Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

WMD Arpitecht

¥ 32,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
Arpeggiator kuantitator kanthi kontrol geser lan akeh kontrol voltase

Format: Eurorack
Lebar: 12HP
Ambane: 30mm
Saiki: 70mA @ + 12V, 35mA @ -12V


Manual pdf (Inggris)

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Arpitecht bisa dikontrol voltaseQuantizer, LanArpeggiator iramaApa. Sampeyan bisa nggawe melodi sing mlengkung wolung octaves, nyengkuyung owah-owahan kord, langsung nggawe sapuan asam, lan nggawe urutan generatif. ManehTriad ngusirSampeyan bisa ngasilake kabel kanthi nyambungake.

Arpitecht nduwe 16 timbangan, lan kanthi nglukis sawetara timbangan ing njero, sampeyan bisa nyetel atusan kombinasi skala karo knobs lan CV. Kaping pisanan, sampeyan bisa milih skala dhasar saka 16 kanthi tombol SCALE lan mindhah tombol CATETAN supaya luwih sempit ing skala sing bener bener. Ing wektu iki, yen switch Root disetel "Pateni", skala akar ora bakal dilebokake ing skala output. Informasi skala sing dipilih dibayangke karo LED sing disusun ing keyboard ndhuwur.

Arpitecht duweGeserArpeggiator wis dipasang. Irama sing dirasakake dening tombol Irama utawa CV saka input jam menyang STEP dadi irama arpeggio, lan gapura kasebut metu saka jack Gate. Kajaba iku, kanthi Slide Rhythm, sampeyan bisa nggeser bagean irama kasebut, manawa gapura output bakal kasambung menyang gapura lan output sabanjure, lan pitch output bakal dadi portamento kanggo Slide Time, kanthi langsungDasar asam iramaSampeyan uga bisa nggawe.

Meh kabeh paramèter bisa dikontrol dening CV, saéngga arpeggiator kuantitator sing bisa digunakake kanthi fleksibel.
 
 
Panjelasan saben bagean ditampilake liwat mouse  

DEMO

x