memori chip FV-2 mung ngidini wektu tundha 1 detik, mula kudu dipisahake ing antarane saluran.Uga, sawetara program kombo sing kalebu duwe efek sing beda kanggo saben saluran.

Sorotan Program Pabrik

  • GLITCH: Kalebu algoritma sing niru prilaku glitch sing nyebabake macem-macem gangguan kayata skipping CD, nyuda bit, dropout, lan degradasi sinyal digital liyane.
  • DECONSTR & RECONSTR: Iku tegese dismantling lan reconstruction, mungguh, mantan ngancurake sinyal violently lan pungkasan nggawe soundscape adhedhasar iku.Jalur umpan balik, nilai gain ekstrem, lan osilasi sing nanggapi dinamika audio input digabung kanthi cerdas.
  • REVERBS2: A bank efek reverb karo corak.Program kasebut nawakake ukuran lan modulasi sing luwih akeh tinimbang program biasa sing ana ing bank REVERBS1.
  • PARALAKS: A bank telat karo loro garis wektu tundha podo karo path umpan balik beda, nyediakake rasa operasi wektu beda.Saliyane kontrol biasanipun kayata wektu tundha lan saran, Parallax Delay duwe parameter katelu disebut Skew sing ngijini sampeyan kanggo nyetel pamindahan temporal bebarengan saka loro garis wektu tundha.
  • RESONATOR: Sakumpulan algorim resonator sing nyakup macem-macem jinis, saka subtle nganti ekstrem, kalebu sing disaring, ora disaring, swara tunggal, lan variasi kord minor / mayor.
  • RINGMOD: Isine ora mung fungsi asli saka modulasi dering, nanging uga kontrol dening envelope follower, modulasi dening LFO, 2-band, Mid / Side, lan modulasi salib.

Expandability

Kanthi expander rilis sing direncanakake, sampeyan bisa nambah rong puteran umpan balik kanthi kontrol jam CPU lan prosesor nada.

x