Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Mutable Instruments Stages

¥ 35,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
Modulator multi sing nggabungake 6 tahapan kanggo nggawe macem-macem amplop, LFO, lan urutan
Format: Eurorack
Lebar: 14HP
Ambane: 25mm
Saiki: 80mA @ + 12V, 20mA @ -12V
Manual (Inggris)
Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Tahap yaiku modulator sing nggabungake enem tahap kanggo nggawe macem-macem amplop, LFO, lan sequencers. Amplop 6 tahap kompleks, siji amplop AD, lan siji langkah 6 langkah uga. Panggung apa lan cara gabungke kanthi otomatis ditemtokake kanthi cara sampeyan nemoni jack gapura. Yen nggunakake luwih saka 1 tahap, sampeyan bisa nambah nganti 4 TahapanChainSampeyan bisa nggunakake.

Saben tahap makaryakke ing salah sawijining mode ing ngisor iki lan nggabungake kanggo nggawe sumber modulasi.
  • Ramp: Tahap transisi saka siji voltase liyane. Wektu transisi bisa dikendhaleni nganggo slider utawa CV, lan bentuk kurva bisa diatur. Cocog kanggo amplop nyerang lan bosok, lan bagean LFO
  • terus: Tahan panggung sing menehi voltase kanggo level tartamtu. Tingkat voltase sing bisa disetel uga bisa dikontrol dening CV. Digunakake utamane kanggo nyengkuyung lan ditahan ing amplop
  • Langkah: Tahap sing tekan voltase target sing disetel kanthi glide lan tetep ing voltase kasebut nganti pemicu sabanjure ditampa.Voltase sing disetel dikontrol dening slider lan CV.Bisa digunakake ora mung kanggo sequencer, nanging uga kanggo fungsi kayata switch berurutan lan conto & tahan.
Saben segmen bisa dibentuk. Yen tahap terakhir amplop klebu ing daur ulang, bakal daur ulang ing salawas-lawase (LFO). Yen ora, gapura bakal mbukak nalika ON, sing bisa digunakake kanggo mbangun amplop kaya ADSR.

Sanajan saben tahap ora digabung, siji tahap kanthi fungsi. Gelung panggung Ramp nggawe LFO sing sederhana (singkronisasi karo pemicu), lan tahap ditahan bakal mbesuk CV. Tahap Langkah bisa digunakake minangka liwat (
 

DEMO

x