Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Worng Electronics Parallax

¥ 34,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
Dilengkapi kontrol Skew kanggo frekuensi lan résonansi lan pilihan modulasi fleksibel. Filter stereo VC kanthi ciri khas sing diilhami dening Pro-One

Format: Eurorack
Lebar: 16HP
Ambane: 25mm
Saiki: 70mA @ + 12V, 70mA @ -12V
Manual Pdf (Inggris)

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Parallax minangka swara klasik, antarmuka sing prasaja, modulasi parameter fleksibel ngidini macem-macem swara,StereoModul filter.

Tahap output stereo panyaring Parallax, sing didhasarake adhedhasar Sequential Pro-One sing misuwur 80, wis apik kanggo aplikasi modern.Saliyane -24dB / oct, uga duwe output -12dB / okt. Saliyane swara saka 4 cagak kuat, uga ngasilake swara saka 2 cagak sing padhang lan lancar. 

 
Panjelasan saben bagean ditampilake liwat mouse

Gagasan Patch

Rating Audio Stereo FM

F. miring CVKetik osilator menyang lan goleki swara sing disenengi karo Attenuverter.FM1LanFM2Uga kasedhiya, ngidini modulasi luwih lanjut karo LFO lan amplop.-24 dB / gLan-12 dB / gSampeyan bisa entuk swara ing audio rate FM saka karakter sing beda saka output.

Filter Filter

Parallax duwe respon banget kanggo Pinging saka pemicu lan sinyal gapura.FREQKnob kira-kira jam 12,RESNgguyu babaganSetel ing jam 2 lan tempel tandha pemicu utawa sinyal gapura kanggo input sinyal.FREQKaro nada,RESGunakake tombol kanggo nyetel nada dawa. Kabeh input CV isih kasedhiya sajrone pinging kaya biasane, nanging kanthi setelan résonansi sing dhuwur, ora bakal bisa istirahat.-12 dB / gLan-24 dB / g, Loro output apik ping,-12 dB / gOutput luwih cerah lan nduweni kualitas nada klasik West Coast.

Poto-Pucuk Langsung

Nggunakake rong pasang output Parallax lan masukan CV sing akeh, sampeyan bisa entuk swara Filter sing huru-hara lan ora stabil kanthi ngetrapake output tanpa digunakake ing input CV.

 

Demo

x