Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Make Noise X-pan

¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
Campuran / panner / crossfader kanggo konstruksi gambar stereo

Format: Eurorack
Lebar: 10HP
Ambane: 30mm
Saiki: 145mA @ + 12V, 110mA @ -12V
Manual pdf (Inggris)

CIRI MUSIK

X-Pan minangka modul mixer / panner / crossfader kanthi 5 masukan. Desain swara sing kurang karo headroom dhuwur cocog kanggo nyampur macem-macem swara lan nggawe gambar stereo.

X-Pan dilengkapi rong saluran utama sing nyebrang antarane AB lan nindakake paning. Kajaba iku, ana saluran AUX liyane ing sisih ngisor sing nampa sinyal mono utawa stereo. CV ngontrol salib lan panning ing saluran utama lan volume sinyal ing saluran AUX. Input CV uga nanggapi modulasi rate audio.

LUKU LUWIH


x